U bent hier: Home / Holocaust feiten en cijfers

Holocaust feiten en cijfers

by J.L. de Kreek — last modified 29-02-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn ongelofelijk veel mensen gedood. De totale verliezen in mensenlevens wordt geschat op ongeveer 65 miljoen. Hieronder zijn ongeveer 50 miljoen burgerslachtoffers, inclusief ongeveer de twintig miljoen die tijdens de oorlog doodziek werden. De militaire slachtoffers komen uit op ongeveer 25 miljoen, inclusief de vijf miljoen die zijn gestorven in gevangenschap. De geallieerden verloren in totaal ongeveer 61 miljoen levens, terwijl aan de zijde van de asmogendheden 11 miljoen mensen het leven hadden verloren.

Van al die mensen zijn tussen de een komma zeven en drie komma drie miljoen Joden te betreuren. Opzettelijk gedeporteerd en vermoord. Louter omdat het Joden waren. Het verhaal dat er zes miljoen Joden zijn vermoord in Auschwitz is fakenews. Propaganda. De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn bewerkstelligd door een terreurbeweging van journalisten, schrijvers, academici en hun media die de bedoelde zes miljoen Joden te offeren omdat dit het perfecte getal is volgens de Khabala. Het verhaal van de Holocaust zoals iedereen dat krijgt voorgekauwd in het onderwijs en het nieuws is terrorisme gerelateerd bedrog van (rechts)personen die verantwoordelijk zijn voor de wrangste jaren die de wereld heeft gekend.

De massaslachtingen hadden voorkomen kunnen worden wanneer journalisten gewoon eerlijk waren geweest en de waarheid en de feiten hadden meegedeeld aan het publiek zoals ze zijn. Feiten zijn niet zelden van meningen onafhankelijk. Wat wil zeggen dat bepaalde data niet voor tweeërlei uitleg vatbaar is. Sommige gegevens zijn gewoon absoluut. Te Parijs 1895 schreef de journalist Theodor Herzl in een bericht aan het wereldhuis van de familie Rotschield zijn idee op voor het sluitstuk van Endlosung der Judenfrage. In 1900 schreven Amerikaanse media over zes miljoen Joden die geholocaust zullen worden. In 1914 kregen de Zionisten in de media alle ruimte voor hun strijd tegen de assimilatie van Joden. De Telegraaf was al in 1922 bekend met de plannen voor de Holocaust.

Sinds het jaar nul wonen Joden in Europa. Assimilerende Joden zijn consequent beschermd. En door Hitler “Ebenburtig” genoemd. In Der Angriff schreef men bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog over ‘gerespecteerde Joden’. Adolf Eichmann, mister Holocaust, was Zionist. Handhaving van de Drie Eden is bewezen het beste medicijn tegen antisemitisme. Erkennen ook de Zionisten bij en tijdens het Eerste Zionistische congres te Basel. Halverwege 19e eeuw was het antisemitisme welhaast verdampt in West Europa dankzij de Verlichting. Toch staat in 1897 een groep journalisten op die zich voordoet als vertegenwoordigers van de Joden de eeuwen oude Joodse traditie met voeten tredend en de Joodse gemeenschap letterlijk met geweld bedreigend bij verzet tegen het Zionisme.

De term “protestrabbijn” van de Zionisten voor Joden die de Drie Eden handhaven is illustratief voor het antisemitisme der Zionisten. De Zionisten strijden actief tegen assimilatie van de Joden. De Zionisten zijn de slavendrijvers van vroeger. De beruchte gettomanagers. De Zionisten hebben nu hun wereld-getto in Palestina wat zij een Joodse Staat noemen. De Zionisten strijden vandaag net zo hard tegen assimilatie van Joden als aan de Tweede Wereldoorlog vooraf. Nu net als toen van support en services voorzien door journalisten en academici en hun media. De actuele strijd van de Zionisten en partners tegen assimilatie van de Joden bestaat er vandaag uit dat de Zionisten onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd bedreigen en bedriegen om niet de Holocaust feiten en cijfers te respecteren zoals ze zijn en de fake verhalen van de Zionisten te geloven.

Share |