U bent hier: Home / 2020 / November

Zoekresultaten voor Deep Democracy

RSS Abonneer u voor een altijd bijgewerkte RSS feed.

117 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item








Nieuwe items sinds



Sorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Journalisten versus Complotclowns
door J.L. de Kreek gepubliceerd 18-06-2021 Laatste wijziging: 18-06-2021 11:45 — opgeslagen onder: ,
Soms heeft Geert Wilders gewoon gelijk. Journalisten zijn tuig van de richel. Er is geen beroepsgroep waarin de beroepsbeoefenaars crossmediaal zich schuldiger maken aan werken voor terroristen en georganiseerde misdaad dan in de journalistiek. Wat Complotclowns stellen en beweren over sadistisch seksueel kindermisbruik en kindermoorden is echt. Deelnemers aan de beweging die zich hieraan schuldig maken zijn experts in rituelen, cultuurverandering, voodoo en hekserij. Het nadeel van Complotclowns is dat zij complotdenken en te weinig kennis en/of ervaring bezitten om het grote complot om mensen te benadelen te bewijzen. De velen video’s en de eindeloze publicaties ten spijt zijn Complotclowns niet bij machte net die feiten ter tafel te leggen en die juridische acties in te zetten die noodzakelijk zijn om de rechterlijke macht te kunnen overtuigen.
Journalisten zijn georganiseerde misdaad
door J.L. de Kreek gepubliceerd 06-06-2020 Laatste wijziging: 05-06-2020 22:34 — opgeslagen onder:
De Coronacrisis is het volgende bewijs van corruptie in de journalistiek. Journalisten imponeren als georganiseerde misdaad. Misschien dat journalisten dit niet zo bedoelen alleen de werkelijkheid is wel zo. Huisarts Rob Elens is een held. Zijn petitie voor hydroxychloroquine en andere antivirale middelen en zijn website voor zelfzorg zijn by the book! Www.zelfzorgcovid19.nl. Iedereen mocht willen zo’n huisarts te hebben. De feiten liegen niet. Corona is al sinds januari 2020 in Nederland. De sterfte beweerdelijk door het virus stijgt exponentieel bij en tijdens het ingaan van de Coronamaatregelen. De Coronapatiënen worden vermoord door de georganiseerde misdaad in de zorg die ook verantwoordelijk is voor dertig miljoen Aids-doden! En de journalistiek zag dat het goed was.
Journalistiek voluit Nazistisch
door J.L. de Kreek gepubliceerd 09-09-2018 Laatste wijziging: 09-09-2018 14:06 — opgeslagen onder:
Personen hebben zich moeten verantwoorden voor de strafrechter in verband met het beledigen van een medewerker van GeenSteil. GeenSteil is samenwerkend met Geert Wilders betrokken bij aanslagen in Afghanistan en verhogen van terreurdreiging. GeenStijl is ook betrokken bij referendumbedrog. Een kwestie die nog altijd ergens in de bureaula van een Officier van Justitie ligt. Vrienden van GeenStijl bedreigen en bedriegen de Rechtspraak terrorisme gerelateerd om te ontkennen dat de Telegraaf in 1922 in bezit was van de plannen voor de Holocaust die zijn geschreven door een journalist die nog altijd op een voetstuk wordt geplaatst in de media.
Kijkje in de toekomst
door J.L. de Kreek gepubliceerd 15-01-2021 Laatste wijziging: 14-01-2021 22:54 — opgeslagen onder: ,
Iedereen die een kijkje wil nemen in de toekomst en wil zien en begrijpen wat het doel is van de internationale en lokale dynamiek leest de website op www.holocaustles.nl en de Bijbel aandachtig. Meeste mensen worden bedrogen in verband met hun Holocausteducatie. De geschiedenis wordt sinds 1895 gedomineerd door de complete realisatie van de ideeën van de atheïstisch journalist Theodor Herzl. Zijn werk is de reactie van Aristocratie en het Vaticaan op de Franse Revolutie.
Kinderbescherming is georganiseerde misdaad
door J.L. de Kreek gepubliceerd 01-09-2018 Laatste wijziging: 31-08-2018 19:56 — opgeslagen onder: , ,
Nederland is koploper mensenhandel. Er wordt al vele jaren zwaar geklaagd over de Nederlandse Kinderbescherming. Zowel in de Rechtszaal als bij het Openbaar Ministerie. Dat Kinderrechters nog niet hebben beslist dat hedendaagse Kinderbeschermers misdadigers zijn komt door het bedrog van de Nederlandse Kinderbeschermers, het feit dat Kinderrechters civiele jeugdzaken niet op waarheid onderzoeken en het feit dat journalisten en anderen profiteren van de georganiseerde misdaad in de Kinderbescherming.
Koerswijziging Kabinet noodzakelijk
door J.L. de Kreek gepubliceerd 27-01-2021 Laatste wijziging: 26-01-2021 22:50 — opgeslagen onder:
De fout die de dreigers, rellers, Viruswaarheid, de Wappies en de Complotdenkers maken is dat ze geen aangifte doen en niet thuisblijven. Zij die Nederland, de wereld en Europa de Coronamaatregelen opleggen maken zich bewust schuldig aan internationale misdrijven, terrorisme, massamoord en georganiseerde misdaad. Bij terrorisme en massamoord is een ieder verplicht aangifte te doen. Bij gebreke waarvan er sprake is van strafbare deelneming. De oppositie tegen het Coronabeleid is ermee bekend dat de Coronamaatregelen gelijk staan aan massamoord en terrorisme. Willem Engel cum suis hebben het keer op keer daarover. Dus wees consequent. Doe aangifte! Aangiftecovid19.nl helpt.
Kort geding Viruswaarheid tegen mondkapjes
door J.L. de Kreek gepubliceerd 10-08-2020 Laatste wijziging: 09-08-2020 22:22 — opgeslagen onder:
Eindelijk heeft Viruswaarheid een rechtszaak met een kansje, of toch weer niet. Viruswaarheid bepleit in kort geding dat de mondkapjesplicht in Amsterdam in strijd is met artikel 10 van de Grondwet. Dit is het recht op privacy. Het recht op privacy is optimaal gediend wanneer iedereen een boerka draagt. De Gemeente kan zich erop beroepen dat het juist de privacy van burgers beschermt. Niet alleen omdat burgers met mondkapjes moeilijker zijn te herkennen met alle camera’s overal. Ook als afschrikking omdat winkelende burgers de 1,5 meter niet handhaven is de mondkapjes plicht bescherming van de persoonlijke levenssfeer.
Kwartiermakers Covid-tribunaal gezocht
door J.L. de Kreek gepubliceerd 03-01-2022 Laatste wijziging: 03-01-2022 17:22 — opgeslagen onder:
30 maart 2020 is schriftelijk aangifte gedaan bij het Openbaar Ministerie in verband met internationale en terroristische misdrijven middels Coronamaatregelen. Deze aangifte is aangevuld en bevat inmiddels zo’n 2.500 pagina’s documenten en bijpassende weergave van feiten en strafrechtelijke analyses. Dat het Openbaar Ministerie nog niet heeft ingegrepen komt naar alle waarschijnlijkheid omdat onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd worden bedreigd en bedrogen om niet op te treden.
Marion Koopmans en het strafrecht
door J.L. de Kreek gepubliceerd 01-12-2020 Laatste wijziging: 30-11-2020 22:15 — opgeslagen onder: ,
Het is niet voorstelbaar dat virologe Marion Koopmans zich niet bewust is dat internationale misdrijven strafbare feiten zijn. De Coronacrisis is uitgebreid voorbereid door de vaccinatielobby. Professioneel begeleid door journalistiek, media en antropologen die zijn gespecialiseerd in Deep Democracy en veranderingsmanagement. Vanaf het begin van de Coronacrisis is bekend dat chloroquine of hydroxychloroquine en zink doeltreffend zijn voor bestrijding van de pandemie van het virus. Uit de documenten in verband met EVENT 201 blijkt evident dat de deelnemers aan the World Economic Forum bekend waren met het positieve effect van chloroquine bij virussen die soortgelijk zijn aan Sars-cov-2.
Massamoordenaars in de zorg
door J.L. de Kreek gepubliceerd 22-12-2021 Laatste wijziging: 21-12-2021 22:15 — opgeslagen onder: ,
In de zorg is een relatief grote groep massamoordenaars actief. Deze groep bestaat uit specialisten en bestuurders. Zij worden door corporate antropologen getraind in Deep Democracy en verandering. Deelnemers aan deze internationaal optredende groep moordenaars zijn tevens actief bij het World Economic Forum tijdens voorbereidingen op de actuele coronacrisis. In de zorg in Nederland zijn ook kindermisbruikers actief. Ook zij worden getraind in Deep Democracy. Door dezelfde corporate antropologen. Zij misbruiken wet en regelgeving en het vertrouwen wat in hen wordt gesteld voor het begaan van massamoord en het bevorderen van niet democratische veranderingen op weg naar aristocratisch wereldmacht voor de UBO van the Great Reset.