U bent hier: Home / Geen bewijs bestaan Sars-cov-2

Geen bewijs bestaan Sars-cov-2

by J.L. de Kreek — last modified 11-10-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Hoogste tijd dat Diederik Gommers en Marion Koopmans strafrechtelijk worden vervolgd. Virologe Marion Koopmans van het OMT bewijst in haar publicatie Detection of 2019 novel Coronavirus (2019-nCov) by real-time RT-pcr 23 januari 2020 dat het bestaan van het virus Sars-cov-19 wat verantwoordelijk zou zijn voor de ziekte Covid19 niet objectief is bewezen omdat in dit artikel staat: “virus isolates are unavailable”. Ook de CDC schrijft op 13 juli 2020 in een publicatie met de titel “CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel” op pagina 39: “Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV are currently available.”

De desbetreffende pagina’s zijn gewoon voor iedereen te vinden op internet.  
>De kernzin van <a class="external-link" href="https:/www.fda.gov/media/134922/download" target="_self" title="">dit artikel van de CDC staat op pagina 39. Het artikel is geplaatst op de site van de Amerikaanse Food & Drugs Administration. Het artikel is afkomstig van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Deze verklaring in dit artikel van de CDC bewijst objectief dat er geen gekwantificeerde virusisolatie van de 2019-nCoV beschikbaar is.

Alles wat bestaat kan worden gekwantificeerd, dit wil zeggen gemeten. Het gebruik van de term "gekwantificeerd" in deze zin betekent: de CDC heeft geen meetbare hoeveelheid van het virus, omdat het niet beschikbaar is. De CDC heeft geen virus. Bovendien is er geen geïsoleerd virus beschikbaar. Niemand heeft een geïsoleerd specimen van het Covid-19-virus. Niemand heeft dit virus geïsoleerd. Daarom is niet bewezen dat het virus bestaat.

Met andere worden: wetenschappers presenteren een PCR-test om een nieuw virus wat niet is geïsoleerd te detecteren. Dat kan niet. De PCR-test zoekt naar DNA/RNA wat wordt verondersteld afkomstig te zijn van een nieuw virus waarvan niet is bewezen dat het bestaat. Met behulp van deze PCR-test tellen de CDC en alle andere volksgezondheidsinstanties in de wereld de COVID-gevallen en sterfgevallen. En regeringen hebben lockdowns en economie verwoestende maatregelen genomen op basis van een virus waarvan het bestaan niet is bewezen.

De adviezen van het OMT en het RIVM aan het Kabinet en Parlement in verband met COVID19 is gebaseerd op fraude in de gezondheidszorg. Deze vorm van fraude met de PCR-test is al langer bekend. Deze vorm van fraude wordt ook toegepast bij HIV en AIDS. De ontwikkelaar van de PCR-test is Kary Mullis. Hij heeft voor de ontwikkeling van die test de Nobelprijs ontvangen. Hij is stellig over het feit dat de PCR-test ongeschikt is om het bestaan van een virus of een ziekte aan te tonen. Het is geen test voor diagnostiek. De PCR-test is bedoeld om moleculen te vinden in de kleinste hoeveelheid.

Bovendien is de aard van de PCR-test ongeschikt waarvoor het nu met Sars-cov-2 wordt gebruikt omdat deze test niet het hele virus vindt. De PCR-test vindt DNA of RNA sequenties zonder de eiwitmantel en de overige aspecten die een virus tot een virus maken. Als er al iets van een deel van een virus wordt gevonden is dat slechts een deel en niet het gehele virus. Ook bepaalt de PCR-test niet of iemand veel of weinig virus heeft. Kary Mullis legt het ook voor Chris Klomp en Diederik Jekel uit in voor gewone mensen begrijpelijke taal.

Share |

Permalinks