U bent hier: Home / Corona van Zion – Wilders wil massamoord!

Corona van Zion – Wilders wil massamoord!

by J.L. de Kreek — last modified 19-03-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Gezien de oorlogstaal van de Franse president en zijn verleden als manager voor een onderneming van de familie Rothschild is het helemaal niet gek te denken dat Corona van het virus eigenlijk slaat op de Kroon van Zion. De Kroon van Zion zal worden gedragen door een lid van de familie Rothschild. Deze familie is leider van een Syndicaat wat al sinds 1897 statelijk acterend oorlog voert tegen de mensheid om de wereld te onderwerpen aan de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders. De Nederlandse rechtspraak wordt nu al zo’n jaar of negen terroristisch bedreigd en bedrogen door de terreurbeweging van de helden van Wilders hierover te zwijgen.

We zijn in oorlog” zegt de Franse president. “Tegen een onzichtbare vijand”. Deze vijand weet iedereen is een virus. Wat Corona wordt genoemd. De familie Rothschild en de terreurbeweging van de helden van Wilders gedragen zich in ieder geval als een onzichtbaar virus wat de wereld besmet met het racistische gedachtegoed waarvan Donald Trump nu ook getuigt met zijn “Chinese Virus”. Het Corona virus wordt in Spanje bestreden met militaire middelen. En in Frankrijk met 100.000 agenten. Dit is bizar omdat mensen in hun lichaam de witte bloedcellen bezitten die het leger zijn tegen Corona. Het menselijk lichaam heeft reeds vanaf geboorte een heel leger in zich wat elk moment in actie komt tegen onzichtbare indringers als cNov19.
><br>Het Wereldhuis van de familie Rothschild werkt sinds 1895 symbiotisch samen met journalisten en hun media om het wereldbestuur om te wentelen. En afstand te nemen van de mensenrechten en democratie die door de Franse Revolutie zijn ingevoerd. Deze samenwerking tussen de familie Rothschild en journalisten en hun media is verantwoordelijk voor de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. De Duitse bezetter in de oorlog was de uitvoerende macht van deze samenwerking. Sinds de Tweede Wereldoorlog strijdt deze samenwerking voort voor oppermacht met de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 tot gevolg. En mogelijk Corona. Als experiment op mensen. En om zo veel mogelijk doden te maken. En om aandacht te vestigen op bepaalde personen. En om geld te verdienen. En macht te verkrijgen.
><br>Het optreden van Geert Wilders bij en tijdens het Corona-debat in de Tweede Kamer gisteren levert genoeg gegronde vrees in alle redelijkheid te vermoeden dat Corona de overval is van de terreurbeweging waarvan hij een in Nederland verblijvende Nederlandse leider is. Een lockdown zoals Geert Wilders wil verzekert iedereen ervan dat het virus langer onder de mensen blijft en sterker wordt. Des te minder kudde-immuniteit des te meer het virus besmettelijk blijft. De enige juiste manier om nieuwe griepachtige virussen het hoofd te bieden is de kwetsbaren isoleren, kudde-immuniteit en investeren in de gezondheidszorg. Meer bedden en ziekenhuiskamers, meer personeel, meer apparaten en middelen en meer testen en meer onderzoek naar vaccins.
><br>Investeren in gezondheidszorg zoals Wilders betoogt en een Lockdown slaat nergens op. Dat levert tijdelijk verlichting van het virus en levert direct dreigend gevaar voor de toekomst omdat een lockdown het virus helpt. De witte bloedlichaampjes in de mensen zijn de strijders die het werk moeten doen tegen het virus wat bij de mensen binnendringt, om er vanaf te kunnen komen. Wilders leidt een Jihad tegen de gezondheid van alle Nederlanders. Wat de wil van Wilders zal bewerkstelligen is dat het virus het volgend seizoen of daarna een pandemie levert met meer zieken en meer doden. De cijfers bewijzen vooralsnog de juistheid van de keuze van Britten met hun kudde-immuniteit ten opzichte van de Spanjaarden. De wil van Wilders is genocide!
><br>Groepsimmuniteit is het wetenschappelijk bewezen medicijn tegen nieuwe virussen. Virussen veroorzaken elk jaar honderdduizenden doden. Door groepsimmuniteit zijn het er niet heel veel meer. Het enige probleem in verband met nCov19 is de piekbelasting van de gezondheidszorg. NCov19 veroorzaakt tot nu heel veel minder doden en zieken dan griep. Alleen meer zieken die intensieve zorg nodig hebben. Het is al maanden in de wereld. Al bijna zes maanden. En ‘pas’ 7.500 doden. Met het eerdere Sars waren er honderden doden. Lockdown en wachten tot meer bekend is over het virus zal veroorzaken dat het virus de zomer makkelijker overleeft en leert van de gastheren die zijn besmet. CNov19 overleeft ook in dieren. Het springt over van dier naar mens. Het geblaat van de Blonde Geit bij en tijdens het Corona-debat in de Tweede Kamer der Staten Generaal is objectief bewijs van zijn opzet tot massamoord.

Share |

Permalinks