U bent hier: Home / Coronamaatregelen staatsgreep corporate fascisme

Coronamaatregelen staatsgreep corporate fascisme

by J.L. de Kreek — last modified 16-04-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Corporate fascisme noemt zich tegenwoordig Corporate Tribe. Bijpassend gedachtegoed is Deep Democracy. Bestuurders en boardrooms worden daarin getraind door specialisten groepsgedrag. Omdat het AD in het algemeen en journalist Chris Klomp in het bijzonder de dagelijks zes miljoen bezoekers van AD.nl niet informeren over de waarheid en de feiten weten meeste mensen niet dat de Mainstream media deel uitmaken van de terreurbeweging die te Basel 1897 is opgericht door de bekende Oostenrijkse journalist Theodor Herzl om de Franse Revolutie om te wentelen. Meeste mensen denken dat Hitler een typisch Duits fenomeen was, terwijl zijn financiers Amerikaanse industrielen waren die vandaag de Coronamaatregelen dicteren.

Ook voor journalisten als Chris Klomp is het niet moeilijk en zelfs makkelijk feiten van fictie te onderscheiden. De journalistiek in het algemeen plaatst historische personen op een voetstuk wetend dat zij de grote initiators zijn van Hitler en de gaskamers. De Telegraaf was al in 1922 bekend met de plannen voor de Holocaust. Hitler is geplugd door de vrienden van de Telegraaf die vandaag de Coronamaatregelen opleggen. Het is niet alleen de verschijning van Wierd D. als journalist in de Telegraaf wat imponeert als het archetype corporate fascist. Ook de inhoud van zijn publicaties dient daarmee op een lijn te worden gesteld.

Corporate fascisme wordt eufemistisch ook wel globalisering genoemd. Het corporate fascisme in de Mainstream journalistiek en media was de drijvende kracht achter Adolf Hitler. Net zoals het Algemeen Dagblad politici maakt en breekt, zo is Hitler groot gemaakt door journalisten die achter de schermen actief lobbyde voor de door hen bedachte Endlosung en Holocaust. Van dag tot dag is exact te bepalen welke journalist waar wanneer actief was om doelbewust de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust te bewerkstelligen en/of de feiten te verdoezelen. De journalisten Hannah Arendt, Lou de Jong en Harry Mullish zijn daarop geen uitzondering. Betrokkenen hebben alles tot in detail opgeschreven en gepubliceerd zodat ook de journalisten Chris Klomp, Wierd D, Saskia Belleman en Matthijs van Nieuwkerk daarvan kennisnemen.

Share |

Permalinks