U bent hier: Home / 2020 / Juli

Zoekresultaten voor " Deep Democracy"

RSS Abonneer u voor een altijd bijgewerkte RSS feed.

117 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item








Nieuwe items sinds



Sorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Het strafbare Corornaterrorisme
door J.L. de Kreek gepubliceerd 17-11-2020 Laatste wijziging: 18-11-2020 22:09 — opgeslagen onder:
Het maken, leveren, voorhanden hebben, doorvoeren, vervoeren, verkopen, voorschrijven van vaccinaties tegen Sars-cov-2 of althans tegen Covid-klachten imponeert als een strafbaar feit omdat Marion Koopmans van het OMT in haar publicaties stelt en beweert dat de werkwijze voor detectie van het virus is gebaseerd op synthetisch RNA want er is geen fysieke bron beschikbaar. Er bestaat geen objectief bewijs van het bestaan van Sars-cov-2. Alles wijst erop dat het een virus is in een computermodel wat wordt misbruikt voor manipulatie van de wereldgemeenschap towards de great reset en meer. Bovendien wordt iedereen afgehouden van de goedkope veilige geneesmiddelen die beter resultaat leveren dan vaccins: https://zelfzorgcovid19.nl.
Jaap van Dissel nieuwe Führer
door J.L. de Kreek gepubliceerd 05-11-2020 Laatste wijziging: 04-11-2020 22:22 — opgeslagen onder: , ,
Tegenwoordig zijn Marion Koopmans en Jaap van Dissel de bazen van Nederland. Zij bepalen wie werkt of failliet gaat en dat handen moeten gewassen en een avondklok ingevoerd. Zonder dat zij democratisch zijn gekozen. Bovendien zijn hun standpunten en beweringen ongefundeerd en ongeloofwaardig. Marion Koopman bewijst zelf in haar publicaties dat de werkwijze voor bestrijding van de pandemie van het virus is gebaseerd op synthetisch DNA. Dus Luc Montagnier heeft gelijk als hij zegt dat het virus Sars-cov-2 in het laboratorium is gemaakt. De complotwappies hebben het bij het rechte eind. Journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad is niet goed bij zijn bij zijn hoofd.
Eentje voor advocaat Sidney Smeets
door J.L. de Kreek gepubliceerd 01-11-2020 Laatste wijziging: 31-10-2020 21:30 — opgeslagen onder: , ,
Advocaat Sidney Smeets van Spong advocaten verraadt met een eenvoudige Tweet in één keer de héle mensheid. Sidney Smeets gelooft niet wat er wordt gesteld en beweerd over Corona in het fel bekritiseerde tijdschrift Gezond Verstand. Sidney Smeets is van de “Vereniging”. Dat mag in Nederland. Homofilie is jaren geleden al uit het Wetboek van Strafrecht gehaald. Zoals iedereen weet zijn homofielen dé risicogroep als het gaat om Hiv en AIDS. AIDS werd in den beginne ‘gay related’ genoemd. Alleen homofielen zouden het kunnen krijgen. Inmiddels is bekend dat iedereen met Hiv besmet kan raken. De angst voor Hiv bij Sidney Smeets kan eraan in de weg staan dat hij ziet en begrijpt dat bij Sars-cov-2 dezelfde vorm van bedrog wordt gepleegd als bij Hiv en AIDS.
Verdienen aan menschenroof
door J.L. de Kreek gepubliceerd 25-10-2020 Laatste wijziging: 24-10-2020 22:09 — opgeslagen onder: ,
Er zijn best veel Nederlandse ondernemingen die goud geld verdienen aan menschenroof. Dit zijn ondernemingen die zijn gecertificeerd voor de Jeugdhulp en zij die de bestuurders en boardrooms van deze ondernemingen trainen in Deep Democracy. Het valt zo weinig mensen op dat Nederland vergeven is van de georganiseerde misdaad in de Jeugdzorg. Kinderen zijn in de Jeugdzorg slechter af dan elders. Dit geeft te denken. Wat het meest te denken geeft is dat journalist Chris Klomp doet alsof hij betrouwbaar publiceert over kindermisbruik en pedofilie.
De oorlog van Chris Klomp
door J.L. de Kreek gepubliceerd 15-10-2020 Laatste wijziging: 14-10-2020 22:26 — opgeslagen onder:
Het is om droevig van te worden zoals journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad zich gedraagt op Twitter. Twintig jaar ervaring in de journalistiek en nog altijd ziet en begrijpt hij niet dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. Dan zijn hooghartige houding in verband met het jeugdrecht en zijn mening over pedofilie. De man is ziek. Chris Klomp. Dat persoon spoort niet. Zoveel borden voor zijn hoofd. Daar is niks tegen te beginnen. Iedereen met een andere mening dan die van Chris Klomp wordt door hem de maat genomen. Niks is goed van anderen.
Coronamaatregelen terroristisch misdrijf
door J.L. de Kreek gepubliceerd 03-10-2020 Laatste wijziging: 02-10-2020 22:12 — opgeslagen onder:
Het dringende advies van het OMT, het RIVM en IJG dient te zijn om in verband met Corona het Zelenko-protocol te handhaven. Dit betekent dat iedereen met klachten naar de reguliere huisarts gaat voor het recept van huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl. Hij geeft ook voedingsadviezen voor mensen die gezond zijn en met supplementen besmetting voor willen blijven. De hele economie had gewoon kunnen doordraaien. Niemand had een baan hoeven verliezen door Corona. Geen rechtszaak had vertraging hoeven oplopen. De kosten voor bestrijding van de pandemie van het Coronavirus had niet meer dan 255 miljoen euro hoeven kosten.
Oorlog ambtenaren tegen burgers
door J.L. de Kreek gepubliceerd 29-09-2020 Laatste wijziging: 28-09-2020 22:16 — opgeslagen onder:
De oorlog van ambtenaren tegen burgers gaat een volgende fase in. Afgelopen jaar zijn in Nederland rond de tienduizend mensen vermoord middels beslissingen van ambtenaren. Beslissingen van ambtenaren leiden ook tot mensenhandel. Dit wordt eufemistisch kinderbescherming genoemd. Er bestaat geen bewijs van het feit dat het virus Sars-cov-2 de veroorzaker is van de ziekte Covid19. De PCR-test die wordt gebruikt om besmettingen te constateren is daarvoor ongeschikt. Bovendien is HCQ beschikbaar voor huisartsen dus er is geen enkele noodzaak voor Coronamaatregelen. Niemand hoeft bang te zijn voor het Coronavirus.
Georganiseerde misdaad in de Jeugdzorg
door J.L. de Kreek gepubliceerd 21-09-2020 Laatste wijziging: 20-09-2020 22:52 — opgeslagen onder:
De Jeugdzorg Branche congresseert voor de zoveelste keer over betere jeugdhulp. StroomOPloop voor jeugdhulpprofessionals. De Branches gespecialiseerde zorg voor Jeugd is het samenwerkingsverband van Jeugdzorg Nederland, de Nederlandse ggz, Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) en Vereniging Orthopedagogische Behandelcentra (VOBC). Jeugdzorg Nederland is de hoofdrolspeler in deze samenwerking.
Terroristen veranderen viraal
door J.L. de Kreek gepubliceerd 17-09-2020 Laatste wijziging: 16-09-2020 19:35 — opgeslagen onder:
Antropologen die het RIVM en de Kinderbescherming trainen in Deep Democracy onderwijzen virale verandering: “een kleine speldenprik zó organiseren en verspreiden, dat een heel systeem kantelt”. Meeste mensen hebben niet in de gaten wat zich achter de schermen afspeelt omdat ze niet weten welke personen in welke rollen optreden allemaal want journalisten en hun media zijn corrupt. De antropologen die het RIVM en de Kinderbescherming trainen, trainen ook de Politie en Defensie. Hun “Deep Democracy” is een ideologie van de terreurbeweging die de aanslagen in de VS 11 september 2001 heeft bewerkstelligt.
Viruswaarheid en de Joden
door J.L. de Kreek gepubliceerd 28-08-2020 Laatste wijziging: 27-08-2020 22:32 — opgeslagen onder:
Leden van het kernteam van Viruswaarheid, Mordechay Krispijn en Anna Zeven, hebben een relatie met elkaar gekregen. Dit symboliseert de romantiek van de strijd voor mensenrechten en de democratische rechtsstaat. Mordechay Krispijn heeft een Joodse naam. Hij is niet Joods opgevoed. Joodse leden van de familie van Mordechay Krispijn zijn vermoord in de Tweede Wereldoorlog. Anna Zeven ziet Carl Jung als held. Deze relatie symboliseert de Joden die door de beroemde psychoanalyticus worden genaaid.