U bent hier: Home / Corona Hoax objectief bewezen

Corona Hoax objectief bewezen

by J.L. de Kreek — last modified 15-03-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Wat werd gevreesd wordt wetenschappelijk bevestigd door Regenexx. Regenexx is een netwerk van speciaal opgeleide artsen voor werelds meest geavanceerde “regenerative-medicine treatments”. Regenexx stelt dat het sterftepercentage bij Corona waarvan de media uitgaan niet klopt. Volgens de media is het sterftepercentage van Corona 3,7%. Volgens Regenexx is daarbij uitgegaan van een verkeerde berekening. Dit percentage vertegenwoordigt het aantal zieke personen dat is getest versus het aantal sterfgevallen. Dit is volgens Regenexx niet de manier waarop sterftecijfers worden berekend.

Iedereen die de ziekte (het virus) heeft opgelopen dient als noemer te worden gebruikt om het juiste sterftepercentage te berekenen. Virusbestrijder John McAfee zei het al. De Chinese CDC toont aan dat buiten Wuhan waar de meeste mensen die de ziekte hadden opgelopen zijn getest, een sterftepercentage van 0,4% is gemeten. Het sterftepercentage op de Princess Cruise buiten Japan (tot nu toe de enige plaats waarvan zekerheid bestaat dat alle blootgestelden in een gesloten omgeving zijn getest), was 0,85%. Alleen degenen die ouder dan 70 waren stierven.

In Zuid-Korea, dat meer dan 100.000 mensen heeft getest, bedraagt ​​het sterftecijfer 0,65%. Duitsland heeft aangekondigd dat het sterftecijfer 0,2% bedraagt. Dus het echte sterftecijfer door Corona is minder dan 1%. Het sterftecijfer voor influenza varieert per type en effectiviteit van de immunisatie. Het sterftecijfer onder 75-plussers is veel hoger dan bij jongeren en bedraagt ​​meer dan 1%. Het sterftecijfers van Corona ligt hier redelijk dichtbij. De media publiceren geen nauwkeurige informatie.

De bewering dat het coronavirus bij ouderen ongeveer net zo dodelijk is als de griep is nauwkeuriger. Men kan ook zeggen dat het moeilijker te behandelen is dan griep en dat meer mensen van middelbare leeftijd intensieve zorg nodig hebben en dat deze behoeften de gezondheidszorg snel kan overbelasten. De media moeten echter weten dat het getal van 2-3% dat zij leveren als sterftepercentage onnauwkeurig en opgeblazen is. Aldus experts van Regenexx.

Bovendien bewijzen AD.nl en het RIVM de waarheid van bovenstaande met de cijfers die ze publiceren. 12 doden. 1000 bevestigde besmettingen. Dat is een sterfte percentage significant kleiner dan 1,2% want niet iedereen is getest. Bovendien blijkt uit andere wetenschappelijke bron dat het percentage valse positieven met betrekking tot het aantal "asymptomatic infected individuals'" (mensen die het virus dragen zonder symptomen van de ziekte) mogelijk meer dan 50% bedraagt. Het is in verband met het coronavirus niet onbelangrijk bekend te zijn met het feit dat de media ook over Hiv en Aids bewust aantoonbare onzin verspreiden met vele doden tot gevolg.

Update 11:06: journalist Wouter van Noort van NRC bevestigt de hoax: sterfte Brabant geschat op 0,3%
Update 11:11: NOS bewijst hoax: sterftepercentage griep 2017/2018 was 1,5%, 2018/2019 was 0,725%
Update 11:41: longarts Sander de Hosson stelt: 'Het overgrote gedeelte van de patiënten krijgt milde tot matige klachten, vergelijkbaar met de griep (influenza)'.
Update 12:05: AD bewijst hoax opnieuw: 6000 Nederlanders besmet of besmet geweest met corona, gisteren waren er 12 doden, dat is een sterftepercentage van 0,2%
Update 12:31: VSW & BZK stellen in een rapport april 2008 over grieppandemieen dat de seizoensgriep een sterftepercentage heeft van 0,24% en dat dit bij een mild scenario met antivirale middelen 0,03% bedraagt en 0,47% bij een ernstig scenario zonder virale middelen.
Update 12:42: co-factoren als obesitas zullen in de VS de grootste risico's leveren in verband met corona.

Share |