U bent hier: Home / OMT belazert Kabinet big time

OMT belazert Kabinet big time

by J.L. de Kreek — last modified 25-04-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Premier Mark Rutte vergist zich ongelofelijk omdat hij met betrekking tot Corona stelt en beweert dat het een schijntegenstelling is gezondheidszorg af te zetten tegen economie. Goede behandeling van patiënten houdt nooit in het stilleggen van hun economie. Er is geen enkele aandoening waarbij de economie van de patiënt wordt kaltgestellt om betrokkenen te genezen. Economie is voorwaarde voor gezondheidszorg want iemand moet het betalen. De economie had draaiende moeten blijven zonder beperkingen. Dit had gewoon gekund als het doel was Corona te bestrijden. Het OMT wil dat de besmetting “voortkabbelt”. Mevrouw Anne Vossen zegt bij Jinek 21 april 2020 letterlijk:

we moeten natuurlijk ook bedenken met zin allen dat we het niet doen om de epidemie te stoppen, maar af te remmen. En dat is natuurlijk ook een beetje de gedachte die heel veel onder mensen leeft, we moeten het nu stoppen. Maar dat is nu niet echt eens de bedoeling we willen gewoon dat het langzaam aan voortkabbelt om het zo maar te zeggen met zo min mogelijk gezondheidsrisico’s en zo min mogelijk problemen in de zorg. Maar we willen het niet helemaal stil zetten want anders hadden we naar een volledige lockdown moeten gaan. (click)

In verband met Corona wordt de hele tijd geklaagd over de piekbelasting in de gezondheidszorg. Met andere woorden de vraag naar gezondheidszorg neemt toe. Omdat Corona een nieuw virus is hoeft deze piekbelasting niet langer dan 15 weken te duren. Daarna is iedereen van de problemen af als het OMT primair groepsimmuniteit als doel had gesteld. Die zogenaamde virologen stellen en beweren de hele tijd dat er geen vaccin bestaat tegen Covid-19. En dat is een vette leugen omdat het immuunsysteem de fabriek is wat dit vaccin spontaan aanmaakt bij contact met Covid-19. Dan is er het redelijke vermoeden dat Covid-19 door mensen is gekweekt. Bovendien maken lockdowns van woningen kweekruimtes voor virussen die overspringen naar huisdieren. En de komende winter weer naar mensen.

Goede medische behandeling van Corona bevredigt niet alleen iedereen in de zorg op het moment dat de behoefte er is. Het is ook economisch verantwoord. En zelfs gewoon goedkoop. Dit laatste aspect, het feit dat aan goede behandeling van Corona niet veel kan worden verdiend door bepaalde personen en organisaties, is de basis voor de Corona-crisis. Daarnaast speelt mee dat bepaalde personen onrechtmatig profiteren van het Coronabedorg waaraan iedereen thans lijdt. Het is noodzakelijk gezondheidszorg en economie tegen elkaar af te zetten omdat de Coronamaatregelen de economie dient van bepaalde personen en hun organisaties. En niet in het belang is van de collectieve en individuele gezondheidszorg.

Het collectief en ook het individu, ongeacht, heeft belang bij a) groepsimmuniteit en b) Chloroquine en Hydroxychloroquine. De laatste dagen is vanuit de hoek van de Corporate Tribe weer hardop gelogen over deze medicijnen. Chloroquine en Hydroxychloroquine worden gewoon gebruikt tegen Corona door ziekenhuizen nadat patiënten van de IC zijn gekomen. De bijwerkingen zijn bekend. Daarmee wordt rekening gehouden. De kuur is beperkt tot een aantal dagen. Chloroquine en Hydroxychloroquine kan gewoon in de eerste lijn worden verstrekt met aandacht voor bijwerkingen en in toepasselijke dosering voor vier dagen om de piekbelasting in de gezondheidszorg tegen te gaan. De bezwaren van de Amerikaanse Toezichthouder tegen Chloroquine en Hydroxychloroquine zijn cosmetisch omdat a) de Toezichthouder om de crisis te bezweren uitzonderingen mag maken op de regel en b) de praktijk uitwijst dat de kans op genezing in de eerste lijn binnen vier dagen met deze medicijnen gewoon heel hoog is (click & click). Alleen dat is niet bevorderlijk voor de omzet van de Corporate Tribe.

Er worden bij herhaling door personen die beter moeten weten leugens verteld over Corona waardoor de maatregelen niet worden opgeheven. De maatregelen worden bewerkstelligd door managers die de crisis regelen. Het OMT is het Outbreak Management Team. Het managet het uitbreken van virussen. Het stoppen van de uitbraak moet worden bewerkstelligd. Corona mag niet voortkabbelen zoals het OMT wil. Waarom een virus laten ‘voortkabbelen’. Sinds wanneer wordt een virus bestreden door het te laten ‘voortkabbelen’. Ook de opmerking van het OMT dat volledige lockdown noodzakelijk is om het virus te bestrijden is ongelofelijke flauwekul. Bij volledige lockdown blijft het virus buiten gewoon bestaan.

Het virus wordt pas bestreden wanneer de witte bloedlichaampjes in het menselijk lichaam de strijd kunnen aangaan met het virus wat ongewenst binnendringt. Koorts is het effect van het gevecht van de witte bloedlichaampjes tegen het virus. Wanneer het virus is overwonnen en de patiënt klachten vrij is heeft het lichaam geleerd van het virus en wordt dat virus de volgende keer meteen verslagen door de witte bloedlichaampjes omdat het dan is geblacklist. Ongecontroleerde besmetting en investeren in de gezondheidszorg om de piekbelasting voor de duur van in ieder geval 15 weken op te vangen was de geïndiceerde behandeling die het OMT had dienen te adviseren. En natuurlijk gecontroleerde toepassing van Chloroquine en Hydroxychloroquine in de eerste lijn. Niet iedereen komt ervoor in aanmerking.

Het meest stuitende aan het hele Coronabedrog is misschien nog wel het gemak waarmee de journalistiek en media de misdaden accepteren. En de bedriegers napraten. Letterlijk nakauwen wat wordt voorgelogen. Precies wat iedereen geleerd krijgt op school. Rijtjes stampen en herkauwen is goed genoeg voor een diploma in Nederland. Bijwerking is dat er niet zelf wordt nagedacht. Dat niemand op grond van de publieke commentaren van het Outbreak Management Team begrijpt dat het OMT de boel big time belazert doet serieus vrezen voor de toekomst. Ongecontroleerde besmetting en een investering van enkele tientallen miljoenen in de gezondheidszorg plus HCQ had iedereen inclusief 80+ nu van de Corona verlost en het grootste tekort sinds de Tweede Wereldoorlog voorkomen.

Share |

Permalinks