U bent hier: Home / 2020 / Juli

Zoekresultaten voor " Deep Democracy"

RSS Abonneer u voor een altijd bijgewerkte RSS feed.

117 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item








Nieuwe items sinds



Sorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Waarheid over Deep Democracy
door J.L. de Kreek gepubliceerd 26-03-2019 Laatste wijziging: 25-03-2019 19:45 — opgeslagen onder:
Iedereen die van complotdenken houdt dient zich te verdiepen in Deep Democracy. Deep Democracy wordt verkocht als alternatief voor de democratie. Als systeem wijde aanpak. Omdat met democratie de leiders niet iedereen even makkelijk meekrijgen in hun beslissingen. Dit wordt wordt ‘beslissen zonder verliezers’ genoemd. En is bedoeld voor de wereld als alternatief voor besluitvorming en geschillenbeslechting. Deep Democracy is bedacht door een expert in natuurkunde die zijn psychoanalytica heeft geleerd in het Carl Jung instituut te Küssnacht, 100 kilometer van Basel. Hij is een hooggeleerde natuurwetenschapper van het MIT. In de jaren zestig/zeventig van vorige eeuw heeft hij naar eigen zeggen ontdekt dat democratie niet werkt omdat er nog altijd racisme bestaat.
Deep Democracy als misdaad
door J.L. de Kreek gepubliceerd 22-09-2018 Laatste wijziging: 20-09-2018 14:20 — opgeslagen onder: , ,
Albert Einstein, Carl Jung en Sigmund Freud waren allemaal Naziwetenschappers die elkaar sterk beïnvloede. Carl Jung heeft een fundamentele psychotherapeutisch bijdrage geleverd aan de beeldvorming rond het Zionisme en de Joodse archetypes. Zijn Zionistische leerling Erich Neumann is de feitelijke kroonopvolger van Jung. Het maatschappij ontwrichtend werk van Jung is later voortgezet door Arnold Mindell en Amy Kaplan. Zij hebben de droom van het corporate lichaam wat het meest profiteerde van WOII en de Holocaust omgezet in Process Work en Worldwork om de pleit voor ‘change’ te bevorderen.
Het nieuwe racisme bij BNNVARA
door J.L. de Kreek gepubliceerd 04-06-2020 Laatste wijziging: 03-06-2020 20:40 — opgeslagen onder: ,
Het nieuwe racisme is een antropologe die de Politie traint en zich platform polygaam afvraagt wat in de “pandemische tijd” de urgentie is van de demonstratie op de Dam tegen racistisch Politiegeweld. Een zogenaamd weldenkend persoon die spontaan uit zichzelf aan alle data beschikbaar niet kan zien dat de Coronamaatregelen geen urgentie bezitten en dat de vraag stellen zacht gezegd racistisch imponeert. Waarom zou een antropoloog zich afvragen of een demonstratie urgent is? Dat is niet het werk van de antropoloog. Demonstreren zit in de cultuur der Nederlanders. De antropologe vraagt zich af of de manier van demonstreren recht doet aan “deze Coronatijd”.
Braunhemden trainen DKDB
door J.L. de Kreek gepubliceerd 09-04-2021 Laatste wijziging: 08-04-2021 22:35 — opgeslagen onder:
De Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging van de Landelijke Eenheid van de Politie in Nederland wordt net als andere diensten van de Politie getraind en gecoacht door de Braunhemden van tegenwoordig. Hedendaagse Braunhemden zijn te herkennen aan hun mening. En aan wat ze niet vertellen. De eerste Braunhemden waren Zionisten. De SA heeft zich aan deze Braunhemden gespiegeld. Journalist en publicist Ze’ev Jabotinsky is de oprichter van de initiële Braunhemden die al in 1933 het kamp opsloegen op de locatie waar later Auschwitz verrees. De paramilitaire organisatie der Braunhemden is Betar genoemd. Betar is de meest racistische club in Israël.
Terroristen trainen Landelijke Eenheid Politie
door J.L. de Kreek gepubliceerd 10-11-2019 Laatste wijziging: 10-11-2019 10:36 — opgeslagen onder:
De aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika zijn door hele andere personen bewerkstelligd dan waarvan meeste mensen uitgaan. Deze personen en hun organisaties zijn een terreurbeweging die al 122 jaar bestaat. Deze statelijk acterende terroristische organisatie is ook verantwoordelijk voor de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Mogelijk is deze terreurbeweging tevens verantwoordelijk voor de aanslag op de MH17. Deelnemers aan deze terreurbeweging trainen de Landelijke Eenheid Politie en andere super specialisten.
Bram Bakker streng straffen
door J.L. de Kreek gepubliceerd 18-01-2020 Laatste wijziging: 17-01-2020 22:46 — opgeslagen onder: ,
Het Openbaar Ministerie zou moeten overwegen arts en psychiater Bram Bakker streng te straffen als oplossing voor de grote maatschappelijke problemen die hij veroorzaakt met zijn mening over Hiv en Aids. Bram Bakker die het gezicht is van Stichting Geen Doofpot is bij herhaling onderbouwd met documenten er op gewezen dat objectief bewijs van de aanname dat AIDS door Hiv wordt veroorzaakt niet bestaat. Zelfs de nomenclatuur verraadt de afwezigheid van oorzakelijk verband omdat AIDS een syndroom en Hiv een virus is. En syndromen niet door een virus worden veroorzaakt. De ontdekker van Hiv zegt zelf dat co-factoren verantwoordelijk zijn voor AIDS.
Coronamaatregelen formatteren samenleving
door J.L. de Kreek gepubliceerd 01-05-2020 Laatste wijziging: 30-04-2020 22:15 — opgeslagen onder:
De Coronamaatregelen formatteren de samenleving naar het archaïsche model van Deep Democracy met Chiefs en Magiërs die de leiding nemen. Deep Democracy is een methode en techniek van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de Holocaust en 9/11 om terroristische veranderingen te bestendigen. Trainers Deep Democracy zijn platform polygaam. En domineren bestuurders en boardrooms als volleerde primaten op de apenrots. De Coronamaatregelen worden bewerkstelligd door een groep die ook verantwoordelijk is voor bedrog in verband met Hiv en AIDS. En voor herhaald ernstig misbruik van minderjarigen. Trainers Deep Democracy zijn zeer te spreken over Jaap van Dissel.
Overeenkomst Holocaust en Marianne Vaatstra
door J.L. de Kreek gepubliceerd 02-01-2019 Laatste wijziging: 02-01-2019 11:53 — opgeslagen onder:
De overeenkomst tussen de Holocaust en Marianne Vaatstra is dat personen die betrokken zijn bij de terroristische organisatie die verantwoordelijk is voor de vorige en volgende Holocaust, na de rituele moord op Marianne Vaatstra extern zijn ingehuurd als experts met betrekking tot cultuur, rituelen, tradities en management om de directie en medewerkers van het asielzoekerscentrum in Kollum bij te staan. Omdat ze het opnamen voor de moordenaar. Deze personen onderwijzen ook Deep Democracy. Deep Democracy is de brainwash van psychoanalytici van deze terroristische organisatie zodat de massa de regime change die deze organisatie ambieert makkelijker accepteert.
Terroristen veranderen viraal
door J.L. de Kreek gepubliceerd 17-09-2020 Laatste wijziging: 16-09-2020 19:35 — opgeslagen onder:
Antropologen die het RIVM en de Kinderbescherming trainen in Deep Democracy onderwijzen virale verandering: “een kleine speldenprik zó organiseren en verspreiden, dat een heel systeem kantelt”. Meeste mensen hebben niet in de gaten wat zich achter de schermen afspeelt omdat ze niet weten welke personen in welke rollen optreden allemaal want journalisten en hun media zijn corrupt. De antropologen die het RIVM en de Kinderbescherming trainen, trainen ook de Politie en Defensie. Hun “Deep Democracy” is een ideologie van de terreurbeweging die de aanslagen in de VS 11 september 2001 heeft bewerkstelligt.
Journalisten en hun verantwoordelijkheid
door J.L. de Kreek gepubliceerd 01-02-2020 Laatste wijziging: 31-01-2020 22:50 — opgeslagen onder:
In de Telegraaf roept een antropoloog journalisten op hun verantwoordelijkheid te nemen. Deze antropoloog traint boardrooms en bestuurders in Deep Democracy. Deep Democracy is een antidemocratische beweging met een duidelijke hiërarchie, peer to peer beïnvloeding en krachtige rituelen. De ontwikkelaars van Deep Democracy zijn Amerikaanse natuurkundigen die zich dom houden over de 9/11-feiten, en hun methode voor verandering hebben ontwikkeld in het instituut van de psychoanalyticus die in de jaren dertig van vorige eeuw samenwerkte met de enabelers van de Holocaust voor vorming van het beeld wat mensen hebben van Joden. De zogenaamde archetypes.