U bent hier: Home / Joden trotse anti-Semieten

Joden trotse anti-Semieten

by J.L. de Kreek — last modified 21-11-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Joden zijn anti-Semieten volgens de Amerikaanse secretary of state Michael R. Pompeo. Omdat Pompeo net als alle ongeletterden doet alsof anti-Zionisme hetzelfde is als anti-Semitisme is de logische gevolgtrekking dat Joden trotse anti-Semieten zijn want als Joden iets zijn dan is het anti-Zionistisch. De kronkel bij Pompeo is het gevolg van diepliggende Jodenhaat bij de Zionisten. Het Zionisme is 123 jaar oud en staat aan de basis van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. De Jodenvervolging is bedacht en voorbereid door de Zionisten. De tekens NAZI slaan op de fusie tussen de Nationaal Socialisten en de Zionisten.

Wie het niet gelooft pakt gewoon de boeken erbij, die dankzij internet voor iedereen zijn te lezen vanaf de luie stoel, waarin de Zionisten gedetailleerd hun voorbereidingen op de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust hebben opgeschreven. Duizenden pagina’s authentieke documenten die niemand onderwezen krijgt terwijl het sleuteldocumenten zijn met de namen en rugnummers en wandelgangen van de mensen die de ideeën, de lobby, het geld en het management hebben geleverd voor de Holocaust. Adolf Hitler was slechts een van hun Gewillige Beulen in de lange rij volgers van het Zionisme.

Al bij en tijdens de Bierkellerputsch is Hitler omringd door Zionisten. Hitler was de uitvoerende macht van de Zionistische Congressen. Gehouden door heel Europa. Ook in Den Haag. Gewoon in the open hebben de Zionisten hun Jodenjacht voorbereid. En ook vandaag vindt de Jodenjacht door de Zionisten gewoon in het openbaar plaats. Als altijd zijn de mainstream media en journalistiek de vuige wegkijkers, helemaal in de traditie van de oprichter die tenslotte een bekende en veel geprezen journalist is. De Joden zijn al in 1922 door de Zionisten met excessief geweld bedreigd bij verzet tegen de Zionisering van de wereldgemeenschap. Het is is nog lang niet voorbij. De volgende Holocaust der Zionisten zal plaatsvinden op de Bergen van Israël.

Share |

Permalinks