U bent hier: Home / Viruswaarheid werkt voor Bill Gates

Viruswaarheid werkt voor Bill Gates

by J.L. de Kreek — last modified 22-08-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Viruswaarheid imponeert als deelnemer aan de terreurbeweging die schuldig is aan de Jodenvervolging. De vermoedens waren er. Want Anna Zeven ziet Carl Jung als held. Willem Engel ziet Gandhi als held. Gandhi was racist. De vrouw van de man waarmee hij direct samenwerkte was de grootste bewonderaarster van Adolf Hitler. Mordechay Krispijn met zijn mooie Joodse naam is Zionist. De feiten worden objectief bewezen door het FvD-journaaal met Thierry Baudet. FvD steunt Viruswaarheid “achter de schermen”. De held van Thierry Baudet is de grote initiator van WOII en de Holocaust.

Thierry Baudet is er eerder op betrapt te associëren met het naziregime van Adolf Hitler. Zijn winst van het Oekraïnereferendum was een echte Bierkellerputsch die samenwerkend met journalist Jan Roos is uitgevoerd. Van Roos is bekend dat hij minderjarigen mishandelt en met graate in nazi-uniform rondloopt. Bovendien werkte hij bij de Telegraaf Media Groep. Van de Telegraaf is bekend dat het al in 1922 actief is betrokken bij de voorbereidingen op de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Ook de gedegenereerde discussie van Thierry Baudet over moderne kunst associeert met de Nazi’s.

Zelfs fotografisch associeert hij met Eichmann toen hij werd geïnterviewd door het Comite 4 en 5 mei. Die de held van Baudet ook als held zag. Het evidente antisemitisme van Thierry Baudet blijkt uit het feit dat hij historicus is en weet dat zijn held de journalist is die te Parijs 1895 de Holocaust heeft bedacht. En te Basel 1897 de oprichter was van de terreurbeweging die de door deze oprichter bedachte Finale Oplossing moest bewerkstelligen als oorlogsdoel ter verkrijging van oppermacht voor het Syndicaat waarmee Bill Gates vandaag samenwerkt voor het opleggen van de Coronamaatregelen. Dankzij de steun van Thierry Baudet voor "de strijd" vanViruswaarheid werkt Willem Engel voor Bill Gates.

Share |