U bent hier: Home / Mordechay Krispijn jood van niks

Mordechay Krispijn jood van niks

by J.L. de Kreek — last modified 06-07-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Er is veel irritatie door Viruswaanzin. Grote ergernissen over het optreden van jurist Jeroen Pols, Willem Engel en dat meisje Anne Zeven wat bijkans slaafs opdrachtjes uitvoert. Frontman Mordechay Krispijn gebruikt taal van de Corporate Tribe die doet denken aan de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de Coronamaatregelen. Viruswaanzin imponeert als georganiseerde oppositie of het werk van liederlijke profiteurs. Mordechay Krispijn is een praatjesmaker die iedereen de afgrond in helpt met zijn flauwekul. Hij is compleet van het padje af. Viruswaanzin is zijn midlifecrisis.

Mordechay Krispijn (Morry voor vrienden) zal wel even op het podium gaan staan in Den Haag om zijn kinderen te laten zien wat hij deed toen het nieuwe ongewoon normaal werd. Mordechay Krispijn is een mafkees eerste klas. Iemand die uit zijn eigen bubbel in de hel terechtkomt. En dan even denkt dat hij persoonlijk Satan in kop en hiel zal vermorzelen. Mordechay Krispijn herhaalt keer op keer zijn joodse wortels. Zijn naam is joods. Familie is joods. Gedeporteerd en vermoord in de kampen zo vertelt hij. Net zoals bij veel joden is gebeurd.

Toevallig zijn er personen die al jaren onderzoek doen naar de actuele samenwerking van de terreurbeweging en georganiseerde misdaad die verantwoordelijk is voor de Coronamaatregelen. Hitler was de uitvoerende macht van deze terreurbeweging. De gaskamers zijn georganiseerd door de bondgenoten van Hitler die vandaag samenwerken met the Bill and Melinda Gates foundation voor het bewerkstelligen van de Coronamaatregelen en meer. De familie Bush is ook diep geworteld in de nazibeweging die na de oorlog gewoon is blijven bestaan. Mordechai Krispijn heeft Holocausteducatie gehad van de beweging die verantwoordelijk is voor WOII en de Jodenvervolging. Net als de rest van Nederland, de wereld en Europa. 

123 jaar geleden heeft een prominente Oostenrijkse en atheïstische journalist te Basel een terreurbeweging opgericht. Deze journalist is het Creatieve Brein van de Holocaust. Deze terreurbeweging heeft tot vandaag veel draagvlak in journalistiek en media. De objectieve bewijzen staan op www.holocaustles.nl. De Telegraaf neemt al sinds 1922 deel aan deze terreurbeweging onder andere met het doelbewust verspreiden van nepnieuws over de grote initiators van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. De Tweede Wereldoorlog is niet voorbij. Er komt nog een Holocaust. De Coronamaatregelen zijn de prelude!

Al jaren wordt werk gemaakt van objectivering van de inhoud van de site op www.holocaustles.nl. Dat ook onderdelen van de Staat der Nederlanden erkennen dat de standpunten en beweringen op die site de waarheid zijn. Het formele vaststellen door autoriteiten van de waarheid is nog niet gelukt omdat de onderdelen van de Staat die verantwoordelijk zijn voor dit soort vaststellingen terrorisme gerelateerd worden bedreigd en bedrogen om weg te kijken en deel te menen aan de misdrijven. De hoeveelheid misdrijven is imposant. Het zijn niet alleen de Coronamaatregelen. Het is ook mensenhandel en gedwongen verdwijning van minderjarigen wat door een en dezelfde groep wordt begaan.

Overlappend kenmerk is onder andere Deep Democracy. Deep Democracy is de brainwash van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor Hitler en de gaskamers. Deze terreurbeweging is ook verantwoordelijk voor de aanslagen in de VS 11 september 2001. En mogelijk voor de aanslag op de MH17 en voor aanslagen op leden van de Nederlandse en NATO krijgsmacht in Afghanistan. De Coronamaatregelen zijn oorlogshandelingen van de vrienden van Adolf Hitler. De nieuwe lichting van zijn zakenpartners van vroeger die de successen uit het verleden herhalen. De patronen zijn helder voor iedereen die zich aan de feiten houdt. En zich niet laat afleiden door professionele veranderaars die pleiten voor meer Lilith op de werkvloer terwijl deze hoer iedereen verleidt om door de vingers te kijken en alles op de kop te zetten.
><br>

Share |

Permalinks