U bent hier: Home / 2020 / Juli

Zoekresultaten voor "Deep Democracy"

RSS Abonneer u voor een altijd bijgewerkte RSS feed.

117 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item








Nieuwe items sinds



Sorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Jodenvervolging traditie Zionisten
door J.L. de Kreek gepubliceerd 19-12-2018 Laatste wijziging: 18-12-2018 22:43 — opgeslagen onder: ,
De Jodenvervolging is de voortbouwende traditie der Zionisten. De Zionisten hebben de Jodenvervolging van 1940-1945 al in 1897 bedacht. Dat noemde zij het Bazeler program. De leider van de Zionisten was toen journalist Theodor Herzl. Deze journalist heeft te Parijs 8 juni 1895 de Holocaust bedacht. Hij noemde dit toen “Großer vershonungsausklang”. Hij spiegelde zijn plannen voor terrorisme aan profetieën uit Ezechiël. De beweging van Herzl is nog altijd zeer actief. En zit meest waarschijnlijk achter de aanslagen in de VS 11 september 2001. En mogelijk achter de aanslag op de MH17.
Oorlog in Jodenland
door J.L. de Kreek gepubliceerd 17-12-2018 Laatste wijziging: 16-12-2018 19:58 — opgeslagen onder: ,
De Nazi’s hebben bezit genomen van Jodenland. En roeien de Semieten uit. Meeste mensen denken dat Joden ook Zionisten zijn. Dit is verkeerd gedacht. Joden zijn Joden. Zionisten zijn Nazi’s. Het geschiedenisonderwijs in Europa is door en door corrupt. Ten gevolge van terrorisme gerelateerd bedrog van Zionisten, journalisten, historici en andere deskundigen. De Jodenvervolging van 1940-1945 is bepaald door de beweging van Herzl. Bij en tijdens het eerste Zionistische Congres te Basel 1897. Sokolov en Kaplan -literaire hoofdpersonen van schrijver Leon de Winter- zijn in 1934 de voortrekkers van de Endlösung.
Deep Democracy is regime change
door J.L. de Kreek gepubliceerd 16-12-2018 Laatste wijziging: 04-01-2019 16:23 — opgeslagen onder: , ,
Twee ‘new age’ wetenschappers hebben Deep Democracy bedacht als middel tot besluitvorming en geschillenbeslechting. Personen die Deep Democracy volgen blijken niet bijster slim of fris te zijn. De bedenkers van Deep Democracy zijn Arnold Mindell en Amy Kaplan. Ze zijn getrouwd en hebben Facebook. Arnold Mindell is natuurkundige. Hij studeerde aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT) in Cambridge, Massachusetts, en vond te Zwitserland bij het Carl Jung Instituut in Zurich zijn roots. Meeste mensen weten niet dat Zwitserland de broedplaats is vanwaar de Zionisten ondersteund door of met mede weten van psycho analyticus Carl Jung de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust hebben bewerkstelligd.
Slachtoffers MH17 geholocaust
door J.L. de Kreek gepubliceerd 01-10-2018 Laatste wijziging: 30-09-2018 19:52 — opgeslagen onder:
De vraag dient gesteld te worden of de MH17 is geholocaust zoals ook de slachtoffers van de aanslagen in de VS 11 september 2001 en de Joden in 1940-1945 ritueel zijn geofferd voor oppermacht van de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders. De Nederlandse Rechtspraak, dat is zittende en staande magistratuur, dus ook het OM, wordt extreem zwaar terrorisme gerelateerd bedreigd om feiten onder de pet te houden die wijzen naar een Mogendheid wat sinds 1897 verantwoordelijk is voor internationaal terrorisme inclusief WOII en de Holocaust.
Deep Democracy als misdaad
door J.L. de Kreek gepubliceerd 22-09-2018 Laatste wijziging: 20-09-2018 14:20 — opgeslagen onder: , ,
Albert Einstein, Carl Jung en Sigmund Freud waren allemaal Naziwetenschappers die elkaar sterk beïnvloede. Carl Jung heeft een fundamentele psychotherapeutisch bijdrage geleverd aan de beeldvorming rond het Zionisme en de Joodse archetypes. Zijn Zionistische leerling Erich Neumann is de feitelijke kroonopvolger van Jung. Het maatschappij ontwrichtend werk van Jung is later voortgezet door Arnold Mindell en Amy Kaplan. Zij hebben de droom van het corporate lichaam wat het meest profiteerde van WOII en de Holocaust omgezet in Process Work en Worldwork om de pleit voor ‘change’ te bevorderen.
Journalistiek voluit Nazistisch
door J.L. de Kreek gepubliceerd 09-09-2018 Laatste wijziging: 09-09-2018 14:06 — opgeslagen onder:
Personen hebben zich moeten verantwoorden voor de strafrechter in verband met het beledigen van een medewerker van GeenSteil. GeenSteil is samenwerkend met Geert Wilders betrokken bij aanslagen in Afghanistan en verhogen van terreurdreiging. GeenStijl is ook betrokken bij referendumbedrog. Een kwestie die nog altijd ergens in de bureaula van een Officier van Justitie ligt. Vrienden van GeenStijl bedreigen en bedriegen de Rechtspraak terrorisme gerelateerd om te ontkennen dat de Telegraaf in 1922 in bezit was van de plannen voor de Holocaust die zijn geschreven door een journalist die nog altijd op een voetstuk wordt geplaatst in de media.
Kinderbescherming is georganiseerde misdaad
door J.L. de Kreek gepubliceerd 01-09-2018 Laatste wijziging: 31-08-2018 19:56 — opgeslagen onder: , ,
Nederland is koploper mensenhandel. Er wordt al vele jaren zwaar geklaagd over de Nederlandse Kinderbescherming. Zowel in de Rechtszaal als bij het Openbaar Ministerie. Dat Kinderrechters nog niet hebben beslist dat hedendaagse Kinderbeschermers misdadigers zijn komt door het bedrog van de Nederlandse Kinderbeschermers, het feit dat Kinderrechters civiele jeugdzaken niet op waarheid onderzoeken en het feit dat journalisten en anderen profiteren van de georganiseerde misdaad in de Kinderbescherming.