U bent hier: Home / 2020 / Juni

Zoekresultaten voor "Deep Democracy"

RSS Abonneer u voor een altijd bijgewerkte RSS feed.

117 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item








Nieuwe items sinds



Sorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Oorlog ambtenaren tegen burgers
door J.L. de Kreek gepubliceerd 29-09-2020 Laatste wijziging: 28-09-2020 22:16 — opgeslagen onder:
De oorlog van ambtenaren tegen burgers gaat een volgende fase in. Afgelopen jaar zijn in Nederland rond de tienduizend mensen vermoord middels beslissingen van ambtenaren. Beslissingen van ambtenaren leiden ook tot mensenhandel. Dit wordt eufemistisch kinderbescherming genoemd. Er bestaat geen bewijs van het feit dat het virus Sars-cov-2 de veroorzaker is van de ziekte Covid19. De PCR-test die wordt gebruikt om besmettingen te constateren is daarvoor ongeschikt. Bovendien is HCQ beschikbaar voor huisartsen dus er is geen enkele noodzaak voor Coronamaatregelen. Niemand hoeft bang te zijn voor het Coronavirus.
Terroristen infiltreren Overheid
door J.L. de Kreek gepubliceerd 18-11-2019 Laatste wijziging: 19-11-2019 16:19 — opgeslagen onder:
De aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 zijn door een hele andere organisatie bewerkstelligd dan meeste mensen denken. Deze organisatie bestaat al meer dan 122 jaar. En heeft oppermacht als oogmerk. Het wil een bepaald syndicaat aristocratisch maken. Dit wil zeggen dat leden van dit syndicaat de titel Vorst, Prins of Koning dragen. Deelnemers of volgers van deze terroristische organisatie infiltreren de Overheid. Zij veranderen het democratische besluitvormingsproces. En vervangen dit voor Deep Democracy.
Wereldwijde Blitzkrieg
door J.L. de Kreek gepubliceerd 14-01-2021 Laatste wijziging: 13-01-2021 22:13 — opgeslagen onder: ,
Met een wereldwijde Blitzkrieg hebben de Coronateroristen de internationale gemeenschap in een houdgreep genomen. Het is allemaal hetzelfde als met de Nazi’s in der tijd. Ook nu zijn journalisten en hun media de grote sponsors van terrorisme, massamoord en georganiseerde misdaad. Er is geen medium wat zich niet schuldig maakt aan het Coronaterrorisme. Iedereen kan zien en begrijpen dat de Coronacrisis kunstmatig is en dat de doelstellingen terroristisch zijn. De strijd van journalisten en hun media tegen zogenaamde complotdenkers zijn oorlogshandelingen van deelnemers aan een statelijk door journalisten opgerichte en geleidde beweging.
Coronamaatregelen terroristisch misdrijf
door J.L. de Kreek gepubliceerd 03-10-2020 Laatste wijziging: 02-10-2020 22:12 — opgeslagen onder:
Het dringende advies van het OMT, het RIVM en IJG dient te zijn om in verband met Corona het Zelenko-protocol te handhaven. Dit betekent dat iedereen met klachten naar de reguliere huisarts gaat voor het recept van huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl. Hij geeft ook voedingsadviezen voor mensen die gezond zijn en met supplementen besmetting voor willen blijven. De hele economie had gewoon kunnen doordraaien. Niemand had een baan hoeven verliezen door Corona. Geen rechtszaak had vertraging hoeven oplopen. De kosten voor bestrijding van de pandemie van het Coronavirus had niet meer dan 255 miljoen euro hoeven kosten.
Verdienen aan menschenroof
door J.L. de Kreek gepubliceerd 25-10-2020 Laatste wijziging: 24-10-2020 22:09 — opgeslagen onder: ,
Er zijn best veel Nederlandse ondernemingen die goud geld verdienen aan menschenroof. Dit zijn ondernemingen die zijn gecertificeerd voor de Jeugdhulp en zij die de bestuurders en boardrooms van deze ondernemingen trainen in Deep Democracy. Het valt zo weinig mensen op dat Nederland vergeven is van de georganiseerde misdaad in de Jeugdzorg. Kinderen zijn in de Jeugdzorg slechter af dan elders. Dit geeft te denken. Wat het meest te denken geeft is dat journalist Chris Klomp doet alsof hij betrouwbaar publiceert over kindermisbruik en pedofilie.
Het Coronatribunaal (2)
door J.L. de Kreek gepubliceerd 07-04-2021 Laatste wijziging: 10-04-2021 20:36 — opgeslagen onder: ,
Journalist Chris Klomp doet lacherig over het onvermijdelijke. Het Coronatribunaal. Hij ziet het als onmacht. En vindt dit aandoenlijk. Het initiatief voor het Coronatribunaal is inmiddels 2500 pagina’s dik en ligt te broeien op, onder of naast het bureau van de officier van justitie. De klachten gaan niet alleen over Corona. Die gaan ook over AIDS en Hiv en de Kinderbescherming en georganiseerde ambtelijke misdaad. De naam van journalist Chris Klomp staat een aantal keer genoteerd in dit dikke dossier.
Strafvervolging RIVM, WHO en Bill Gates
door J.L. de Kreek gepubliceerd 13-07-2020 Laatste wijziging: 12-07-2020 21:52 — opgeslagen onder:
Om van de Coronamaatregelen verlost te worden, en ook andere kwesties op te lossen zoals de jeugdzorg en kinderbescherming, is het nodig het Openbaar Ministerie aan te zetten tot strafvervolging. Daarvoor is het noodzakelijk de rechtspraak te respecteren alsof het Gd zelf is. Organisaties als Stichting Viruswaarheid die als doel hebben de democratische rechtsstaat te beschermen hebben geen bananen nodig aan de poorten van de Paleizen van Justitie. Alles wat Viruswaanzin doet staat haaks op het doel van Stichting Viruswaarheid wat in rechte wordt vertegenwoordigd door mr. Jeroen Pols, Willen Engel en een advocaat die een klacht aan zijn broek kan krijgen.
Zionisten bewerkstelligen chaos
door J.L. de Kreek gepubliceerd 18-01-2019 Laatste wijziging: 17-01-2019 20:07 — opgeslagen onder: ,
Net als bij en tijdens de voorbereidingen op de Tweede Wereldoorlog bewerkstelligen Zionisten actief chaos in Nederland, de wereld en Europa. Populisten als Boris Johnson en Geert Wilders zijn Zionistisch geïnspireerd. Zo ook sites als GeenStijl. En mediabedrijven als de Telegraaf Media Groep. Omdat de journalistiek partner is van de Zionisten, de oprichter was prominent journalist, publiceren perskaartjournalisten als Chris Klomp niet de feiten en omstandigheden die bewijzen dat de Zionisten en hun partners zitten achter de Tweede Wereldoorlog, de Jodenvervolging en de actuele chaos in de wereld.
Coronamaatregelen zijn staatsgreep
door J.L. de Kreek gepubliceerd 26-06-2020 Laatste wijziging: 25-06-2020 22:38 — opgeslagen onder:
De Coronamaatregelen zijn een goed voorbereide staatsgreep. De veiligheidsregio’s lijken hiervoor opgericht. Om onder omstandigheden bevoegdheden tot handhaving van openbare orde over te nemen van burgemeesters. De omstandigheid van de crisis is bewust bewerkstelligd door een terreurbeweging die samenwerkt met georganiseerde (ambtelijke) misdaad. Er is nooit een medische reden geweest voor de Coronamaatregelen. De Coronmaatregelen maken de kwaal erger. Dit is bewust en opzettelijk. Dat is ook aan de hand in verband met HIV en AIDS. En de kinderbescherming. De Kinderbescherming en Covid-19 zijn in de handen van dezelfde pedofielen.
Generatie Zombie haalt diploma
door J.L. de Kreek gepubliceerd 28-03-2020 Laatste wijziging: 27-03-2020 22:22 — opgeslagen onder:
In 2020 heeft de eerste lichting van de Zombie-generatie het middelbare school diploma gehaald zonder examen te doen. Dit vindt plaats bij en tijdens de Corona-crisis. Door de leerlingen niet te toetsen op hun kennis van biologie zullen ze niet zien en begrijpen dat zij gruwelijk worden voorgelogen in verband met Corona. Ouders van de Zombie-generatie zijn blij en trots en willen het beste voor hun kroost. Toch houdt de oudere generatie kwaadaardig de mond over feiten waarmee het bekend is. De ouderen hebben hun diploma’s op eigen kracht gehaald. En voor Thierry Baudet is Corona een politiek spelletje.