U bent hier: Home / Willem Engel grote volksverlakker

Willem Engel grote volksverlakker

by J.L. de Kreek — last modified 26-08-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Willem Engel van Viruswaarheid is misschien wel de grootste volksverlakker op aarde. Meeste volgers van Viruswaarheid zijn juridisch niet geschoold. En onbekend met het systeem van de democratische rechtsstaat. Het is de waarheid dat iedereen extreem wordt bedrogen door het RIVM en het OMT. Op het terroristische af. Om misdrijven als die van het RIVM en OMT bestreden te krijgen zijn bijzondere verrichtingen vereist. Willem Engel, Jeroen Pols, Mordechay Krispijn en Anna Zeven zijn geen meesters in de kunst van het bestrijden van terrorisme.

De advocaat voor de Staat en het RIVM in de zaak tegen Viruswaarheid deed zijn werk goed. Wanneer deze advocaat voor Viruswaarheid had opgetreden waren de rechtszaken voor Viruswaarheid waarschijnlijk niet verloren. Mr. Jeroen Pols van Viruswaarheid procedeert om te verliezen. Verlies is winst voor Viruswaarheid. Viruswaarheid is een instrument in handen van kwaadaardige figuren die een Nieuwe Wereld willen. Viruswaarheid is de Nieuwe Wereld Orde. Het gaat om wat mr. Jeroen Pols en Willem Engel niet doen. Terwijl ze bekend zijn met de feiten.

Met wat Viruswaarheid doet in de rechtszaal bereikt het versterking van de positie van de georganiseerde misdaad van het RIVM. Niks van wat Viruswaarheid naar voren brengt is relevant. De aerosolen van Willem Engel en Maurice de Hond doen er niet toe. De PCR-test doet er niet toe. Het aantal besmettingen is niet relevant. Het enige wat ter zake doende is in verband met de bestrijding van de pandemie van het virus is dat er medicijnen bestaan die iedereen met symptomen geneest binnen vijf dagen. Snel, goedkoop en veilig. En dat toegang tot deze medicijnen huisartsen is ontzegd door het RIVM, OMT en IGJ.

De ambtenaren in Nederland die verantwoordelijk zijn voor het opleggen van de Coronamaatregelen handhaven tevens verboden op gebruik van genezende medicatie. Dit betekent niks anders dan dat deze ambtenaren schuldig zijn aan de dood van de duizenden Coronapatiënten. Viruswaarheid wil omwenteling van de Regering als middel tegen de Coronamaatregelen terwijl op basis van de objectieve feiten en omstandigheden strafvervolging van bepaalde ambtenaren bij het RIVM, OMT en IGJ de geëigende weg is . Vanaf het begin dat Viruswaarheid optreedt wordt de club met argusogen bekeken omdat de werkwijze niet overeenkomt met de doelstelling de democratische rechtsstaat te willen handhaven voor de samenleving.

Share |

Permalinks