U bent hier: Home / De advocaten van Wilders

De advocaten van Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 11-12-2019 03:00
Opgeslagen onder:

Het bijzondere aan de advocaten van politicus Geert Wilders is hun Joodse achtergrond. Of is het een vermeende achtergrond? De vorige advocaat van Geert Wilders was mr. Bram Moszkowicz. Het kampverleden van zijn vader is algemeen bekend. Huidige advocaten van Wilders zijn ook Joods. Mevrouw mr. Knoops-Hamburger is Joods. Haar man heeft zich bekeerd en is proseliet. Meneer mr. Knoops is ook reserve-luitenant-kolonel bij het Korps Mariniers. Onder omstandigheden draagt hij een uniform. Het duo Knoops is advocaat van beroepsmilitair Marco Kroon.

Omdat Moszkowicz en Knoops (komende uit dezelfde stal) als advocaten hebben opgetreden voor Geert Wilders kan en mag worden aangenomen dat zij het ermee eens zijn dat de helden van Geert Wilders de grote initiators zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. En dat Geert Wilders persoonlijk middels zijn Islamuitingen verantwoordelijk is voor de succesvolle aanslag op Nederlandse en NATO Militairen in Afghanistan 18 april 2008. Daarbij zijn de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS gesneuveld. Ook zijn er zwaargewonden gevallen en was er materiële zaakschade. In ieder geval GeenStijl erkent deze eerste echte FITNA doden.
>    <br>Bovendien is Geert Wilders persoonlijk verantwoordelijk voor verhoogde terreurdreiging in het algemeen. Door Wilders is Nederland voorkeursdoelwit geworden. De media die Wilders zo graag van support voorziet heeft het hierover nooit terwijl de feiten blijken uit objectieve bronnen zoals openbare databases van de Nctb, de AIVD en de MIVD. De vrije meningsuiting van Wilders met al zijn opzettelijke leugens is kennelijk meer waard dan het leven van Nederlandse en NATO militairen of de veiligheid van de Staat. Journalisten en hun media hebben de basis gelegd voor de terreurbeweging van de helden van Wilders. En zijn trouwe volgers tot op de dag van vandaag.

Ondanks dat het openbaar ministerie in een ambtsbericht een bewijs vermoeden heeft geformuleerd in verband met de gevaren voor de veiligheid van de Staat en bondgenoten die uitgaan van de negativiteit van Geert Wilders heeft een en ander nog niet tot strafvervolging van de Blonde Geit geleid. De reden hiervan ligt overduidelijk in de terrorisme gerelateerde bedreigingen en bedrog door de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders, die nauw samenwerkt met de Telegraaf Media Groep, en al in 1922 samenwerkte met de Telegraaf, aan het adres van onderdelen van de Staat der Nederlanden waaronder de Rechtspraak valt.

Share |

Permalinks