U bent hier: Home / Corona en Deep Democracy

Corona en Deep Democracy

by J.L. de Kreek — last modified 30-03-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Er wordt al enige tijd gewaarschuwd voor Deep Democracy omdat het onderdeel is van het gedachtegoed van de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders. Deze terreurbeweging is opgericht te Basel 29-31 augustus 1897 door een journalist met het oorlogsdoel oppermacht te bewerkstelligen voor een bepaald syndicaat van industriëlen. Deze terreurbeweging is verantwoordelijk voor Hitler en de gaskamers. De personen die voorbereidend op de actuele staatsgreep der technocraten bestuur en boardrooms trainende in Deep Democracy laten zich in de media gelden anderen vertellend wat van hen wordt verwacht.

hoe je mensen ook weer kunt laten accepteren dat de baas gewoon weer zegt hoe het moet

Nederland is een deeltjesversneller gekomen. Mensen staan onder stress. Alles wat iedereen gewend was is veranderd. Inmiddels zijn er per dag talrijke nieuwe uitdagingen in hoe Nederlanders zich tot elkaar verhouden. Wat virologisch verstandig is, weten we pas over twee à drie jaar liegt Chief Deep Democracy en verandermanagement doelbewust in de media. Rutte doet het erg erg mooi volgens de trainers Deep Democracy. Het poldermodel is een heel mooi model aldus deze personen. De leiders van Deep Democracy dicteren via de media bestuursmaatregelen voor het nieuwe bestuur der technocraten:

Eerst doe je de horeca dicht en moeten mensen thuis werken, maar de scholen sluiten niet

Aldus Chief Deep Democracy en Corporate Tribe in de Coronakrant op coronakrant.nl. De Coronakrant is een initiatief van de Driessen Groep. De Driessen Groep werkt dagelijks voor de publieke sector. Chief Deep Democracy gaat verder:

Vervolgens worden de schooldirecteuren heel boos en die zeggen dat de scholen ook dicht moeten. En vervolgens wordt die boosheid gebruikt door allerlei belangengroeperingen en dan zit er bij De Wereld Draait Door een schooldirecteur boos te zijn. Die boosheid gebruik je vervolgens weer als heftruck om de volgende maatregel te nemen. En zo doen we dat per dag een beetje verder. Dan mag je nog wel de straat op en het bos in en dan zijn we ineens in te grote groepen. En dan doe je Grapperhaus op tv en dan kan de maatregel verder aangescherpt worden.

Chief Deep Democracy stelt:

We leven in een tijd van crisismanagement. We accepteren nu toch weer stoerder en directiever leiderschap. Dat vinden we nodig. De vraag is dan hoe je het mooie van inspraak kunt vasthouden in directieve tijden en hoe je mensen ook weer kunt laten accepteren dat de baas gewoon weer zegt hoe het moet.

Chief Deep Democracy beweert verder:

Voor het Corona-virus had men het over de vraag wat goed leiderschap was. In organisaties ging het over veranderen met zo min mogelijk weerstand, zelfsturing en mensen eigen verantwoordelijkheid geven. Er lijkt nu een omslag in denken plaats te vinden.

naar de crisesmanager zorg luister je gewoon

Deep Democracy is een anti-democratisch gedachtegoed wat dient ter acceptatie van de maatschappelijke veranderingen die de terreurbeweging van de helden van Wilders middels terrorisme en dreigen met geweld bewerkstelligt. Deze terreurbeweging is verantwoordelijk voor WOII en de Jodenvervolging, 9/11, MH17, aanslagen op Nederlandse en NATO-militairen, bedreigen en bedriegen onderdelen van de Staat der Nederlanden en de Corona-maatregelen. Doel is vestiging van oppermacht voor een bepaald syndicaat van industriëlen (vrienden van Bill Gates) en vergaande depopulatie. Trainers van Deep Democracy zijn ook de georganiseerde ambtelijke misdaad in de kinderbescherming behulpzaam. En leveren met de Corona-maatregelen via de media hand en spandiensten aan de georganiseerde ambtelijke misdaad van het RIVM.

Share |

Permalinks