U bent hier: Home / De Corona Conspiracy

De Corona Conspiracy

by J.L. de Kreek — last modified 13-03-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Is Corona een Hoax? Wie de bekende virusbestrijder John McAfee moet geloven is dat het geval. Meer dan wie weet McAfee van virussen want hij beschermt de wereld tegen alle nare malware wat Windows besmet. Stop looking at the play. Start looking at the puppeteers. Zegt hij met gevoel voor understatement. John McAfee heeft een aantal opvallende stellingen en beweringen over corona. De aantallen zijn laag. Als het echt een bedreiging was zou het aantal doden na vijf maanden miljoenen zijn in plaats van de geraamde vier duizend. In dezelfde tijd doodt de griep 310.000 personen. Volgens John McAfee wordt iedereen gemanipuleerd om Chinastijl maatregelen in het Westen door te voeren.

Een ander signaal dat SARS-CoV-2 Man Made is zou uitgaan van het feit dat Tom Hanks en zijn vrouw corona hebben en dat uitgerekend acteur Tom Hanks een hoofdrol speelt in een film over een Man Made virus. Ook zijn vrouw acteert.

Volgens John McAfee bewijzen de statistieken in Italië zijn gelijk. John McAfee stelt de vraag hoeveel overlijdens ten gevolge van het coronavirus zijn bevestigd in Italië. Vervolgens zegt hij dat het aantal mensen dat in Italië is gestorven aan de griep in dezelfde periode vele honderden bedraagt. 

Het lastige aan corona is het gebrek aan controle mogelijkheden. Moeilijk valt te controleren of wat wordt gesteld en beweerd in de media de waarheid is. Gezien de vismarkt in Wuhan als locatie waar de ziekte uitbrak kan het ook zijn dat iemand de omgeving daar bewust heeft besmet met een Man Made virus. De Spaanse griep bijvoorbeeld die begin 20ste eeuw heeft huisgehouden kwam uit een Amerikaanse legerbasis waar varkens en kippen werden gehouden. Vergelijking met nu is op de plaats omdat de death rate van 3,7% overeenkomt. Meeste mensen met internet weten dat de Amerikaanse overheid bij herhaling eigen militairen en burgers offert aan chemische of nucleaire experimenten. Volgens sommige berichten hebben Amerikaanse atleten in the Military World Games in Wuhan afgelopen herfst het coronavirus naar China gebracht.

Gezien het feit dat overheden wereldwijd sinds 2001 doelbewust misleiden over de grondslagen voor gewapende conflicten. En de onmetelijke hoeveelheid schade die daarmee is aangericht de afgelopen 20 jaar door bestuurders. En het aantal dodelijke en andere slachtoffers. En de geavanceerde middelen die daarvoor gebruikt worden. En het nepnieuws van de systeempers. En het bestaan van de terreurbeweging van de helden van Wilders wat sinds 1897 strijdt voor oppermacht. En het bedrog over Hiv en Aids en CO2 en stikstof. Ligt het in de lijn der verwachting dat burgers denken dat ook Corona deel uitmaakt van de conspiracy van de elite voor macht.

Share |

Permalinks