U bent hier: Home / Coronamaatregelen en de Cultuurkamer

Coronamaatregelen en de Cultuurkamer

by J.L. de Kreek — last modified 29-06-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Het RIVM en het OMT zijn eigenlijk de Nieuwe Cultuurkamer. Er is geen kunst en geen cultuur meer over. Alleen nog de 1,5 meter cultuur bestaat. En de democratische cultuur en de cultuur van vrijheid en de cultuur van gelijkheid zijn verdwenen. Net al de cultuur van solidariteit. En de cultuur van rechtsstatelijkheid. Of die van gewoon handhaven zoals het motto van de Politie luidt. Er is geen evenement geweest afgelopen drie en half maand. De grote evenementen bureaus zijn overgenomen door de Staatsinvesteerder van Saudi Arabië. Een vorm van Islamisering die aan Geert Wilders voorbij is gegaan.

Het theater is alleen nog toegankelijk voor de happy few. De enkelen die een kaartje kunnen krijgen voor een van de weinige beschikbare plaatsen in de grote zaal van theater Carré zijn de uitverkorenen die mogen genieten van exclusieve opvoeringen voor standaard prijzen. RIVM en OMT hebben ook op het toneel en op het doek de rol van de regisseurs overgenomen. Door de Coronamaatregelen is 1,5 meter de regieaanwijzing bij voorbaat waar de uitvoerende kunstenaars niet omheen kunnen. Eind culturele vrijheid. Gek dat de #antropoloogdesvaderlands dit als “mooi” kwalificeert.

Share |

Permalinks