U bent hier: Home / Nederlanders worden uitgeroeid

Nederlanders worden uitgeroeid

by J.L. de Kreek — last modified 27-10-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De Wet Internationale Misdrijven verstaat onder «uitroeiing» het opzettelijk opleggen van levensomstandigheden, onder andere de onthouding van toegang tot geneesmiddelen, gericht op de vernietiging van een deel van een bevolking. Nederlanders worden met dank aan Hugo de Jonge geneesmiddelen onthouden die 100% gegarandeerd een positief effect hebben bij vroegbehandeling van COVID-19. Hugo de Jonge noemt dit kwakzalverij terwijl de metastudie op hcqmeta.com hem in het ongelijk stelt.

De uitroeiing van Nederlanders wordt niet alleen gepleegd door de ambtenaren van het RIVM, het OMT en de lieden van het Red Team. Ook journalisten en hun media doen actief mee aan deze uitroeiing. Het botte ontkennen van de wetenschap en de feiten zoals journalist Chris Klomp doet is gewoon strafbaar want een vorm van deelname aan Internationale Misdrijven. Arjen Lubach is een ander bekend recent voorbeeld met zijn show van de VPRO.

Het is ronduit bizar dat de Nederlandse journalisten en media geen enkele positieve aandacht willen geven aan huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl. De informatie die hij verstrekt is niet alleen eenvoudig te begrijpen, hij levert ook de informatie die noodzakelijk is om de pandemie van het virus snel, veilig, goedkoop en definitief te bestrijden. Er had helemaal geen crisis hoeven zijn als bijvoorbeeld de reguliere journalisten en hun media niet van die ambtenaren waren die kennelijk niets anders te doen hebben dan bij te dragen aan de uitroeiing van Nederlanders for a living.

Share |