U bent hier: Home / 2020 / Juli

Zoekresultaten voor " Deep Democracy"

RSS Abonneer u voor een altijd bijgewerkte RSS feed.

117 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item








Nieuwe items sinds



Sorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Merry Christmas uit de Hel
door J.L. de Kreek gepubliceerd 25-12-2018 Laatste wijziging: 24-12-2018 20:41 — opgeslagen onder:
Duizenden, tienduizenden minderjarigen leven dagelijks in de hel die Jeugdzorg heet. Ook verward met Kinderbescherming. De jonge kwetsbare slachtoffers worden onder dwang geplaatst in een omgeving waarin de kans op mishandeling of misbruik gemiddeld hoger ligt dan gewoon thuis. Veel experts profiteren van de kinderbescherming. Omdat ze de bestuurders faciliteren. Of omdat ze zich welhaast straffeloos kunnen vergrijpen aan het jonge fruit.
Viruswaanzin spoort niet
door J.L. de Kreek gepubliceerd 21-07-2020 Laatste wijziging: 20-07-2020 22:52 — opgeslagen onder:
Iedereen wordt geadviseerd Viruswaanzin te dumpen. Het zijn trollen. Personen die spanningen opvoeren, chaos bewerkstelligen en afleiden van de oplossing. Heel opportunistisch. Huisarts Rob Elens wordt wel genoemd, ook wordt naar zijn website gewezen op zelfzorgcovid19.nl en verder geeft Willem Engel nergens bronnen en een heleboel mist. Iedereen moet het zelf uitzoeken. En dan noemt hij wat sites zonder de linken in de Facebookberichten bij te leveren. Willem Engel is gecontroleerde oppositie van de bovenste plank. Waarom anders voert Viruswaanzin kansloze procedures. Om te demotiveren. Alles wat zij en Maurice de Hond doen is niet van belang. Willem Engel vertelt ook gewoon onzin over de besmettelijkheid van het virus.
Nederlandse deelnemers aanslagen 9/11
door J.L. de Kreek gepubliceerd 11-09-2021 Laatste wijziging: 11-09-2021 01:08 — opgeslagen onder:
Als wiskundige Pepijn van Erp van Stichting Skepsis geloofd moet worden zijn de kraters van de drie torens van de Twin Towers ontstaan omdat de torens met zo’n kracht en snelheid zijn ingestorte ten gevolge van de inslag met de vliegtuigen dat ze een deuk in de aarde hebben geslagen. Die kraters waren er niet voordat de torens zijn ingestort. De logica van wiskundige Pepijn van Erp van Stichting Skepsis volgend die ruimhartig wordt gedeeld door de vaderlandse journalistiek is het door de vliegtuigen gekomen dat de torens etages diepe kraters hebben achtergelaten en relatief zo weinig puin. Juist wiskundige Pepijn van Erp en zijn Stichting met al hun pretenties kunnen uitrekenen dat wat zij stellen en beweren over de aanslagen in de VS 11 september 2001 gewoon niet kan.
Het rechts extremisme van Esther van Fenema
door J.L. de Kreek gepubliceerd 19-02-2020 Laatste wijziging: 18-02-2020 21:06 — opgeslagen onder:
Arts, psychiater, columnist en politicus Esther van Fenema vertelt in de Telegraaf dat haar man deelneemt aan de PVV. Esther van Fenema ziet bij de PVV bevlogen mensen die opkomen voor de menselijke maat in zorg, onderwijs en veiligheid. Volgens Esther van Fenema stellen PVV’ers misstanden aan de orde en zijn hun opvattingen soms moeilijk. Esther van Fenema is bij de PVV nog nooit iets tegengekomen dat duidt op extreemrechtse sympathieën. Esther van Fenema schrijft voor de site van Bert Brussen. Bert Brussen verwacht van de schrijvers op zijn site dat ze niks schrijven over de actuele genocide op Semieten in Irak.
Slachtoffers MH17 geholocaust
door J.L. de Kreek gepubliceerd 01-10-2018 Laatste wijziging: 30-09-2018 19:52 — opgeslagen onder:
De vraag dient gesteld te worden of de MH17 is geholocaust zoals ook de slachtoffers van de aanslagen in de VS 11 september 2001 en de Joden in 1940-1945 ritueel zijn geofferd voor oppermacht van de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders. De Nederlandse Rechtspraak, dat is zittende en staande magistratuur, dus ook het OM, wordt extreem zwaar terrorisme gerelateerd bedreigd om feiten onder de pet te houden die wijzen naar een Mogendheid wat sinds 1897 verantwoordelijk is voor internationaal terrorisme inclusief WOII en de Holocaust.
Mordechay Krispijn jood van niks
door J.L. de Kreek gepubliceerd 06-07-2020 Laatste wijziging: 05-07-2020 22:13 — opgeslagen onder:
Er is veel irritatie door Viruswaanzin. Grote ergernissen over het optreden van jurist Jeroen Pols, Willem Engel en dat meisje Anne Zeven wat bijkans slaafs opdrachtjes uitvoert. Frontman Mordechay Krispijn gebruikt taal van de Corporate Tribe die doet denken aan de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de Coronamaatregelen. Viruswaanzin imponeert als georganiseerde oppositie of het werk van liederlijke profiteurs. Mordechay Krispijn is een praatjesmaker die iedereen de afgrond in helpt met zijn flauwekul. Hij is compleet van het padje af. Viruswaanzin is zijn midlifecrisis.
Eentje voor Willem Engel
door J.L. de Kreek gepubliceerd 26-07-2020 Laatste wijziging: 25-07-2020 23:23 — opgeslagen onder:
Willem Engel van Viruswaanzin is niet wat hij lijkt. Viruswaanzin haalt veel geld binnen. Daarmee financiert het activiteiten die niet helpen. Niks van wat Viruswaanzin afgelopen maanden heeft gedaan helpt. Ook het proces van bewustwording wat Viruswaanzin claimt te bereiken is niet behaald want zonder goede inhoud. De volgers van Viruswaanzin volgen welhaast gehypnotiseerd een Valse Profeet. Iedereen ervaart problemen door de Coronacrisis. Meeste mensen zijn blind voor de bron van de problemen omdat niemand goede holocausteducatie heeft gehad. Is dat belangrijk? Ja dat is belangrijk.
Jodenvervolging in progress
door J.L. de Kreek gepubliceerd 14-05-2019 Laatste wijziging: 13-05-2019 22:31 — opgeslagen onder:
Meeste mensen zien en begrijpen niet dat de Jodenvervolging van 1940-1945 niet voorbij is. De naoorlogse generaties zijn het slachtoffer van de volgende Holocaust. Dit gaat door tot alle Joden en het wereldbestuur zijn onderworpen aan het aristocratisch gezag van het wereldhuis van de familie Rothschild. Dit wordt the Great Reconstruction of the Great Revision genoemd. Dat houdt in revisie van de wereldmacht in de oude staat van voor de Franse Revolutie. Volgers van bijpassende terreurbeweging onderwijzen Deep Democracy en trainen de core van de georganiseerde misdaad in het bestuur voor meer omzet. Het persoonlijk motto van de trainers is impact, lol en geld.
Staatsgreep op wereldmacht
door J.L. de Kreek gepubliceerd 06-01-2019 Laatste wijziging: 05-01-2019 17:36 — opgeslagen onder:
De aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 zijn niet bewerkstelligd door boze tot het bot gefrustreerde islamieten. De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn de voortbouwende staatsgreep op de wereldmacht van de terroristische organisatie die ook verantwoordelijk is voor Hitler en de gaskamers. Mogelijk is ook de aanslag op de MH17 door deze terroristische organisatie begaan. Betrokkenen bij deze terroristische organisatie bedreigen de rechtspraak met terrorisme om hen straffeloos te laten.
Jodenvervolging traditie Zionisten
door J.L. de Kreek gepubliceerd 19-12-2018 Laatste wijziging: 18-12-2018 22:43 — opgeslagen onder: ,
De Jodenvervolging is de voortbouwende traditie der Zionisten. De Zionisten hebben de Jodenvervolging van 1940-1945 al in 1897 bedacht. Dat noemde zij het Bazeler program. De leider van de Zionisten was toen journalist Theodor Herzl. Deze journalist heeft te Parijs 8 juni 1895 de Holocaust bedacht. Hij noemde dit toen “Großer vershonungsausklang”. Hij spiegelde zijn plannen voor terrorisme aan profetieën uit Ezechiël. De beweging van Herzl is nog altijd zeer actief. En zit meest waarschijnlijk achter de aanslagen in de VS 11 september 2001. En mogelijk achter de aanslag op de MH17.