U bent hier: Home / 2020 / Juli

Zoekresultaten voor " Deep Democracy"

RSS Abonneer u voor een altijd bijgewerkte RSS feed.

117 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item








Nieuwe items sinds



Sorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Kijkje in de toekomst
door J.L. de Kreek gepubliceerd 15-01-2021 Laatste wijziging: 14-01-2021 22:54 — opgeslagen onder: ,
Iedereen die een kijkje wil nemen in de toekomst en wil zien en begrijpen wat het doel is van de internationale en lokale dynamiek leest de website op www.holocaustles.nl en de Bijbel aandachtig. Meeste mensen worden bedrogen in verband met hun Holocausteducatie. De geschiedenis wordt sinds 1895 gedomineerd door de complete realisatie van de ideeën van de atheïstisch journalist Theodor Herzl. Zijn werk is de reactie van Aristocratie en het Vaticaan op de Franse Revolutie.
De antisemiet van tegenwoordig
door J.L. de Kreek gepubliceerd 24-05-2020 Laatste wijziging: 23-05-2020 15:59 — opgeslagen onder:
De antisemiet van tegenwoordig is eloquent, pleit voor een elegant debat, woont in een mooi huis, schrijft voor Telegraaf, doet aan Deep Democracy, noemt HaCarmel aan de Amstelveenseweg te Amsterdam een “Joods restaurant” en de wekelijkse demonstratie voor Palestijnen op de Dam antisemitisch. De antisemiet van tegenwoordig kijkt weg van de Zionistische grondslag van de Holocaust en participeert. In de eeuwen oude Joodse cultuur bestaat geen Joodse Staat. En wonen en werken Joden welhaast eeuwig assimilerend en emanciperend in de Diaspora. Meeste mensen die zich voordoen als Joden zijn dit niet. Joden zijn te herkennen aan het feit dat zij onvoorwaardelijk de Drie Eden handhaven.
Coronamaatregelen staatsgreep zorgfascisten
door J.L. de Kreek gepubliceerd 27-08-2020 Laatste wijziging: 26-08-2020 18:24 — opgeslagen onder: ,
De Coronamaatregelen zijn een staatsgreep van zorgfascisten in en buiten het ambtelijk apparaat die macht misbruiken en bevoegdheden schenden. De Coronamaatregelen zijn genomen door het Kabinet nadat de bewindslieden terrorisme gerelateerd zijn bedrogen door de grote groep van zogenaamd onafhankelijke deskundigen die verenigd in het OMT de boel big time belazeren. Daarbij worden zij ondersteund door niet ambtelijke vakbroeders die in de (sociale)media de meest grove flauwekul over virussen en Covid19 en cultuur de ether in slingeren.
Staatsgreep RIVM & OMT
door J.L. de Kreek gepubliceerd 19-01-2021 Laatste wijziging: 18-01-2021 17:34 — opgeslagen onder: ,
Het RIVM en OMT maken zich schuldig aan een ordinaire staatsgreep. Betrokkenen werken zich naar de top van de apenrots beroepend op hun expertise en een virus waarvan zij weten en kunnen weten dat het bestreden dient te worden middels handhaving van het Zelenko-protocol. De staatsgreep van het RIVM en OMT imponeert antisemitisch omdat dr. Zelenko orthodox Joods is. Het RIVM en OMT worden bij en tijdens hun staatsgreep geholpen door antropologen die trainingen Deep Democracy geven, en door journalisten, media en andere zogenaamde deskundigen. De statelijk acterende beweging waarvoor het RIVM en OMT werken is opgericht te Basel 1897 door een bekende Oostenrijkse journalist.
Nazicriminelen overvallen Nederland
door J.L. de Kreek gepubliceerd 13-09-2021 Laatste wijziging: 13-09-2021 00:56 — opgeslagen onder: , ,
De Endlösung is ontsproten uit het brein van de prominente Oostenrijkse journalist Theodor Herzl. De beweging die hij in 1897 heeft opgericht om de Jodenvervolging te bewerkstelligen zit ook achter 9/11 en de Coronacrisis. En wordt geleid door journalisten. De Holocaust is de idee van journalisten die daarmee een Syndicaat helpen oppermacht te vestigen. Dit Syndicaat bestaat uit industriëlen en wordt mede vertegenwoordigd door Bill Gates. De Nazibeweging is een brede beweging met de wortels diep in het Zionisme en een grote schare aan occulte en spirituele geitenwollen sokken. Iedereen die Halleluja zingt bij het kampvuur als volunteer in een Kibbutz ondersteunt het Nazisme.
Journalistiek voluit Nazistisch
door J.L. de Kreek gepubliceerd 09-09-2018 Laatste wijziging: 09-09-2018 14:06 — opgeslagen onder:
Personen hebben zich moeten verantwoorden voor de strafrechter in verband met het beledigen van een medewerker van GeenSteil. GeenSteil is samenwerkend met Geert Wilders betrokken bij aanslagen in Afghanistan en verhogen van terreurdreiging. GeenStijl is ook betrokken bij referendumbedrog. Een kwestie die nog altijd ergens in de bureaula van een Officier van Justitie ligt. Vrienden van GeenStijl bedreigen en bedriegen de Rechtspraak terrorisme gerelateerd om te ontkennen dat de Telegraaf in 1922 in bezit was van de plannen voor de Holocaust die zijn geschreven door een journalist die nog altijd op een voetstuk wordt geplaatst in de media.
De Bijbel en Corona
door J.L. de Kreek gepubliceerd 13-04-2020 Laatste wijziging: 12-04-2020 18:17 — opgeslagen onder:
In het algemeen wordt door journalisten schamper gedaan over Gd en de Bijbel. Mensen in de media zien zichzelf als verlicht. En geloven in Darwin. De evolutie van amoebe naar de Neanderthaler vond plaats tijdens de vijfde dag van de schepping. De Bijbel van voor tot achter is de bron om de Coronamaatregelen in het juiste perspectief te plaatsen. Het bijzondere aan de Bijbel is dat daarin voorspellingen staan die keer op keer uitkomen. Daarop is geen uitzondering. Zo staan in Ezechiël de Endlösung, de Holocaust en de Exodus voorspeld zoals die zijn vervuld in Auschwitz
2000+ doden door Coronamaatregelen
door J.L. de Kreek gepubliceerd 17-04-2020 Laatste wijziging: 17-04-2020 09:07 — opgeslagen onder:
Verontrustend het gemak waarmee de journalistiek en media de massamoord van het bestuur op burgers middels Coronamaatregelen accepteert. Sinds begin van de crisis zijn ruim 2000 Coronadoden geteld. Mogelijk allemaal toe te schrijven aan de maatregelen. Omdat effectieve behandeling van Corona in de eerste lijn doelbewust onmogelijk wordt gemaakt door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd van het ministerie wat het Coronacriciscentrum huisvest onder leiding van SG Erik G. Erik G. wordt ook anderszins gezien als leider van georganiseerde ambtelijke misdaad.
Gewoon volgende Holocaust
door J.L. de Kreek gepubliceerd 15-03-2019 Laatste wijziging: 14-03-2019 22:06 — opgeslagen onder: , ,
Het is gewoon de volgende Holocaust die actief wordt voorbereid door de Zionisten en hun partners in de journalistiek en Mainstream media. Wanneer de journalisten op de feiten worden gewezen lachen ze de boodschapper in het gezicht uit. Dat is al jaren aan de gang. Met geen enkele journalist is een inhoudelijk gesprek te voeren over de feiten. Dat ook de onafhankelijke rechtspraak terrorisme gerelateerd wordt bedreigd en bedrogen om de volgende Holocaust straffeloos te laten plaatsvinden is ook zo’n feit wat doelbewust onder de pet wordt gehouden door de journalistiek en hun media. Zoals bijvoorbeeld Arnold Karskens.
Complotdenkers zijn beroepsmaloten
door J.L. de Kreek gepubliceerd 04-01-2021 Laatste wijziging: 04-01-2021 10:39 — opgeslagen onder: , ,
De Wappies van Nederland, waaronder begrepen Viruswaarheid met gevolg en de kliek van Café Weltschmerz en acteur George van Houts en Lange Frans en de rest, zijn beroepsmaloten. Allemaal zijn het ego’s die de Wappieste Complotdenker willen zijn. Allemaal zijn ze ziende blind en horende doof voor de feiten die het complot tegen de mensheid en zijn Naties object en tot in detail bewijzen. De Coronamaatregelen zijn onderdeel van het wereldwijde complot van de beweging die is opgericht te Basel 1897 door een bekende journalist met het oorlogsdoel oppermacht te vestigen voor een bepaald Syndicaat van industriëlen. Het staat allemaal zwart op wit. Door de samenzweerders persoonlijk op schrift gesteld en meegedeeld aan het publiek.