U bent hier: Home / 2020 / Maart

Zoekresultaten voor Deep Democracy

RSS Abonneer u voor een altijd bijgewerkte RSS feed.

117 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item








Nieuwe items sinds



Sorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
2000+ doden door Coronamaatregelen
door J.L. de Kreek gepubliceerd 17-04-2020 Laatste wijziging: 17-04-2020 09:07 — opgeslagen onder:
Verontrustend het gemak waarmee de journalistiek en media de massamoord van het bestuur op burgers middels Coronamaatregelen accepteert. Sinds begin van de crisis zijn ruim 2000 Coronadoden geteld. Mogelijk allemaal toe te schrijven aan de maatregelen. Omdat effectieve behandeling van Corona in de eerste lijn doelbewust onmogelijk wordt gemaakt door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd van het ministerie wat het Coronacriciscentrum huisvest onder leiding van SG Erik G. Erik G. wordt ook anderszins gezien als leider van georganiseerde ambtelijke misdaad.
Aangifte tegen Viruswaanzin
door J.L. de Kreek gepubliceerd 10-07-2020 Laatste wijziging: 09-07-2020 22:17 — opgeslagen onder:
Er kan aangifte worden gedaan tegen Viruswaanzin in verband met deelname aan de genocide en het terrorisme van het RIVM. Het kernteam van Viruswaanzin is bij herhaling geïnformeerd over wat er aan de hand is allemaal. En wat het dient te vorderen bij de rechter in kort geding om kans te maken op opheffing van de Coronamaatregelen. Viruswaanzin is ook uitgelegd dat de misdadige Coronamaatregelen worden bewerkstelligd door dezelfde groep als die de misdadige Jeugdhulp organiseert. En dat Viruswaanzin daarom er verstandig aan doet bepaalde acties niet te entameren omdat daarmee kinderen in de handen kunnen vallen van de criminele kinderbescherming.
Ambtenaren bedriegen bewindslieden
door J.L. de Kreek gepubliceerd 03-04-2021 Laatste wijziging: 02-04-2021 22:41 — opgeslagen onder:
Best een grote groep ambtenaren bedriegt bewindslieden en leden van het parlement moedwillig met terroristisch en/of anderszins crimineel oogmerk. Deze ambtenaren dragen geen uniform. Ze zijn niet van de Politie, Defensie of de Magistratuur. De deelnemers aan de georganiseerde ambtelijke misdaad dragen civiele kleding en vervullen rollen rond politiek ambtsdragers en zijn adviseurs en beslissers op niet politiek ambtelijk niveau. Deze ambtenaren doen niet aan waarheidsvinding en bewerkstelligen dat bewindslieden en parlementariërs inhoudelijk worden gedesinformeerd.
Antisemieten beste vrienden Zionisten
door J.L. de Kreek gepubliceerd 16-05-2019 Laatste wijziging: 16-05-2019 11:17 — opgeslagen onder: ,
De Zionisten strooien iedereen zand in de ogen in verband met hun zogenaamde goede bedoelingen. De Nederlandse onafhankelijke rechtspraak wordt door Zionisten terrorisme gerelateerd bedreigd en bedrogen om niet te erkennen dat de Zionisten achter de Shoah zitten. De Zionisten hebben al in 1895 een verbond gesloten met antisemieten en hun naties om de Endlösung en de Holocaust te bewerkstelligen. De feiten blijken uit de authentieke publicaties van de Zionisten die een onthullend kijkje geven achter de schermen van het naziregiem van Adolf Hitler.
Bram Bakker streng straffen
door J.L. de Kreek gepubliceerd 18-01-2020 Laatste wijziging: 17-01-2020 22:46 — opgeslagen onder: ,
Het Openbaar Ministerie zou moeten overwegen arts en psychiater Bram Bakker streng te straffen als oplossing voor de grote maatschappelijke problemen die hij veroorzaakt met zijn mening over Hiv en Aids. Bram Bakker die het gezicht is van Stichting Geen Doofpot is bij herhaling onderbouwd met documenten er op gewezen dat objectief bewijs van de aanname dat AIDS door Hiv wordt veroorzaakt niet bestaat. Zelfs de nomenclatuur verraadt de afwezigheid van oorzakelijk verband omdat AIDS een syndroom en Hiv een virus is. En syndromen niet door een virus worden veroorzaakt. De ontdekker van Hiv zegt zelf dat co-factoren verantwoordelijk zijn voor AIDS.
Braunhemden trainen DKDB
door J.L. de Kreek gepubliceerd 09-04-2021 Laatste wijziging: 08-04-2021 22:35 — opgeslagen onder:
De Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging van de Landelijke Eenheid van de Politie in Nederland wordt net als andere diensten van de Politie getraind en gecoacht door de Braunhemden van tegenwoordig. Hedendaagse Braunhemden zijn te herkennen aan hun mening. En aan wat ze niet vertellen. De eerste Braunhemden waren Zionisten. De SA heeft zich aan deze Braunhemden gespiegeld. Journalist en publicist Ze’ev Jabotinsky is de oprichter van de initiële Braunhemden die al in 1933 het kamp opsloegen op de locatie waar later Auschwitz verrees. De paramilitaire organisatie der Braunhemden is Betar genoemd. Betar is de meest racistische club in Israël.
Burgemeesters beetje dom
door J.L. de Kreek gepubliceerd 03-06-2020 Laatste wijziging: 02-06-2020 19:50 — opgeslagen onder:
Doet Femke Halsema eindelijk iets goed, krijgt ze de wind van voren. Wie spuugt wie nu in het gezicht? Het Coronavirus is niet het probleem. De Burgemeesters zullen niet eens de wettelijke bepaling kunnen aanwijzen die hun Coronamaatregelen legitimeert. Dat Burgemeester Femke Halsema zonder mondkapje tussen de demonstranten op de Dam staat is helemaal niet erg. Iedereen kan gewoon de Coronamaatregelen negeren want het virus is griep en er bestaan gewoon goedkope medicijnen tegen infecties met het Coronavirus waarmee iedereen binnen vier dagen van de klachten af is. Meer dan 65% minder ziekte verzuim met deze middelen die niet mogen worden voorgeschreven van de georganiseerde ambtelijke misdaad wat de Coronamaatregelen bewerkstelligt.
Complotdenkers frustreren oplossing Coronacrisis
door J.L. de Kreek gepubliceerd 20-04-2022 Laatste wijziging: 19-04-2022 22:27 — opgeslagen onder:
De complotdenkers van Viruswaarheid hebben weer een rechtszaak verloren. En complotdenker Patrick Savalle is misschien wel de grootste sta in de weg van de oplossing van de Coronacrisis. Hij staat daarin niet alleen. Hij werkt daarvoor samen met Mordechai Krispijn en Anna Zevens. Het Covidstelletje van de crisis. De groep van Patman zoals Patrick Savalle zich al jaren noemt op het wereld wijde web is ermee bekend dat de Coronamaatregelen kwalificeren als terrorisme en massamoord. Er kan zelfs worden gesproken van genocide en misdaden tegen de menselijkheid. Ze zeggen het zelf. The Army Of Love zoals het duo Mordechai Krispijn en Anna Zeven heet verspreidt via hun Telegram-account een video waarin een veronderstelde deskundige verklaart dat Covid19 een bio-wapen is.
Complotdenkers zijn beroepsmaloten
door J.L. de Kreek gepubliceerd 04-01-2021 Laatste wijziging: 04-01-2021 10:39 — opgeslagen onder: , ,
De Wappies van Nederland, waaronder begrepen Viruswaarheid met gevolg en de kliek van Café Weltschmerz en acteur George van Houts en Lange Frans en de rest, zijn beroepsmaloten. Allemaal zijn het ego’s die de Wappieste Complotdenker willen zijn. Allemaal zijn ze ziende blind en horende doof voor de feiten die het complot tegen de mensheid en zijn Naties object en tot in detail bewijzen. De Coronamaatregelen zijn onderdeel van het wereldwijde complot van de beweging die is opgericht te Basel 1897 door een bekende journalist met het oorlogsdoel oppermacht te vestigen voor een bepaald Syndicaat van industriëlen. Het staat allemaal zwart op wit. Door de samenzweerders persoonlijk op schrift gesteld en meegedeeld aan het publiek.
Corona en Deep Democracy
door J.L. de Kreek gepubliceerd 30-03-2020 Laatste wijziging: 29-03-2020 18:34 — opgeslagen onder:
Er wordt al enige tijd gewaarschuwd voor Deep Democracy omdat het onderdeel is van het gedachtegoed van de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders. Deze terreurbeweging is opgericht te Basel 29-31 augustus 1897 door een journalist met het oorlogsdoel oppermacht te bewerkstelligen voor een bepaald syndicaat van industriëlen. Deze terreurbeweging is verantwoordelijk voor Hitler en de gaskamers. De personen die voorbereidend op de actuele staatsgreep der technocraten bestuur en boardrooms trainende in Deep Democracy laten zich in de media gelden anderen vertellend wat van hen wordt verwacht.