U bent hier: Home / The Great Robbery

The Great Robbery

by J.L. de Kreek — last modified 11-11-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Spijtig dat zo veel mensen de grote roof en moordpartij niet zien en begrijpen die wordt uitgevoerd ten titel van Coronamaatregelen. Talloze ondernemers zijn beroofd van hun bron van inkomen. Omdat ze failliet zijn gegaan of failliet dreigen te gaan. Hun voordeelverwachting voor nu en de toekomst valt in handen van zij die streven naar de Grote Reset. De mondkapjes hebben niks te maken met gezondheid. Het staat symbool voor de rituele muikkorving van de bevolking door de Tribe der Haves Who Want To Have More.

De agenda voor de Grote Reset omvat onder andere onteigeningen van eigendommen. Alleen de Have’s hebben en de rest huurt bij hen. Nederlandse ondernemingen zijn door Corona in handen gevallen van buitenlandse investeerders. De Coronamaatregelen nemen alle bescherming weg tegen vijandige overname van de Nederlandse markt. De een zijn dood is de ander zijn brood. De Great Robbery wordt onder andere uitgevoerd door the Bill and Melinda Gates Foundation en the World Economic Forum. Hun programma voor vaccinatie is aanleiding om noodfondsen die speciaal zijn aangelegd voor de financiering van crisis, te executeren. Daardoor zijn die fondsen in handen gevallen van de georganiseerde misdaad die aan de basis staat van het Coronaterrorisme.

De Coronamaatregelen worden door de Mainstream media en de reguliere journalist nog altijd gezien als een normaal verschijnsel bij en tijdens crisis. Terwijl dat de grootst mogelijke feitelijke onzin is en dit allang objectief is bewezen door nota bene Marjon Koopmans van het OMT zelf. Om te bewijzen dat criminelen misdadigers zijn is het een uitkomst wanneer kan worden verwezen naar hun eigen stellingen en beweringen waarin ze gewoon zelf glashard bewijzen dat ze de boel bedriegen. Dat doet Marjon Koopman genadeloos in haar publicaties die ook journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad moet kunnen begrijpen. Het hele programma van het RIVM en het OMT staat bol van bewuste misleiding en bedrog. Ze liegen ook over HIV en AIDS. Jaap van Dissel houdt presenteert tegenover de Tweede Kamer Commissie en bewijst dan feitelijk heel wat anders dan hij zegt. Er wordt gegoogeld met statistieken en zogenaamd geavanceerde computermodellen gemaakt door een wannabe expert die aan de informatie in het openbaar niet kan zien dat zijn modellen niet deugen.

De wereldgemeenschap wordt gegijzeld gehouden door Cornaterroristen in het bestuur van de naties en de journalistiek en media. En in de wetenschap. Het is al heel lang bekend dat geneesmiddelen als hydroxychloroquine toegevoegde waarde bezitten bij en tijdens de bestrijding van virussen. Zo veel toegevoegde waarde dat vaccinatieprogramma's helemaal niet nodig zijn. De geneesmiddelen waarvan iedereen wordt afgehouden in het belang van the Bill and Melinda Gates Foundations werken snel, zijn veilig en goedkoop. Ze bestrijden Corona-klachten bij iedereen binnen vijf dagen. Voorwaarde is dat de geneesmiddelen in een vroeg stadium via de huisarts worden verkregen anders loopt de patiënt het risico in handen te vallen van de georganiseerde misdaad in de zorg. En te worden vermoord in het ziekenhuis op het IC liggend op de buik en met een luchtbuis in de luchtpijp volgespoten met antistollingsmedicijnen die trombose als bijwerking leveren.

Share |

Permalinks