U bent hier: Home / Coronamaatregelen verdienmodel georganiseerde misdaad

Coronamaatregelen verdienmodel georganiseerde misdaad

by J.L. de Kreek — last modified 14-04-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De Coronamaatregelen worden bewerkstelligd door personen die stellen en beweren dat AIDS door HIV wordt veroorzaakt terwijl er nooit bewijs heeft bestaan van oorzakelijk verband tussen AIDS en HIV. Het wetenschappelijke tijdschrift Science bewijst objectief dat al in 1984 algemeen bekend was onder wetenschappers dat HIV niet de oorzaak zijn kan van AIDS. Huisartsen in Nederland die de juiste behandeling hebben tegen CORONA waardoor zelfs 80plusers binnen vier dagen van de klachten af zijn worden bedreigd met boetes door de georganiseerde misdaad van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.

Op YouTube staat interessante informatie van Omroep P&M te Panningen wat huisarts Meijelse interviewt. Deze huisarts heeft het medicijn gevonden tegen het Coronavirus. Zijn kennis en ervaringen worden niet breed verspreidt door het RIVM. Deze huisarts heeft naar aanleiding van publicaties van buitenlandse experts een behandeling tegen Corona samengesteld in overleg met andere artsen en apothekers. Deze behandeling is toegepast bij 60+ en 80+ patiënten met Corona. En deze patiënten waren allemaal binnen vier dagen klachten vrij.

Uit publicaties op de site van de NOS blijkt dat deze huisarts en een apotheker op de vingers zijn getikt door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd omdat zij gehandeld zouden hebben in strijd met de behandelrichtlijnen. De medicijnen combinatie die de huisarts voorschreef (Chloroquine en Hydroxychloroquine) is de voorkeursbehandeling op de lijst met behandelopties met medicijnen die de Stichting Werkgroep Antibioticabeleid aanbeveelt.

De inspectie heeft al eerder een verbod uitgevaardigd op het gebruik tegen covid-infecties van het malariamedicijn chloroquine en het reumamedicijn hydroxochloroquine binnen de eerstelijnszorg.

Wanneer chloroquine niet volgens de richtlijnen wordt voorgeschreven, dreigt er een tekort voor mensen die het echt nodig hebben

Aldus de Inspectie. De inspectie kondigt zelfs aan zo nodig verdere maatregelen te nemen tegen de huisarts en de apotheker uit Meijel.

Mocht de huisarts en zijn apotheker doorgaan met het voorschrijven en verstrekken van chloroquine als middel tegen corona, kan de Inspectie andere maatregelen nemen, zoals het opleggen van een boete.

De conclusie dient te zijn dat  de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd actief succesvolle behandeling van Corona frustreert waardoor het de piekbelasting in de gezondheidszorg ten gevolge van Corona bewerkstelligt. In plaats de huisarts op de vingers te tikken had de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd moeten verzorgen dat de productie van Chloroquine en Hydroxychloroquine wordt opgevoerd zodat iedereen die het nodig heeft deze medicijnen gebruiken kan. De personen die de Coronamaatregelen bewerkstelligen realiseren schaarste in de gezondheidszorg en vraag naar vaccinaties en vraag naar controle middelen. Ook werkt de georganiseerde ambtelijke misdaad (de Slimme Overheid) toe naar een bepaalde niet noodzakelijke en onwenselijk doel namelijk vaccinatie en mass surveillance van burgers en beperken van hun rechten en vrijheden.

De groep die verantwoordelijk is voor de Coronamaatregelen is ook verantwoordelijk voor het bedrog in verband met HIV en AIDS. En de mensenhandel in de kinderbescherming. Niemand hoeft AIDS te krijgen als HIV op natuurlijke wijze wordt behandeld zoals geadviseerd door de ontdekker van HIV die ook stelt en beweert dat cofactoren verantwoordelijk zijn voor AIDS. En dat aan natuurlijke behandeling van HIV niet wordt verdient. En dat Bill Gates en zo – vrij vertaald – hun onwetenschappelijke mening opdringen aan iedereen middels kostbare propaganda en de bereidwillige beulen van de journalistiek en media.

Share |

Permalinks