U bent hier: Home / Het Pepijn Van Erp Complot

Het Pepijn Van Erp Complot

by J.L. de Kreek — last modified 17-11-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Wiskundige Pepijn van Erp van de website kloptdatwel.nl en bestuurslid van Stichting Skepsis is misschien wel het grootste academische wappie ter wereld. Pepijn van Erp wordt met graagte geciteerd door de Mainstream media in verband met de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001. Wiskundige Pepijn van Erp kan niet rekenen waardoor hij niet ziet en begrijpt dat het officiële verhaal bij de beelden van die aanslagen domweg niet kan. In zijn hoofd kan Pepijn de sommetjes niet maken die zijn ongelijk objectief bewijzen.

Volgens Pepijn van Erp verschillen complottheorieën en complotten van elkaar. Me dunkt. Het een is een theorie het andere is een feit. Pepijn van Erp onderbouwt zijn standpunten en bewerkingen met een door hem als mooi geproduceerd ervaren video van ene Kirby Ferguson over complottheorieën waarin hij uitlegt waarom die nagenoeg altijd verschillen van echte complotten. De theorie over het 9/11 complot verschilt van het echte complot omdat de theorie er geen rekening mee houdt dat Pepijn van Erp deelneemt. Wiskundige Pepijn van Erp van kloptdatwel.nl is niet de enige zogenaamde expert die kennelijk bewust deelneemt aan de aanslagen in de VS 11 september 2001.

Er zijn ook natuurkundigen die deelnemen door bewust te zwijgen over de natuurkunde feiten die zij het publiek dienen mee te delen zodat iedereen ziet en begrijpt dat het officiële verhaal een hoax is van de bovenste plank. Pepijn van Erp of zijn journalistenvrienden uitleggen wat de feiten zijn heeft geen enkele zin. Ze hebben geen enkel respect voor de feiten en ontkennen gewoon dat wat voor elk weldenkend mens volstrekt vanzelfsprekend is. De vorm van deelname van Pepijn van Erp kan spontaan vrijwillig zijn of geregisseerd. Het meest bizarre aan Pepijn van Erp is misschien het gemak waarmee hij wordt gevolgd door de reguliere journalisten en Mainstream media. Dat bewijst totale krankzinnigheid of een extreme vorm van georganiseerde misdaad.

Share |

Permalinks