U bent hier: Home / Coronamaatregelen laagdrempelig fascisme

Coronamaatregelen laagdrempelig fascisme

by J.L. de Kreek — last modified 28-04-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Het Kabinet werkt aan de legalisatie middels noodwet van het terrorisme van de veiligheidsregio’s, OMT, het RIVM en Bill Gates. Feitelijk worden de grondwet en de mensenrechten afgeschaft. Nadat de economie is gesloopt. Wereldwijd zijn drie miljoen mensen besmet met Covid-19. Het virus verspreidt snel. Dit is objectief bewijs van een onschuldig virus. Onschuldige virussen verspreiden snel. Dodelijke virussen verspreiden langzaam. Dat zijn virusfeiten. Ook is het een feit dat het immuunsysteem wordt uitgeschakeld door de Coronamaatregelen. De kans te sterven aan het leven zelf lijkt groter dan de kans om door Corona te overlijden.

De Coronamaatregelen ontnemen burgers de mogelijkheid op natuurlijke wijze groepsimmuniteit te verkrijgen door besmetting en genezing daarvan. Omdat Covid-19 een griepachtig virus is waartegen antivirale middelen beschikbaar zijn, die niet mogen worden toegepast op last van zij die de Coronamaatregelen bewerkstelligen, is de beste bestrijding ongecontroleerde besmetting want dan is binnen no time groepsimmuniteit bereikt en hoeft niemand een tweede golf te vrezen. De maatregelen die zijn getroffen tegen Corona zijn erger dan de kwaal. En zijn de oorzaak van een potentieel gevaarlijker tweede golf besmettingen.

Alles wordt kapot gemaakt. De economie. En de gezondheid van gezonde mensen. Bovendien worden de goed geïsoleerde woningen door de lockdowns een broeinest voor Covid-19 wat makkelijk overspringt van mens naar dieren. Ronduit bizar dat niemand van de zogenaamd weldenkende Mainstream media de inconsistentie ziet en begrijpt in de maatregelen. Covid-19 is beweerdelijk ontstaan op een markt in Wuhan omdat mensen en dieren daar opeengepakt zaten. Nu met de Coronamaatregelen wordt iedereen gedwongen thuis opeengepakt te zitten met de huisdieren. Het virus overleeft beste in de koel- en keukenkasten. Waarom is er niemand in de Tweede Kamer die het gevaar herkent van de Coronamaatregelen?

De Coronamaatregelen ondermijnen de hele samenleving. Het ondermijnt het vertrouwen in het bestuur. Het ondermijnt de algemene en individuele gezondheid. Het ondermijnt de economie. Het ondermijnt de grondwet. Het ondermijnt de mensenrechten. Heel Nederland heeft huisarrest opgelegd gekregen. Een gedwongen behandeling op last van personen die beweren het beste met iedereen voor te hebben. En tegelijk willen dat het virus “voortkabbelt”. Waarom is er in de Nederlandse journalistiek en Mainstream media niemand die zelf nadenkt? Steeds  dat klakkeloos napraten van personen die opzichtig de boel belazeren is een beetje dom.

De Coronamaatregelen zijn biologische oorlogsvoering van the Corporate Tribe. Dit is een groep personen die voortborduurt op het succes van het bedrog in verband met Hiv en AIDS. Deze groep is ook verantwoordelijk voor herhaald ernstig en grootschalig misbruik van minderjarigen voor geld en bevrediging van perverse prikkels anderszins. De Coronamaatregelen geven blijk van de diepliggende behoefte bij een groot aantal in de media dominant aanwezige personen naar ouderwets fascisme. De Coronamaatregelen zijn Nazistische open zweren die etteren en puisten. En de samenleving tot diep in de haarvaten vergiftigt met pus zodat het sterft en parasieten de dienst uitmaken.

Share |