U bent hier: Home / Corona-maatregelen benadelen volksgezondheid

Corona-maatregelen benadelen volksgezondheid

by J.L. de Kreek — last modified 17-03-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Bij de Britten gaat het sociale leven door. Zij kweken herd-immunity. Het Coronavirus is niet te stoppen. 80% van de wereldbevolking krijgt Corona. Sociale contacten is de manier om herd-immunity te kweken. Kudde-immuniteit. NCov19 is een nieuw virus. De manier om dit virus te verslaan is elkaar besmetten want dat zet het immuunsysteem aan tot het maken van antilichamen. Koorts kan daarvan het gevolg zijn. Veel mensen zullen het virus krijgen zonder ziek te worden of dood te gaan. Dat is wenselijk om de herd-immunity te bewerkstelligen. Als meeste mensen het virus krijgen is de rest vanzelf beschermd. Door de herd-immunity.

De maatregelen die nu worden genomen vertragen het virus zonder het te stoppen. Zonder dat herd-immunity wordt opgebouwd. Daardoor blijft de samenleving kwetsbaar voor nCov19. En kan het volgend jaar krachtiger terugkomen. Wanneer mensen nu besmet worden maken zij antilichamen aan en raken mensen immuun en zwakt het virus af door de herd-immunity. De maatregelen die nu genomen worden schenden het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens wegens samenscholingsverboden zonder geldige reden. Bovendien beschadigen de maatregelen de economie op ernstige wijze. Ook is toegang tot de rechtspraak niet mogelijk. Terwijl samenscholen en vergaderen en met meer dan 100 man in een kroeg zitten juist beschermt tegen Corona.

De genomen maatregelen zijn er om te voorkomen dat de gezondheidszorg overbelast raakt. Mensen zullen sterven aan Corona. Bovendien hebben mensen die nu sterven aan Corona kans ook te zijn gestorven aan de actuele gewone griep. De maatregelen zijn uitstel. Het virus komt volgend jaar terug. Houdt kwetsbaren apart tot herd-immunity is bewerkstelligd. En investeer in de zorg in plaats de samenleving stil te leggen. Pas als kudde-immuniteit is gekweekt door lekker sociaal te doen en elkaar te besmetten worden de zwakken en de zieken en de missellijken beschermd. Wachten tot de wereldbevolking is gevaccineerd tegen Corona duurt veel langer en is heel veel duurder dan het volgen van het vaccinatieprogramma wat moedernatuur levert via besmetting van 80% van de wereldbevolking met Corona op de natuurlijke wijze. Herd-immunity bij Ebola bestaat overigens niet. Ebola kan daarentegen alleen bij direct contact met gevaccineerden worden verspreid. Corona is airborne. De uitbraak is niet te stoppen met de actuele maatregelen. Alleen investeren in de gezondheidszorg helpt. Zegt de expert.

Update: de minister-president bevestigt gisteren met zijn Corona-babbeltruc om 19:00 uur op Ned 1 de juistheid van bovenstaande. De besmettingen worden uitgesmeerd om een zorgpiek te voorkomen. Het aantal besmettingen of doden door het virus zal daardoor niet minder worden.

Share |

Permalinks