U bent hier: Home / 2020 / September

Zoekresultaten voor Schouwink van Uhm

RSS Abonneer u voor een altijd bijgewerkte RSS feed.

13 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item








Nieuwe items sinds



Sorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
De aanslag op Schouwink en Van Uhm
door J.L. de Kreek gepubliceerd 18-04-2022 Laatste wijziging: 17-04-2022 22:16 — opgeslagen onder: , ,
Afghanistan 18 april 2008. Mark Schouwink en Dennis van Uhm sneuvelen. Het explosief is op afstand ontstoken. Vanuit Nederland. De vraag of de Nederlandse daders vervolgd zullen worden is nog niet beantwoord. De beweging waaraan deze daders deelnemen bedreigen het Openbaar Ministerie met terrorisme om niet op te treden, de beweging ongemoeid te laten en de complete realisatie van de ideeën van de oprichter van de beweging te onderschrijven. Waaronder begrepen een volgende Holocaust. Het is een rode draad van de oprichting van de beweging naar de Tweede Wereldoorlog, de Jodenvervolging, de aanslagen in de VS 9/11, de aanslag op Schouwink en Van Uhm, de Coronacrisis en de oorlog in Oekraïne.
Mark Schouwink & Dennis Van Uhm herdacht
door J.L. de Kreek gepubliceerd 18-04-2021 Laatste wijziging: 17-04-2021 22:50 — opgeslagen onder:
Mark Schouwink en Dennis van Uhm zijn gesneuveld te Afghanistan 18 april 2008 bij en tijdens een aanslag op hun voertuig. De bermbom is op afstand ontstoken door Geert Wilders middels misbruik van vrije meningsuiting bij en tijdens gewapend conflict. In een ambtsbericht hierover schrijft de officier van justitie op 10 juli 2013: "Op grond van rapportages over het niveau van terrorismebedreiging in Nederland valt daarbij mogelijk op te maken dat de door Wilders uitgedragen standpunten op dit vlak - waar de film FITNA onder valt - de dreiging van terrorisme in Nederland hebben doen toenemen".
Geofferd voor Geert Wilders
door J.L. de Kreek gepubliceerd 18-04-2020 Laatste wijziging: 18-04-2020 18:12 — opgeslagen onder: , ,
Vandaag is het 12 jaar geleden dat de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS te Afghanistan zijn gesneuveld ten gevolge van een doelbewust uitgelokte aanslag. De daders gaan nog altijd vrijuit. En krijgen volop steun van journalistiek en media. Het is een rode draad van de oprichting te Basel 1897 van de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders naar de aanslag op Mark Schouwink en Dennis Van Uhm 18 april 2008. Het werk van Wilders staat in het teken van de complete realisatie van de doelen van zijn helden. Dat deze helden journalisten zijn is te minst genomen saillant.
Nationale held Marco Kroon gepiepeld
door J.L. de Kreek gepubliceerd 10-06-2021 Laatste wijziging: 09-06-2021 23:01 — opgeslagen onder:
De nationale held Marco Kroon is ouderwets gepiepeld. Los van de inhoudelijke kant van de laatste strafzaak tegen Marco Kroon had het Openbaar Ministerie hem nooit mogen vervolgen want het laat in Nederland verblijvende daders van aanslagen op Nederlandse militairen in Afghanistan ook ongemoeid. Het argument is niet genoemd door de raadsman van Marco Kroon. Hij is tevens advocaat van de man die schuldig is aan aanslagen in Afghanistan waarbij Nederlandse en NATO militairen zijn gesneuveld. Marco Kroon is hiermee niet bekend omdat onderdelen van de Staat der Nederlanden door de beweging van de cliënt van de advocaat van Marco Kroon die schuldig is aan aanslagen in Afghanistan, worden bedreigd en bedrogen om niet op te treden. Bovendien ziet deze cliënt van de advocaat van Marco Kroon de grote initiators van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust als zijn helden.
Nederlandse militairen begraven
door J.L. de Kreek gepubliceerd 09-10-2018 Laatste wijziging: 08-10-2018 16:45 — opgeslagen onder:
Nederland moet militairen begraven omdat Geert Wilders, GeenStijl en Wierd Duk hun mond niet houden kunnen bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden. Nederland en bondgenoten zijn inmiddels zo’n 17 jaar in oorlog met een vijand die nergens voor terugdeinst. Omdat het henzelf bevredigt beledigen Geert Wilders, GeenStijl en Wierd Duk voortgaand de kroonjuwelen van de vijand. Dit is zeer motiverend voor de vijand. Daarom is de terreurdreiging verhoogd tot en met het één na hoogste niveau.
Terroristisch oogmerk Viruswaarheid
door J.L. de Kreek gepubliceerd 31-01-2022 Laatste wijziging: 30-01-2022 22:04 — opgeslagen onder:
Viruswaarheid strijdt tegen het systeem. Dat blijkt uit uitlatingen van mr. Jeroen Pols en Willem Engel. Respectievelijk de jurist en frontman van de beweging tegen het “regiem”. Het systeem in Nederland is het gevolg van de Franse Revolutie, Jean-Jacques Rousseau en de Verlichting. Het Nederlandse systeem is de Trias Politica. Scheiding der machten. De rechterlijke macht is onafhankelijk. Dit systeem is niet het probleem. Dit is een goed systeem wat dient te worden gehandhaafd. Niet handhaven van het systeem bij en tijdens veranderingen kan wijzen op terrorisme. Misbruik van het systeem is de issue.
De kwestie Geert Wilders
door J.L. de Kreek gepubliceerd 05-09-2020 Laatste wijziging: 04-09-2020 22:26 — opgeslagen onder:
Het Gerechtshof Den Haag heeft de huid van het Openbaar Ministerie mooi gered door in het hoger beroep in de strafzaak tegen Geert Wilders het aanzetten niet bewezen te achten. Een benadeelde partijen was het volledig eens met Geert Wilders dat nationaliteit niet valt onder ras. Het is bizar ras en nationaliteit aan elkaar gelijk te zetten. De woorden lijken niet eens op elkaar. Op geen enkele manier. Ook niet inhoudelijk. Was het aansporen of opruien bewezen verklaard dan had Geert Wilders zich schuldig gemaakt aan een poging tot genocide. En had het OM hem daarvoor gestraft met een boete van 5.000.- EURO.
Donald Trump heeft gelijk
door J.L. de Kreek gepubliceerd 03-09-2018 Laatste wijziging: 02-09-2018 20:26 — opgeslagen onder:
Omdat journalisten kennelijk zijn opgeleid om de waarheid te liegen in het belang van internationaal terrorisme en georganiseerde misdaad weet de gewone burger niet wat de feiten zijn. Feit is dat 80 tot 90 % van de journalisten beroepsleugenaars zijn. De Mainstream media is voor het overgrote deel zuiver ‘fake news’. Donald Trump heeft gelijk. Iedereen kan dat zelf weten door een beetje te zoeken op internet en zelf de betrouwbaarheid van bronnen te wegen.
De kopstoot van Geert Wilders
door J.L. de Kreek gepubliceerd 25-09-2019 Laatste wijziging: 24-09-2019 19:17 — opgeslagen onder:
De Friends Van Marco Kroon zijn een crowdfundingcampagne begonnen om hun vriend Marco Kroon te redden van de strafzaak waarin hij zit in verband met een door het Openbaar Ministerie gepercipieerde kopstoot van deze Ridder aan een bevoegde ambtenaar van Politie. Marco Kroon is cliënt bij de advocaat van de persoon die verantwoordelijk is voor verhoogde terreurdreiging in het algemeen en de aanslag te Afghanistan 18 april 2008 in het bijzonder waarbij the Brothers In Arms van de Friends Van Marco zijn gesneuveld en zwaargewond geraakt.
Geert Wilders dader aanslag 18 april 2008
door J.L. de Kreek gepubliceerd 18-04-2023 Laatste wijziging: 17-04-2023 21:33 — opgeslagen onder: , ,
De dader van de aanslag te Afghanistan 18 april 2008 waarbij de beste militair van de NATO en de zoon van de Commandant der Strijdkrachten zijn gesneuveld en andere militairen zwaargewond raakten is een in Nederland verblijvende Nederlander. Een prominente Nederlander is de dader door uitlokking. Hij wordt omringd door medeplegers die het zicht weghouden van de feiten, en onderdelen van de Staat der Nederlanden bedreigen met excessief op mensengericht geweld om de dader niet te vervolgen en veroordelen. Mededaders zijn onder andere journalisten. Van prominente kranten en websites.