U bent hier: Home / Het strafbare Corornaterrorisme

Het strafbare Corornaterrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 17-11-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Het maken, leveren, voorhanden hebben, doorvoeren, vervoeren, verkopen, voorschrijven van vaccinaties tegen Sars-cov-2 of althans tegen Covid-klachten imponeert als een strafbaar feit omdat Marion Koopmans van het OMT in haar publicaties stelt en beweert dat de werkwijze voor detectie van het virus is gebaseerd op synthetisch RNA want er is geen fysieke bron beschikbaar. Er bestaat geen objectief bewijs van het bestaan van Sars-cov-2. Alles wijst erop dat het een virus is in een computermodel wat wordt misbruikt voor manipulatie van de wereldgemeenschap towards de great reset en meer. Bovendien wordt iedereen afgehouden van de goedkope veilige geneesmiddelen die beter resultaat leveren dan vaccins: https://zelfzorgcovid19.nl.

Meeste mensen begrijpen niet zo goed hoe het zit met Covid want meeste mensen hebben geen goede Holocausteducatie gehad. Het Holocaustonderwijs in Nederland, de wereld en Europa staat bol van bewust bedrog gepleegd door deelnemers aan de beweging die schuldig is aan de voorbereidingen op de Jodenvervolging van 1940-1945. Dat zijn journalisten en hun media. De campagne die de Holocaust heeft voorbereid is die van journalisten en mediabedrijven in West Europa en de Verenigde Staten van Amerika. De bijpassende werkwijze is na de oorlog voortgezet met als gevolg dat reguliere journalisten en hun mainstream media zich helemaal een slag in de rondte liegen en bedriegen over 9/11 en over Covid en over AIDS en over de Kinderbescherming.

Het Corornaterrorisme van de vaccinatiefascisten en grootschalig kindermisbruik gepleegd door georganiseerde misdaad bij de kinderbescherming en de jeugdhulp, hebben met elkaar gemeen dat de bijpassende domeinen bij de overheid worden bestuurd door dezelfde personen die stuk voor stuk zijn of worden getraind in Deep Democracy. Deep Democracy is een meesterlijke vorm van psychologische manipulatie ten behoeve van acceptatie van de terroristische doelen van de beweging die de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 in werkelijkheid heeft gepleegd. Deze beging werkte nauw samen met het regiem van Adolf Hitler om de idee van de oprichter voor de Endlosung der Judenfrage ten uitvoer te leggen. En staat aan de basis van de Coronamaatregelen.

Share |

Permalinks