U bent hier: Home / 2020 / Juli

Zoekresultaten voor "Deep Democracy"

RSS Abonneer u voor een altijd bijgewerkte RSS feed.

117 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item








Nieuwe items sinds



Sorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Het Coronatribunaal (2)
door J.L. de Kreek gepubliceerd 07-04-2021 Laatste wijziging: 10-04-2021 20:36 — opgeslagen onder: ,
Journalist Chris Klomp doet lacherig over het onvermijdelijke. Het Coronatribunaal. Hij ziet het als onmacht. En vindt dit aandoenlijk. Het initiatief voor het Coronatribunaal is inmiddels 2500 pagina’s dik en ligt te broeien op, onder of naast het bureau van de officier van justitie. De klachten gaan niet alleen over Corona. Die gaan ook over AIDS en Hiv en de Kinderbescherming en georganiseerde ambtelijke misdaad. De naam van journalist Chris Klomp staat een aantal keer genoteerd in dit dikke dossier.
Ambtenaren bedriegen bewindslieden
door J.L. de Kreek gepubliceerd 03-04-2021 Laatste wijziging: 02-04-2021 22:41 — opgeslagen onder:
Best een grote groep ambtenaren bedriegt bewindslieden en leden van het parlement moedwillig met terroristisch en/of anderszins crimineel oogmerk. Deze ambtenaren dragen geen uniform. Ze zijn niet van de Politie, Defensie of de Magistratuur. De deelnemers aan de georganiseerde ambtelijke misdaad dragen civiele kleding en vervullen rollen rond politiek ambtsdragers en zijn adviseurs en beslissers op niet politiek ambtelijk niveau. Deze ambtenaren doen niet aan waarheidsvinding en bewerkstelligen dat bewindslieden en parlementariërs inhoudelijk worden gedesinformeerd.
Terroristen trainen Politie
door J.L. de Kreek gepubliceerd 22-03-2021 Laatste wijziging: 21-03-2021 20:56 — opgeslagen onder:
De Nederlandse Politie wordt geschoold, getraind en de leiding wordt gecoacht door personen die actief en leidend deelnemen aan de beweging die schuldig is aan de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Kennelijke nakomelingen van Sonderkommando’s. Niet alleen de Politie wordt door deze personen getraind. Ook Defensie en de Kinderbescherming en de Zorg en het RIVM. Platform polygaam besmetten deze personen de geesten bewust in verband met organisatie, leiding, cultuur en verandering. Deep Democracy is onderdeel van de psychologische oorlogsvoering van de beweging die schuldig is aan Hitler en de gaskamers.
De antropologen van Hitler
door J.L. de Kreek gepubliceerd 03-02-2021 Laatste wijziging: 03-02-2021 17:04 — opgeslagen onder:
In Nederland zijn antropologen actief die bestuurders en boardrooms trainen in Deep Democracy. Adolf Hitler is in de gevangenis in verband met zijn staatsgreep geïnspireerd geraakt door antropologen. Ook Joshep Mengele die als arts de meest zieke experimenten heeft uitgevoerd op Joodse gevangenen was antropoloog. De samenhang met Deep Democracy is dat zowel de antropologie van Hitler als Deep Democracy afkomstig is van de beweging die de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust, de aanslagen in de VS, aanslagen in Afghanistan, mogelijk de aanslag op de MH en de Coronacrisis heeft bewerkstelligd.
Koerswijziging Kabinet noodzakelijk
door J.L. de Kreek gepubliceerd 27-01-2021 Laatste wijziging: 26-01-2021 22:50 — opgeslagen onder:
De fout die de dreigers, rellers, Viruswaarheid, de Wappies en de Complotdenkers maken is dat ze geen aangifte doen en niet thuisblijven. Zij die Nederland, de wereld en Europa de Coronamaatregelen opleggen maken zich bewust schuldig aan internationale misdrijven, terrorisme, massamoord en georganiseerde misdaad. Bij terrorisme en massamoord is een ieder verplicht aangifte te doen. Bij gebreke waarvan er sprake is van strafbare deelneming. De oppositie tegen het Coronabeleid is ermee bekend dat de Coronamaatregelen gelijk staan aan massamoord en terrorisme. Willem Engel cum suis hebben het keer op keer daarover. Dus wees consequent. Doe aangifte! Aangiftecovid19.nl helpt.
Staatsgreep RIVM & OMT
door J.L. de Kreek gepubliceerd 19-01-2021 Laatste wijziging: 18-01-2021 17:34 — opgeslagen onder: ,
Het RIVM en OMT maken zich schuldig aan een ordinaire staatsgreep. Betrokkenen werken zich naar de top van de apenrots beroepend op hun expertise en een virus waarvan zij weten en kunnen weten dat het bestreden dient te worden middels handhaving van het Zelenko-protocol. De staatsgreep van het RIVM en OMT imponeert antisemitisch omdat dr. Zelenko orthodox Joods is. Het RIVM en OMT worden bij en tijdens hun staatsgreep geholpen door antropologen die trainingen Deep Democracy geven, en door journalisten, media en andere zogenaamde deskundigen. De statelijk acterende beweging waarvoor het RIVM en OMT werken is opgericht te Basel 1897 door een bekende Oostenrijkse journalist.
Kijkje in de toekomst
door J.L. de Kreek gepubliceerd 15-01-2021 Laatste wijziging: 14-01-2021 22:54 — opgeslagen onder: ,
Iedereen die een kijkje wil nemen in de toekomst en wil zien en begrijpen wat het doel is van de internationale en lokale dynamiek leest de website op www.holocaustles.nl en de Bijbel aandachtig. Meeste mensen worden bedrogen in verband met hun Holocausteducatie. De geschiedenis wordt sinds 1895 gedomineerd door de complete realisatie van de ideeën van de atheïstisch journalist Theodor Herzl. Zijn werk is de reactie van Aristocratie en het Vaticaan op de Franse Revolutie.
Wereldwijde Blitzkrieg
door J.L. de Kreek gepubliceerd 14-01-2021 Laatste wijziging: 13-01-2021 22:13 — opgeslagen onder: ,
Met een wereldwijde Blitzkrieg hebben de Coronateroristen de internationale gemeenschap in een houdgreep genomen. Het is allemaal hetzelfde als met de Nazi’s in der tijd. Ook nu zijn journalisten en hun media de grote sponsors van terrorisme, massamoord en georganiseerde misdaad. Er is geen medium wat zich niet schuldig maakt aan het Coronaterrorisme. Iedereen kan zien en begrijpen dat de Coronacrisis kunstmatig is en dat de doelstellingen terroristisch zijn. De strijd van journalisten en hun media tegen zogenaamde complotdenkers zijn oorlogshandelingen van deelnemers aan een statelijk door journalisten opgerichte en geleidde beweging.
Complotdenkers zijn beroepsmaloten
door J.L. de Kreek gepubliceerd 04-01-2021 Laatste wijziging: 04-01-2021 10:39 — opgeslagen onder: , ,
De Wappies van Nederland, waaronder begrepen Viruswaarheid met gevolg en de kliek van Café Weltschmerz en acteur George van Houts en Lange Frans en de rest, zijn beroepsmaloten. Allemaal zijn het ego’s die de Wappieste Complotdenker willen zijn. Allemaal zijn ze ziende blind en horende doof voor de feiten die het complot tegen de mensheid en zijn Naties object en tot in detail bewijzen. De Coronamaatregelen zijn onderdeel van het wereldwijde complot van de beweging die is opgericht te Basel 1897 door een bekende journalist met het oorlogsdoel oppermacht te vestigen voor een bepaald Syndicaat van industriëlen. Het staat allemaal zwart op wit. Door de samenzweerders persoonlijk op schrift gesteld en meegedeeld aan het publiek.
Marion Koopmans en het strafrecht
door J.L. de Kreek gepubliceerd 01-12-2020 Laatste wijziging: 30-11-2020 22:15 — opgeslagen onder: ,
Het is niet voorstelbaar dat virologe Marion Koopmans zich niet bewust is dat internationale misdrijven strafbare feiten zijn. De Coronacrisis is uitgebreid voorbereid door de vaccinatielobby. Professioneel begeleid door journalistiek, media en antropologen die zijn gespecialiseerd in Deep Democracy en veranderingsmanagement. Vanaf het begin van de Coronacrisis is bekend dat chloroquine of hydroxychloroquine en zink doeltreffend zijn voor bestrijding van de pandemie van het virus. Uit de documenten in verband met EVENT 201 blijkt evident dat de deelnemers aan the World Economic Forum bekend waren met het positieve effect van chloroquine bij virussen die soortgelijk zijn aan Sars-cov-2.