U bent hier: Home / Corona-maatregelen misdaad menselijkheid

Corona-maatregelen misdaad menselijkheid

by J.L. de Kreek — last modified 27-03-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Juristen herkennen in de Corona-maatregelen de terugkeer van het Nazisme. In volle glorie. Overal borden met "verboden voor". En tweedeling. En geen toegang tot de Rechtspraak. ZyclonB wordt eufemistisch Corona genoemd. De Telegraaf slaat ouderwets de trom. Meeste mensen weten niet dat de Telegraaf voorkennis bezat met betrekking tot de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging. Als het zich niet doelbewust in 1922 reeds terrorisme gerelateerd schuldig had gemaakt aan nepnieuws had iedereen geweten dat de helden van Geert Wilders de grote initiators zijn van Hitler en de gaskamers.

Het hoeft niemand te verbazen dat juist Geert Wilders en de Telegraaf propaganda maken voor lockdown. Lockdown verzekert dat COVID-19 langer besmettelijk blijft. De enige juiste methode voor doeltreffende virusbestrijding is groepsimmuniteit. Omdat groepsimmuniteit niet primair tot doel is gesteld, en de mensheid wordt geofferd om een handje vol zwakkere, ouderen en kwetsbaren te laten overleven, had ook journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad kunnen zien en begrijpen dat de Corona-maatregelen van geen kant deugen. Het principe van groepsimmnuteit  is dat het de verspreiding van het virus stop. Een ongecontroleerde epidemie is binnen 15 weken voorbij zegt een expert tegen BBC. Des te meer dat virus gecontroleerd wordt des te langer het blijft.

De Corona-maatregelen hebben tot gevolg dat het COVID-19 virus kans krijgt te ontwikkelen tot een kwaadaardig virus wat snel verspreidt. Nu is COVID-19 een griepachtig virus waarvan meeste mensen genezen en wat relatief snel verspreidt. Door het virus nu niet onmiddellijk te elimineren middels het bewerkstelligen van groepsimmuniteit zal het virus langer en in grotere hoeveelheden blijven bestaan. En kunnen ontwikkelen tot een kwaadaardig virus wat snel verspreidt. COVID-19 wordt doeltreffend bestreden door het immuunsysteem van het menselijk lichaam. De strijd van de witte bloedcellen tegen de indringers gaat bij mensen gepaard met koorts. 

Wanneer COVID-19 niet op deze manier wordt bestreden overleeft het de strijd tegen de witte bloedlichaampjes. En leert het van die strijd. Een virus is een stukje DNA wat vergeleken kan worden met computercode. Deze code muteert in de loop van tijd. COVID-19 is gemuteerd van een virus wat dieren besmet naar een virus wat mensen besmet. Het virus heeft zich aangepast. Om het geen kans te geven dient ook het immuunsysteem van iedereen individueel te worden aangepast. Net als software waarvan de code wordt aangepast tegen virussen. Dit ‘upgraden’ van het menselijk lichaam met een nieuw stukje computercode wat beschermt gebeurt door besmetting en genezing daarvan.

Dat weten Geert Wilders en de Telegraaf best. Geert Wilders en de medewerkers van de Telegraaf hebben nog gewoon hun diploma’s gehaald. Zij bezitten door hun lessen biologie basiskennis virologie waarmee zij hun eigen nepnieuws kunnen herkennen. De Corona-maatregelen zijn biologische oorlogsvoering van de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders. De journalistiek en media nemen sinds 1897 deel aan deze beweging die tot doel heeft gesteld de vrienden van Bill Gates oppermachtig te maken. Bovendien hebben Bill and Melinda Gates en hun Foundation 100 miljoen dollar geïnvesteerd in deze pandemie. Zij willen waar voor hun geld.

De Corona-maatregelen bereiden apocalyptische omstandigheden voor. Mensen gaan zieker worden. COVID-19 zal via alle gaten en spleten in huizen komen en mensen besmetten. Des te langer het duurt voordat mensen besmet raken en genezen des te gevaarlijker COVID-19 worden kan. Het heeft er alle schijn van dat de uitbraak van COVID-19 is georkestreerd om macht te grijpen. En de aarde te ontvolken. De CORONA-maatregelen verzekeren naar hun aard en de mate van bedrog daarin dat de personen die deze maatregelen bewerkstelligen uit zijn op chaos en massamoord. Dat nu juist in Israël de bevolking wordt onderworpen aan massa surveillance is om ze gevangen te houden.

De zogenaamd Joodse Staat is het wereldgetto opgericht en gemanaged door de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders. Bedoeld om alle Joden uit te roeien in de aanstaande Holocaust die de terreurbeweging van de helden van Wilders reeds in 1897 heeft geagendeerd bewust gespiegeld aan Bijbelse Eindtijd profetieën zodat gerekend worden kan op de bereidwillige beulen van de Christenheid. De Corona-maatregelen zijn tevens misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten. Dat geen van de media properties aan het publiek meedeelt dat Geert Wilders en de Telegraaf verantwoordelijk zijn voor aanslagen op Nederlandse en NATO krijgsmacht is typisch voor de dictators die nu iedereen in de houtgreep nemen.

Share |

Permalinks