U bent hier: Home / Israël verlossen van lockdown

Israël verlossen van lockdown

by J.L. de Kreek — last modified 07-10-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Best droef voor al die Israëli dat zij leven in een schitterend land met zo veel gezellige mensen en worden bestuurd door personen die niet weldenkend zijn. Israël hoeft helemaal niet in lockdown. Netanyahu wil dat de lockdown een jaar duurt. En dat iedereen binnen een straal van 100 meter van de eigen woning blijft. Het lijkt wel een getto. Het toeval wil dat Netanyahu de zoon is van de rechterhand van een held van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann. Deze held was volger van Theodor Herzl. In het Israëlisch onderwijs leren de studenten dat Herzl een held is die de Joden heeft gered van antisemitisme.

Het tegendeel is waar. Theodor Herzl is het creatieve brein van de Endlösung en de actuele wereldwijde crisis. Zijn beweging werkte actief samen met antisemieten om de Holocaust te bewerkstelligen. Israël is de naam van de Joden. De mensen worden daarmee bedoeld. Dit onderscheidingsteken is sinds jaar en dag exclusief verbonden aan de Joden. Het gebruik van de tekens Israël voor een land of een staat is inbreuk op het exclusieve recht van de Joden op de tekens Israël. Bovendien bestaat in het Jodendom geen Joodse Staat of enige Joodse nationaliteit. Israël woont in de Diaspora. Dat is eeuwig en onveranderlijk. Geen jota kan dat veranderen.

De zogenaamd Joodse Staat Israël is de meest gevaarlijke plek ter wereld voor Joden. Joden wonen liever in Iran. Of in Nederland. Huisartsen in Nederland hebben toegang tot Hydroxychloroquine. Daarmee is Corona snel, veilig en goedkoop te bestrijden voor de kosten van 15 Euro per kuur. Dus Israël hoeft helemaal niet in lockdown want er bestaan gewoon middelen die bij de huisarts zijn te verkrijgen tegen elke klacht die verband houdt met Corona. Meeste mensen zijn hiermee geholpen. Zij die niet naar de dokter gaan voor Hydroxychlorocine en/of bijvoorbeeld andere ernstige klachten hebben lopen het risico te moeten worden opgenomen. De rest kan gewoon met HCQ in de eerste lijn herstellen zonder mondkapje of beperking van enige vrijheid en/of recht anderszins.

Share |