U bent hier: Home / Lang leven de Koning! Hoera! Hoera! Hoera!

Lang leven de Koning! Hoera! Hoera! Hoera!

by J.L. de Kreek — last modified 27-04-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Nederland heeft het beste staatshoofd ter wereld. Er is geen beter staatshoofd dan Koning Willem Alexander. Vandaag wordt Hij 53. Thuis. Door de Coronamaatregelen. In de Gloria. Covid-19 is niet de enige dreiging die het Koninkrijk te verdragen heeft. De Kroon is voorkeursdoelwit. Van de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders. Ook de Beweging van Herzl genoemd. Het is een rode draad van de oprichting van deze terreur beweging te Basel 1897 door de bekende Oostenrijkse journalist Theodor Herzl naar de crisis van vandaag.

Onderdelen van de Staat der Nederlanden waaronder de rechtspraak valt worden sinds 2010/2011 met terrorisme bedreigd om bepaalde ernstige feiten niet voor waar aan te nemen. En de terreurbeweging van de helden van Wilders en zijn terroristische misdrijven door de vingers te zien. Journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad die in de Magazine van de Rechtspraak vertelt dat mensen vonnissen moeten lezen voordat ze oordelen weigert de uitspraak serieus te nemen waaruit blijkt dat het inderdaad zo is dat de Nederlandse rechtspraak terrorisme gerelateerd wordt bedreigd en bedrogen.

Vervelende van de gang van zaken is dat de terreurbeweging die het op de Kroon gemunt heeft ook verantwoordelijk is voor succesvolle aanslagen in Afghanistan waarbij Nederlandse en NATO militairen zijn gesneuveld en zwaargewond zijn geraakt. Bovendien is het verantwoordelijk voor recente terroristische misdrijven in Nederland waarbij burgers het doelwit waren. Deze terreurbeweging houdt kantoor in Den Haag, Amsterdam en vast ook elders in Nederland. Er wordt al lange tijd en bij herhaling over deze terreurbeweging gepubliceerd. De geschiedenis van de terreurbeweging van de helden van Wilders staat op holocaustles.nl.

De Joodse publicist Louis Fles waarschuwde al in 1914 voor deze terreurbeweging. Hij is toen genadeloos de mond gesnoerd door de vaderlandse media. Precies wat vandaag de dag weer gebeurt in verband met berichtgeving door personen met Joodse achtergrond over deze terreurbeweging. De Koning en de Joden zitten feitelijk in hetzelfde schuitje. De Joden worden onderdrukt door en onderworpen aan de terreurbeweging van de helden van Wilders. Deze terreurbeweging wil alle Staatshoofden en Naties aan zich onderwerpen voor oppermacht. Dit wordt the Great Reconstruction of the Great Revision genoemd. Nog even en het Nederlands Koninkrijk is onderworpen aan het gezag van de leiders van het Syndicaat wat alle Joden op aarde stalkt om hen als Vorstenhuis te gehoorzamen.

Share |