U bent hier: Home / Generatie Zombie haalt diploma

Generatie Zombie haalt diploma

by J.L. de Kreek — last modified 28-03-2020 03:00
Opgeslagen onder:

In 2020 heeft de eerste lichting van de Zombie-generatie het middelbare school diploma gehaald zonder examen te doen. Dit vindt plaats bij en tijdens de Corona-crisis. Door de leerlingen niet te toetsen op hun kennis van biologie zullen ze niet zien en begrijpen dat zij gruwelijk worden voorgelogen in verband met Corona. Ouders van de Zombie-generatie zijn blij en trots en willen het beste voor hun kroost. Toch houdt de oudere generatie kwaadaardig de mond over feiten waarmee het bekend is. De ouderen hebben hun diploma’s op eigen kracht gehaald. En voor Thierry Baudet is Corona een politiek spelletje.

De generatie 2020 die nu van school komt wordt diepgaand bedrogen over alles wat van belang is. Van de dood tot Jezus Christus tot en met Corona. De Holocaust is het werk van de terreurbeweging van de helden van Wilders. Geholpen door journalisten die in de Mainstream media de dagelijkse Corona-propaganda meedelen aan het publiek. De torens van de Twin Towers zijn niet door de vliegtuigen ingestort. AIDS wordt niet veroorzaakt door HIV. De MH17 is niet door een BUK neergeschoten. Marianne Vaatstra is niet vermoord door Jasper S. En Deep Democracy is het gedachtegoed van de verantwoordelijke terroristische organisatie.
><br>De Zombie-generatie is opgevoed met smartphones waarmee het tot op de minuut getraceerd kan worden. Dit hoort zo dekt de zombie-generatie want dat heeft het zo geleerd. Met het hoofd voorover gebogen en de armen behoedzaam ophoudend alsof ze een kostbaar goed in handen dragen steken leden van de zombie-generatie over zonder op of om te kijken. Hun nieuws op hun mooie schermpje is allemaal dezelfde leugen waarvoor hun ouders hen niet hebben behoed. De ouders van de zombie-generatie strijden zelfs actief tegen openbaarmaking van de waarheid. En wonen in mooie huizen. En werken als bedrijfsantropoloog voor de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de actuele crisis waaraan iedereen kapot gaat.

Share |

Permalinks