U bent hier: Home / Journalisten op Jodenjacht

Journalisten op Jodenjacht

by J.L. de Kreek — last modified 03-02-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Voordat in West Europa voor de Tweede Wereldoorlog het antisemitisme uitbrak waren journalisten, schrijvers en wetenschappers actief met de oprichting van de beweging die het oogmerk bezit te strijden tegen assimilatie van Joden en oppermacht te vestigen voor een bepaald syndicaat, en het aanjagen van antisemitisme omdat dit na de Franse Revolutie was verdampt. De sporen die deze terroristen hebben achtergelaten in de geschiedenis zijn zelfs 122 jaar na dato zeer duidelijk zichtbaar. Deze beweging draagt de naam van de oprichter: journalist Theodor Herzl.

Tegenwoordig worden personen met Joodse achtergrond door journalisten en media de mond gesnoerd over de misdaden van de Beweging van Herzl tegen de Joden zoals de journalistiek en de media dit voor de oorlog ook deden. De Nederlandse journalistiek en media is sinds de oprichting van de Beweging van Herzl grote supporter van zijn antisemitische en terroristische doelen. Er is geen journalist in Nederland die de publicaties van journalist Herzl onder de loep neemt en laat zien dat de Beweging van Herzl verantwoordelijk is voor Hitler en de gaskamers.

Journalist Herzl zelf schrijft in zijn dagboeken in 1895 dat hij het creatieve brein is van de Holocaust. Adolf Hitler was de uitvoerende macht van de openbare vergadering van de statelijk acterende vereniging van journaliste, publiciste, schrijvers en wetenschappers wat is opgericht door journalist Herzl met als oorlogsdoel te bewerkstelligen dat de familie Rothschild heerst als Vorst over alle Joden en oppermacht bezit. De Kolonisatie van Palestina dient de stichting van een nieuw koninkrijk. Dit koninkrijk bezit het oogmerk alle koninkrijken en regeringen aan zich te onderwerpen. En oppermacht te vestigen.

De Telegraaf neemt in ieder geval sinds 1922 deel aan de Terreurbeweging van Herzl. De Terreurbeweging van Herzl is verantwoordelijk voor de aanslagen in de VS 11 september 2001. Die aanslagen dienen de complete realisatie van de ideeen van de oprichter van deze terreurbeweging. Deze terreurbeweging beschikt over het geld om het te doen. En de geavanceerde middelen voor uitvoering. Bovendien liegen de journalistieke deelnemers aan deze terreurbeweging doelbewust over de 9/11-feiten. Bovendien bedreigen en bedriegen ze de rechtspraak om de feiten en omstandigheden te ontkennen. Iedereen heeft op school gezeten. Iedereen is zich bewust van de basiswetten van de Natuurkunde.

Het instorten van de torens van de Twin Towers kan niet door de vliegtuigen zijn bewerkstelligd. Alle wetten van de natuurkunde, de wiskunde, de scheikunde en het gewone gezonde verstand verzetten zich tegen de algemene opvatting in de westerse journalistiek en media over het instorten van de torens van de Twin Towers. De mening van journalisten over de aanslagen in de VS 11 september 2001 en overigens over de Holocaust zijn objectief bewijs van deelname van bewuste journalisten aan de terreurbeweging van Herzl. Waarmee elke journalist in Nederland is gewaarschuwd.

Share |

Permalinks