U bent hier: Home / 2020 / Juli

Zoekresultaten voor " Deep Democracy"

RSS Abonneer u voor een altijd bijgewerkte RSS feed.

117 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item








Nieuwe items sinds



Sorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Deep Democracy bestendigt terroristische veranderingen
door J.L. de Kreek gepubliceerd 02-12-2019 Laatste wijziging: 11-12-2019 11:56 — opgeslagen onder:
In Nederland zijn cultureel antropologen actief die middels Deep Democracy de terroristische maatschappelijke verandering bestendigen van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de aanslagen in de VS 11 september 2001. Deep Democracy is ontwikkeld door natuurkundigen en psychoanalytici die door hun kennis zien en begrijpen dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. Desondanks onttrekken zij deze informatie aan het oog van het publiek.
Terroristen infiltreren Overheid
door J.L. de Kreek gepubliceerd 18-11-2019 Laatste wijziging: 19-11-2019 16:19 — opgeslagen onder:
De aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 zijn door een hele andere organisatie bewerkstelligd dan meeste mensen denken. Deze organisatie bestaat al meer dan 122 jaar. En heeft oppermacht als oogmerk. Het wil een bepaald syndicaat aristocratisch maken. Dit wil zeggen dat leden van dit syndicaat de titel Vorst, Prins of Koning dragen. Deelnemers of volgers van deze terroristische organisatie infiltreren de Overheid. Zij veranderen het democratische besluitvormingsproces. En vervangen dit voor Deep Democracy.
Don’t trust Deep Democracy
door J.L. de Kreek gepubliceerd 12-11-2019 Laatste wijziging: 11-11-2019 17:49 — opgeslagen onder: , ,
Nederland, de wereld en Europa worden overvallen door een terroristische organisatie. Deze terroristische organisatie is verantwoordelijk voor de aanslagen in de VS 9/11. En heeft Deep Democracy ontwikkeld. Deep Democracy wordt in Nederland onderwezen door corporate antropologen aan bestuurders en boardrooms. Rood gestifte, hoog gehakte en rondborstige dames doceren in deze mannenwereld dat Deep Democracy een manier is om gedragen besluiten te nemen en moedige dialogen te voeren. “Liefdevol, maar niet soft.” Aldus de reclame voor Deep Democracy. Deep Democracy is een majestueuze mind fuck.
Terroristen trainen Landelijke Eenheid Politie
door J.L. de Kreek gepubliceerd 10-11-2019 Laatste wijziging: 10-11-2019 10:36 — opgeslagen onder:
De aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika zijn door hele andere personen bewerkstelligd dan waarvan meeste mensen uitgaan. Deze personen en hun organisaties zijn een terreurbeweging die al 122 jaar bestaat. Deze statelijk acterende terroristische organisatie is ook verantwoordelijk voor de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Mogelijk is deze terreurbeweging tevens verantwoordelijk voor de aanslag op de MH17. Deelnemers aan deze terreurbeweging trainen de Landelijke Eenheid Politie en andere super specialisten.
Joden voorkeursdoelwit Geert Wilders
door J.L. de Kreek gepubliceerd 13-10-2019 Laatste wijziging: 12-10-2019 21:08 — opgeslagen onder: , ,
Journalist Saskia Belleman van de Telegraaf laat via Twitter blijken behoefte te hebben aan uitleg in verband met het optreden van “Jeroen vd Kreek” bij en tijdens het strafproces tegen Geert Wilders in het hoger beroep in de bunker te Schiphol vrijdag 11 oktober 2019. Op zich is het vreemd dat Saskia Belleman in een Tweet meldt dat ze “hem niet volgen” kan want ze zit er vanaf het begin met haar neus bovenop. Ze was erbij in het café bij de rechtbank toen met haar interview van arabist Hans Jansen. Ook werkt journalist Saskia Belleman voor de Telegraaf wat al sinds 1922 in bezit is van de agenda van het internationaal terrorisme. Hoe gek het ook lijkt: Geert Wilders bedoelt Juden Raus wanneer hij opruit tot minder Marokkanen.
Nazisme en Deep Democracy
door J.L. de Kreek gepubliceerd 11-10-2019 Laatste wijziging: 10-10-2019 18:36 — opgeslagen onder:
In Nederland zijn antropologen actief die Deep Democracy onderwijzen aan politie, defensie, justitie, jeugdhulp, board rooms, bestuurders en managers. Deep Democracy is ontwikkeld in het instituut van Carl Jung door personen die ermee bekend zijn dat Carl Jung samenwerkte met de enabelers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. Deep Democracy belooft besluiten zonder verliezers. En kijkt weg van de misdaden van de elite. Het betrekt de onderdrukker bij de besluitvorming.
Rothschild begunstigde Holocaust
door J.L. de Kreek gepubliceerd 09-10-2019 Laatste wijziging: 08-10-2019 15:53 — opgeslagen onder: , ,
De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn bedoeld om het ‘Rotschildsches Syndikat artistokratisch zu machen’. Dat de Zionisten al in 1987 schreven dat de Joden ‘in Nacht un Nebel, ohne Schuh’ und Strümpfe’ naar hen toe zouden komen blijkt uit de dagboeken van de held van Geert Wilders. Deze journalist die de oprichter is van Die Welt en vereniging Erez Israël heeft in 1895 aan het wereldhuis van de familie Rothschild geschreven dat de ‘Endlösung der Judenfrage’ zal eindigen met een “groẞer Vershonungsausklang". Dat is een Holocaust. Indien de familie mee zou doen beloofde Herzl de familie Rothschild andermaal te verrijken.
Geert Wilders verdient levenslang
door J.L. de Kreek gepubliceerd 15-09-2019 Laatste wijziging: 15-09-2019 11:31 — opgeslagen onder: ,
Geert Wilders en de Partij Voor de Vrijheid doen alsof zij zijn begaan met het lot der Joden. De helden van Geert Wilders zijn de grote initiators van Hitler en de gaskamers. Geert Wilders is schuldig aan verhoogde terreurdreiging. Geert Wilders is schuldig aan het sneuvelen van Nederlandse en Nato-militairen in Afghanistan. Geert Wilders misbruikt rechten om zijn doel te bereiken. Geert Wilders is ook schuldig aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. Deze laatste feiten zijn ambtsmisdrijven, waardoor ambtenaren in het algemeen daarover geen kennis bezitten. Dat is grondwettelijk geregeld in artikel 119. Journalisten als Saskia Belleman en overigens Chris Klomp hebben wel kennis van deze oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide. En ondersteunen Wilders daarbij door erover te zwijgen.
Joden met Endlösung bedreigd
door J.L. de Kreek gepubliceerd 20-05-2019 Laatste wijziging: 19-05-2019 22:12 — opgeslagen onder: , ,
De Joden worden voortgaand met uitroeiing bedreigd omdat in het algemeen niet wordt erkend dat de Zionisten en hun partners in de journalistiek en media achter de Holocaust zitten. En hun volgende Holocaust voorbereiden op weg naar wereldheerschappij. Net als toen luistert niemand naar de Joden. En volgen de meeste mensen de Zionisten die de grote initiators zijn van Hitler en de gaskamers. Ook toen werden net als vandaag de grote misdrijven van de Zionisten tegen de Joden onder de pet gehouden door de journalistiek en media.
Antisemieten beste vrienden Zionisten
door J.L. de Kreek gepubliceerd 16-05-2019 Laatste wijziging: 16-05-2019 11:17 — opgeslagen onder: ,
De Zionisten strooien iedereen zand in de ogen in verband met hun zogenaamde goede bedoelingen. De Nederlandse onafhankelijke rechtspraak wordt door Zionisten terrorisme gerelateerd bedreigd en bedrogen om niet te erkennen dat de Zionisten achter de Shoah zitten. De Zionisten hebben al in 1895 een verbond gesloten met antisemieten en hun naties om de Endlösung en de Holocaust te bewerkstelligen. De feiten blijken uit de authentieke publicaties van de Zionisten die een onthullend kijkje geven achter de schermen van het naziregiem van Adolf Hitler.