U bent hier: Home / Vervolg Holocaust in Israël

Vervolg Holocaust in Israël

by J.L. de Kreek — last modified 10-06-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De zogenaamd Joodse Staat Israël is bedoeld als wereld-getto voor de Joden waar de volgende Holocaust zal plaatsvinden. De oprichters van Israël zijn de grote initiators van de Holocaust. In hun agenda voor oppermacht staat het vervolg op de Holocaust genoteerd die zal plaatsvinden op de Bergen van Israël. Objectief bewijs van deze feiten komen uit de archieven der Zionisten en de Telegraaf. De Telegraaf ontving in 1922 de plannen voor de Holocaust van de Zionistische leiding. In 1914 laten de Zionisten in de media er geen misverstand over bestaan te strijden tegen assimilatie van Joden. De Zionisten zijn de grote initiators van de Jodenvervolging waaraan geen eind komt.

Nu met het Coronavirus doen de Zionisten extra de best om Joden naar Israël te lokken. In plaats dat zij het recept van huisarts Rob Elens voorschrijven waarmee Joden overal in de Diaspora kunnen overleven ondanks de Coronapandemie tegen de kosten van 15 Euro van keur van vijf dagen. Daarna heeft de patiënt natuurlijke immuniteit ontwikkeld tegen Sars-cov-19. Israël is de gevaarlijkste plaats voor Joden om te leven omdat de Zionisten hun volgende Holocaust voorbereiden die daar plaats zal vinden en is bedoeld om het wereldhuis van de familie Rothschild definitief wereldmacht te vergunnen.

De Zionisten hebben altijd het verhaal verteld dat zij opkomen voor de Joden en dat zij strijden tegen antisemitisme terwijl de archieven der Zionisten objectief bewijzen dat zij Joden haten tot op het bot en symbiotisch samenwerken met antisemieten en fascisten om de Joden uit te roeien. Het deporteren van de Joden per treinen is precies wat Theodor Herzl wilde als Endlösung der Jundenfrage blijkt uit zijn publicaties. Op dit moment worden in Nederland personen buiten bescherming van de wet geplaatst louter omdat zij een Joodse achtergrond hebben. Zij die anno 2020 in de Joodse gemeenschap in West Europa niet de hakken klikken voor de Zionistische onderdrukkers worden uit hun Synagoges gezet. Journalisten zoals van de Telegraaf staan er als van ouds bij en kijken er naar.

Share |