U bent hier: Home / 2020 / Juli

Zoekresultaten voor "Deep Democracy"

RSS Abonneer u voor een altijd bijgewerkte RSS feed.

117 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item








Nieuwe items sinds



Sorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Journalisten zijn georganiseerde misdaad
door J.L. de Kreek gepubliceerd 06-06-2020 Laatste wijziging: 05-06-2020 22:34 — opgeslagen onder:
De Coronacrisis is het volgende bewijs van corruptie in de journalistiek. Journalisten imponeren als georganiseerde misdaad. Misschien dat journalisten dit niet zo bedoelen alleen de werkelijkheid is wel zo. Huisarts Rob Elens is een held. Zijn petitie voor hydroxychloroquine en andere antivirale middelen en zijn website voor zelfzorg zijn by the book! Www.zelfzorgcovid19.nl. Iedereen mocht willen zo’n huisarts te hebben. De feiten liegen niet. Corona is al sinds januari 2020 in Nederland. De sterfte beweerdelijk door het virus stijgt exponentieel bij en tijdens het ingaan van de Coronamaatregelen. De Coronapatiënen worden vermoord door de georganiseerde misdaad in de zorg die ook verantwoordelijk is voor dertig miljoen Aids-doden! En de journalistiek zag dat het goed was.
Het nieuwe racisme bij BNNVARA
door J.L. de Kreek gepubliceerd 04-06-2020 Laatste wijziging: 03-06-2020 20:40 — opgeslagen onder: ,
Het nieuwe racisme is een antropologe die de Politie traint en zich platform polygaam afvraagt wat in de “pandemische tijd” de urgentie is van de demonstratie op de Dam tegen racistisch Politiegeweld. Een zogenaamd weldenkend persoon die spontaan uit zichzelf aan alle data beschikbaar niet kan zien dat de Coronamaatregelen geen urgentie bezitten en dat de vraag stellen zacht gezegd racistisch imponeert. Waarom zou een antropoloog zich afvragen of een demonstratie urgent is? Dat is niet het werk van de antropoloog. Demonstreren zit in de cultuur der Nederlanders. De antropologe vraagt zich af of de manier van demonstreren recht doet aan “deze Coronatijd”.
Burgemeesters beetje dom
door J.L. de Kreek gepubliceerd 03-06-2020 Laatste wijziging: 02-06-2020 19:50 — opgeslagen onder:
Doet Femke Halsema eindelijk iets goed, krijgt ze de wind van voren. Wie spuugt wie nu in het gezicht? Het Coronavirus is niet het probleem. De Burgemeesters zullen niet eens de wettelijke bepaling kunnen aanwijzen die hun Coronamaatregelen legitimeert. Dat Burgemeester Femke Halsema zonder mondkapje tussen de demonstranten op de Dam staat is helemaal niet erg. Iedereen kan gewoon de Coronamaatregelen negeren want het virus is griep en er bestaan gewoon goedkope medicijnen tegen infecties met het Coronavirus waarmee iedereen binnen vier dagen van de klachten af is. Meer dan 65% minder ziekte verzuim met deze middelen die niet mogen worden voorgeschreven van de georganiseerde ambtelijke misdaad wat de Coronamaatregelen bewerkstelligt.
De antisemiet van tegenwoordig
door J.L. de Kreek gepubliceerd 24-05-2020 Laatste wijziging: 23-05-2020 15:59 — opgeslagen onder:
De antisemiet van tegenwoordig is eloquent, pleit voor een elegant debat, woont in een mooi huis, schrijft voor Telegraaf, doet aan Deep Democracy, noemt HaCarmel aan de Amstelveenseweg te Amsterdam een “Joods restaurant” en de wekelijkse demonstratie voor Palestijnen op de Dam antisemitisch. De antisemiet van tegenwoordig kijkt weg van de Zionistische grondslag van de Holocaust en participeert. In de eeuwen oude Joodse cultuur bestaat geen Joodse Staat. En wonen en werken Joden welhaast eeuwig assimilerend en emanciperend in de Diaspora. Meeste mensen die zich voordoen als Joden zijn dit niet. Joden zijn te herkennen aan het feit dat zij onvoorwaardelijk de Drie Eden handhaven.
De banale kwaadaardigheid van Hannah Arendt
door J.L. de Kreek gepubliceerd 04-05-2020 Laatste wijziging: 03-05-2020 17:54 — opgeslagen onder: , ,
Vandaag 4 mei 2020 wordt een online workshop gegeven over het leven en werk van Hannah Arendt. Deze interactieve propaganda wordt geleverd door antropologen die bestuurders en boardrooms trainen in Deep Democracy. En in "hoe je zélf blijft nadenken in crisistijd". Hannah Arendt leefde van 1906 tot 1973. Ze schreef het bekende boek Eichmann of de Banaliteit van het Kwaad. De banaliteit van het kwaad is dat Adolf Eichmann en Hannah Arendt werkten voor dezelfde organisatie. Hannah Arendt was journalist en Zionist. In die rol nam ze voor en tijdens de oorlog actief deel aan de terreurbeweging die sinds 1897 de Holocaust voorbereidt.
Coronamaatregelen formatteren samenleving
door J.L. de Kreek gepubliceerd 01-05-2020 Laatste wijziging: 30-04-2020 22:15 — opgeslagen onder:
De Coronamaatregelen formatteren de samenleving naar het archaïsche model van Deep Democracy met Chiefs en Magiërs die de leiding nemen. Deep Democracy is een methode en techniek van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de Holocaust en 9/11 om terroristische veranderingen te bestendigen. Trainers Deep Democracy zijn platform polygaam. En domineren bestuurders en boardrooms als volleerde primaten op de apenrots. De Coronamaatregelen worden bewerkstelligd door een groep die ook verantwoordelijk is voor bedrog in verband met Hiv en AIDS. En voor herhaald ernstig misbruik van minderjarigen. Trainers Deep Democracy zijn zeer te spreken over Jaap van Dissel.
2000+ doden door Coronamaatregelen
door J.L. de Kreek gepubliceerd 17-04-2020 Laatste wijziging: 17-04-2020 09:07 — opgeslagen onder:
Verontrustend het gemak waarmee de journalistiek en media de massamoord van het bestuur op burgers middels Coronamaatregelen accepteert. Sinds begin van de crisis zijn ruim 2000 Coronadoden geteld. Mogelijk allemaal toe te schrijven aan de maatregelen. Omdat effectieve behandeling van Corona in de eerste lijn doelbewust onmogelijk wordt gemaakt door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd van het ministerie wat het Coronacriciscentrum huisvest onder leiding van SG Erik G. Erik G. wordt ook anderszins gezien als leider van georganiseerde ambtelijke misdaad.
Coronamaatregelen staatsgreep corporate fascisme
door J.L. de Kreek gepubliceerd 16-04-2020 Laatste wijziging: 15-04-2020 18:07 — opgeslagen onder: , ,
Corporate fascisme noemt zich tegenwoordig Corporate Tribe. Bijpassend gedachtegoed is Deep Democracy. Bestuurders en boardrooms worden daarin getraind door specialisten groepsgedrag. Omdat het AD in het algemeen en journalist Chris Klomp in het bijzonder de dagelijks zes miljoen bezoekers van AD.nl niet informeren over de waarheid en de feiten weten meeste mensen niet dat de Mainstream media deel uitmaken van de terreurbeweging die te Basel 1897 is opgericht door de bekende Oostenrijkse journalist Theodor Herzl om de Franse Revolutie om te wentelen. Meeste mensen denken dat Hitler een typisch Duits fenomeen was, terwijl zijn financiers Amerikaanse industrielen waren die vandaag de Coronamaatregelen dicteren.
De Bijbel en Corona
door J.L. de Kreek gepubliceerd 13-04-2020 Laatste wijziging: 12-04-2020 18:17 — opgeslagen onder:
In het algemeen wordt door journalisten schamper gedaan over Gd en de Bijbel. Mensen in de media zien zichzelf als verlicht. En geloven in Darwin. De evolutie van amoebe naar de Neanderthaler vond plaats tijdens de vijfde dag van de schepping. De Bijbel van voor tot achter is de bron om de Coronamaatregelen in het juiste perspectief te plaatsen. Het bijzondere aan de Bijbel is dat daarin voorspellingen staan die keer op keer uitkomen. Daarop is geen uitzondering. Zo staan in Ezechiël de Endlösung, de Holocaust en de Exodus voorspeld zoals die zijn vervuld in Auschwitz
Corona en Deep Democracy
door J.L. de Kreek gepubliceerd 30-03-2020 Laatste wijziging: 29-03-2020 18:34 — opgeslagen onder:
Er wordt al enige tijd gewaarschuwd voor Deep Democracy omdat het onderdeel is van het gedachtegoed van de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders. Deze terreurbeweging is opgericht te Basel 29-31 augustus 1897 door een journalist met het oorlogsdoel oppermacht te bewerkstelligen voor een bepaald syndicaat van industriëlen. Deze terreurbeweging is verantwoordelijk voor Hitler en de gaskamers. De personen die voorbereidend op de actuele staatsgreep der technocraten bestuur en boardrooms trainende in Deep Democracy laten zich in de media gelden anderen vertellend wat van hen wordt verwacht.