U bent hier: Home / Nederland is gekaapt

Nederland is gekaapt

by J.L. de Kreek — last modified 10-04-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Sinds 2010/2011 wordt opzichtig melding ervan gemaakt dat Nederland, de wereld en Europa worden overvallen door een terreurbeweging van journalisten en hun media die het oorlogsdoel bezit oppermacht te vestigen voor een bepaald syndicaat industriëlen. Iedereen lachen. Vooral journalisten en hun media. Deze terreurbeweging is verantwoordelijk voor Hitler en de gaskamers. En voor 9/11. En mogelijk de aanslag op de MH17. Deze terreurbeweging werkt symbiotisch samen met de georganiseerde misdaad in de zorg waardoor iedereen nu aan COVID lijdt.

Hedendaagse deelnemers aan deze terreurbeweging zijn de Mainstream media en journalisten in het algemeen. Doelbewust misbruiken zij persvrijheid om het publiek de waarheid te ontzeggen. Meeste mensen geloven wat in de Telegraaf staat. De samenleving is gekaapt. Er wordt al jaren gewaarschuwd voor de val waar iedereen nu intrapt. Bestuurders zaaien angst om macht te grijpen. Zij veinzen noodzaak voor crisis om de maatschappij te veranderen en burgers rechten te ontzeggen. Zij die zich spontaan voegen naar de Staatsgreep der Zorgfascisten zijn de medewerkers van de systeempers.

Een decennium geleden al zijn de eerste stappen gezet om in Nederland verblijvende leiders van deze terreurbeweging voor het hekje te krijgen. Het succes is betrekkelijk omdat onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd worden bedreigd en bedrogen door deelnemers aan deze terreurbeweging met bruut geweld bij verzet tegen deze terreurbeweging. Zij die de feiten kennen zijn journalisten van de Telegraaf. De Telegraaf doet al sinds 1922 doelbewust mee aan het terroristische werk van de terreurbeweging die de Holocaust heeft bewerkstelligd. Deelnemers vandaag zien de georganiseerde misdaad in de zorg door de vingers en spreken openlijk over het offeren van kinderen.

Bewuste terreurbeweging is verantwoordelijk voor verhoogde terreurdreiging en aanslagen op Nederlandse en Nato-militairen in Afghanistan. Bovendien zijn de in Nederland verblijvende leiders van deze terreurbeweging verantwoordelijk voor aanslagen in Nederland waarbij personen zijn neergestoken. Dat in Nederland nog altijd personen vrij rondlopen die vinden dat het fakenieuws is om te stellen en beweren dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen ingestort kunnen zijn is een veeg teken. Er zijn nog al wat journalisten in Nederland die steeds de leugenaars interviewen om hun leugens te herhalen zonder zelf de feiten te onderzoeken. Elke kleuter krijgt in Nederland vanaf de peuterschool de appel onderwezen die niet ver van de boom valt met een snelheid van ongeveer 10m/s.

Dat de torens van de Twin Towers met bijna de valsnelheid zijn ingestort betekent niks anders dan dat de opwaartse kracht die de torens staande hield instantaan is verdwenen. Dat komt omdat de Torens van de Twin Towers van onderaf zijn opgeblazen. Bovendien is de soortelijke massa van aluminium van de vliegtuigen significant kleiner dan het staal van de torens van de Twin Towers. Wat iedereen denkt te zien in de beelden die overal zijn uitgezonden kan niet. De vliegtuigen gedragen zich als met HolographicCCD gecamoufleerd kruisraketten. Deelnemer aan de kaping is ook journalist Chris Klomp die als oud militair in vreemde krijgsdienst is getreden. Net als de bekende Nederlandse advocaten van een van de in Nederland verblijvende leiders van deze terreurbeweging.

Share |

Permalinks