U bent hier: Home / Slavenhandel en concentratiekampen

Slavenhandel en concentratiekampen

by J.L. de Kreek — last modified 27-09-2020 03:00
Opgeslagen onder:

“De behandeling van de concentratiekampen is slechts een lachertje vergeleken met onze slavenhandel” is een zin uit “Zwarte Bladzijde” van Isayno. Het verband tussen de slavernij en de concentratiekampen is dat de personen die zich daaraan schuldig maakten behoorde tot één en dezelfde groep zogenaamde filantropen en personen van zogenaamd Joodse komaf. De 110.000 gedeporteerde en vermoorde Nederlandse Joden zijn door de Zionisten in de Concentratiekampen beland waar ze als slaven zijn gehouden door de onderneming van de patroon van de held van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann.

Meeste mensen weten niet hoe het zit omdat journalisten en hun Mainstream media een buitengewoon vuig spel spelen in verband met de waarheid. Het feit wil dat een bekende Oostenrijkse atheïstische journalist het creatieve brein is van de Holocaust en dat de Nazi’s volgers zijn van de beweging die deze journalist te Basel 1897 heeft opgericht. Meeste mensen verwarren Zionisme met Jodendom terwijl Zionisten juist de grootste vijanden zijn van de Joden. De Joden zijn door de Zionisten op de lijsten gezet om te worden gedeporteerd. Ook anno 2020 moeten Joden terreur van Zionisten ondergaan zonder dat iemand daartegen iets onderneemt.

In de Telegraaf leest niemand iets terug van de misdrijven van de Zionisten tegen de Joden. Joden worden uit hun synagoges gezet door de Zionisten die doen alsof zij Joden zijn en op die wijze het Jodendom ontdoen van de Joden. Vanaf het eerste uur zijn de antisemieten de grootste vrienden en trouwste bondgenoten geweest van de Zionisten. In 1900 hadden de Zionisten reeds miljoenen geïnvesteerd in hun Jodenvervolging die iedereen pas in de jaren zeventig en tachtig van vorige eeuw is gaan kennen als Holocaust. Ook na 123 jaar is de Telegraaf nog altijd niet bereid spontaan uit zichzelf te erkennen dat het al in 1922 de ideeën voor de Holocaust in het bezit had en de maker daarvoor op een voetstuk plaatste in de wakkerst krant,

Vooral journalisten hadden de Joden kunnen redden. In de eerste plaats zijn journalisten de oprichters en dagelijkse bestuurders van de nog altijd actieve beweging die in Basel 1897 officieel het licht ziet met een oprichtingsvergadering waarin de leden in vereniging vergaderend besluit dat Joden bij meerderheid verachtte bedelaars zijn en beslissen dat de mensenrechten voor de Joden eenzijdig zijn ontbonden. Het authentieke verslag van deze bijeenkomst staat op www.holocaustles.nl net als duizenden pagina’s documenten waaruit de schuld van de Zionisten aan de Holocaust in een oogopslag blijkt. Ook door gewoon eerlijk te zijn over het Zionisme hebben journalisten de Joden kunnen redden.

Share |

Permalinks