U bent hier: Home / 2020 / Juli

Zoekresultaten voor " Deep Democracy"

RSS Abonneer u voor een altijd bijgewerkte RSS feed.

117 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item








Nieuwe items sinds



Sorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Deep Democracy voedt criminaliteit
door J.L. de Kreek gepubliceerd 07-04-2019 Laatste wijziging: 06-04-2019 21:35 — opgeslagen onder:
In Nederland zijn sociaal psychologen en cultureel antropologen actief die Deep Democracy onderwijzen aan leiders, bestuurders, veranderaars, consultants, managers, trainers, coaches, systemische werkers, ecologen van onder andere de georganiseerde misdaad in de zorg. Deep Democracy is the big time roletheorie voor tegenwoordige Nazi’s en racisten. Deep Democracy is ontwikkeld door Amerikaanse systemisch denkende systeemdenkers die zijn getraind in het instituut van Carl Jung. Deze Amerikanen zijn zeer goed ingevoerd in de natuurkunde. En verhullen doelbewust de ware toedracht van het instorten van de torens van de Twin Towers. Voorts verhullen zij dat Carl Jung persoonlijk partner was van de Nazi’s.
Deep Democracy en fascisme
door J.L. de Kreek gepubliceerd 05-08-2021 Laatste wijziging: 04-08-2021 22:10 — opgeslagen onder:
Deep Democracy is onderdeel van het veranderingsproces van de beweging die zit achter de Holocaust, 9/11, AIDS en Corona. Deep Democracy is een misleidende term omdat het niks heeft te maken met democratie. Deep Democracy onderwijst archaïsche bestuurs- en beslismodellen. Deep Democracy is ontwikkeld door een natuurkundige. Iemand die alles weet van Newton, zwaartekracht, kwantummechanica en de relativiteitstheorie. Deze wetenschapper heeft zijn kennis van de natuurkunde verbonden met de analytische psychologie van Carl Jung. En aldus procesgeoriënteerde psychologie ontwikkeld. Juist deze vorm van psychologie is geschikt voor mind control.
Don’t trust Deep Democracy
door J.L. de Kreek gepubliceerd 12-11-2019 Laatste wijziging: 11-11-2019 17:49 — opgeslagen onder: , ,
Nederland, de wereld en Europa worden overvallen door een terroristische organisatie. Deze terroristische organisatie is verantwoordelijk voor de aanslagen in de VS 9/11. En heeft Deep Democracy ontwikkeld. Deep Democracy wordt in Nederland onderwezen door corporate antropologen aan bestuurders en boardrooms. Rood gestifte, hoog gehakte en rondborstige dames doceren in deze mannenwereld dat Deep Democracy een manier is om gedragen besluiten te nemen en moedige dialogen te voeren. “Liefdevol, maar niet soft.” Aldus de reclame voor Deep Democracy. Deep Democracy is een majestueuze mind fuck.
Nazisme en Deep Democracy
door J.L. de Kreek gepubliceerd 11-10-2019 Laatste wijziging: 10-10-2019 18:36 — opgeslagen onder:
In Nederland zijn antropologen actief die Deep Democracy onderwijzen aan politie, defensie, justitie, jeugdhulp, board rooms, bestuurders en managers. Deep Democracy is ontwikkeld in het instituut van Carl Jung door personen die ermee bekend zijn dat Carl Jung samenwerkte met de enabelers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. Deep Democracy belooft besluiten zonder verliezers. En kijkt weg van de misdaden van de elite. Het betrekt de onderdrukker bij de besluitvorming.
De slachtoffers van Deep Democracy
door J.L. de Kreek gepubliceerd 20-06-2020 Laatste wijziging: 19-06-2020 22:31 — opgeslagen onder: ,
In rap tempo worden bestuurders en boardrooms door veranderaars getraind in Deep Democracy. Deep Democracy wordt gepresenteerd als een model voor besluitvorming zonder slachtoffers. Niet alleen de term Deep Democracy is misleidend. Ook de negatieve gevolgen van Deep Democracy voor grote groepen mensen wordt gebagatelliseerd. Deep Democracy is ontwikkeld door Amerikanen die het niet eens zijn met democratie omdat er nog altijd zoiets als racisme bestaat. Deep Democracy is proces psychologie. Het is uitgevonden door Arnold Mindell en kan worden gezien als een vorm van mind control. Arnold Mindell is natuurkundige. Hij heeft zijn studie psychoanalytica gevolgd in het instituut van Carl Jung.
Deep Democracy maakt slachtoffers
door J.L. de Kreek gepubliceerd 15-02-2019 Laatste wijziging: 14-02-2019 20:51 — opgeslagen onder:
Actueel internationaal terrorisme en georganiseerde misdaad wordt begeleid door ethnocentrische antropologen die Deep Democracy onderwijzen als methode voor besluitvorming en geschillenbeslechting, en andere experts. Psychologen, psychiaters, gedragswetenschappers, psychoanalytici en journalisten zijn partners van de elite die het internationaal terrorisme en georganiseerde misdaad vormen. Zij ondersteunen de misdaden met misleidende opinie in reguliere en sociale media. Ook krijgen zij aandacht voor hun valse feiten en valse theorieën met seminars, trainingen, workshops, publicaties en colleges over Nieuw Leiderschap en verandering.
Corona en Deep Democracy
door J.L. de Kreek gepubliceerd 30-03-2020 Laatste wijziging: 29-03-2020 18:34 — opgeslagen onder:
Er wordt al enige tijd gewaarschuwd voor Deep Democracy omdat het onderdeel is van het gedachtegoed van de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders. Deze terreurbeweging is opgericht te Basel 29-31 augustus 1897 door een journalist met het oorlogsdoel oppermacht te bewerkstelligen voor een bepaald syndicaat van industriëlen. Deze terreurbeweging is verantwoordelijk voor Hitler en de gaskamers. De personen die voorbereidend op de actuele staatsgreep der technocraten bestuur en boardrooms trainende in Deep Democracy laten zich in de media gelden anderen vertellend wat van hen wordt verwacht.
Deep Democracy bestendigt terroristische veranderingen
door J.L. de Kreek gepubliceerd 02-12-2019 Laatste wijziging: 11-12-2019 11:56 — opgeslagen onder:
In Nederland zijn cultureel antropologen actief die middels Deep Democracy de terroristische maatschappelijke verandering bestendigen van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de aanslagen in de VS 11 september 2001. Deep Democracy is ontwikkeld door natuurkundigen en psychoanalytici die door hun kennis zien en begrijpen dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. Desondanks onttrekken zij deze informatie aan het oog van het publiek.
Deep Democracy is regime change
door J.L. de Kreek gepubliceerd 16-12-2018 Laatste wijziging: 04-01-2019 16:23 — opgeslagen onder: , ,
Twee ‘new age’ wetenschappers hebben Deep Democracy bedacht als middel tot besluitvorming en geschillenbeslechting. Personen die Deep Democracy volgen blijken niet bijster slim of fris te zijn. De bedenkers van Deep Democracy zijn Arnold Mindell en Amy Kaplan. Ze zijn getrouwd en hebben Facebook. Arnold Mindell is natuurkundige. Hij studeerde aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT) in Cambridge, Massachusetts, en vond te Zwitserland bij het Carl Jung Instituut in Zurich zijn roots. Meeste mensen weten niet dat Zwitserland de broedplaats is vanwaar de Zionisten ondersteund door of met mede weten van psycho analyticus Carl Jung de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust hebben bewerkstelligd.
De antropologen van Hitler
door J.L. de Kreek gepubliceerd 03-02-2021 Laatste wijziging: 03-02-2021 17:04 — opgeslagen onder:
In Nederland zijn antropologen actief die bestuurders en boardrooms trainen in Deep Democracy. Adolf Hitler is in de gevangenis in verband met zijn staatsgreep geïnspireerd geraakt door antropologen. Ook Joshep Mengele die als arts de meest zieke experimenten heeft uitgevoerd op Joodse gevangenen was antropoloog. De samenhang met Deep Democracy is dat zowel de antropologie van Hitler als Deep Democracy afkomstig is van de beweging die de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust, de aanslagen in de VS, aanslagen in Afghanistan, mogelijk de aanslag op de MH en de Coronacrisis heeft bewerkstelligd.