U bent hier: Home / Het Yuval Noah Harari Complot

Het Yuval Noah Harari Complot

by J.L. de Kreek — last modified 20-12-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Yuval Noah Harari is een bekende Israëlische historicus en futuroloog die van de Volkskrant de geesten mag vergiftigen in verband met theorieën over het Wereldcomplot. Volens Yuval Noah Harari lijden al deze theorieën aan dezelfde fundamentele fout, namelijk de antisemitische leugen dat een geheim verbond van Joodse financiers de wereld domineert en samenzweert om het Arische ras te vernietigen. Dat juist Yuval Noah Harari als Israëli en historicus prominent deelneemt aan het complot tegen de wereld blijkt uit de brondocumenten van de agenda van het internationaal terrorisme die zijn geschreven door de oprichters van de zogenaamd Joodse Staat.

Als historicus informeert Yuval Noah Harari het publiek niet over de historische feiten waarmee hij bekend is omdat het de geschreven geschieden is van het Zionisme en de zogenaamd Joodse Staat waar hij woont. De authentieke documenten waaruit objectief blijkt dat a) de zogenaamd Joodse familie R. de leider is van een Syndicaat wat naar hen is vernoemd en b) deze familie de gedroomde koninklijke familie is van de zogenaamd Joodse Staat, en dat c) deze familie de grote begunstigde is van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust, worden bewust niet gedeeld door historicus en Israëli Yuval Noah Harari waardoor hij prominent deelneemt aan de antisemitische haatcampagne der Zionisten tegen de Joden.

De bekende historicus en Israëli Yuval Noah Harari is niet de enige geschiedvervalser. De Nederlandse journalistiek en media zijn ermee vergeven.  Het digitaal tijdperk maakt de geschiedenis transparant. Het legt genadeloos de Zionistische grondslag van de Holocaust bloot en laat er geen misverstand over bestaan dat de Duitse bezetter in de Tweede Wereldoorlog de uitvoerende macht was van de Zionistische Congressen. Israël is opgericht te Basel 1897 door de bekende atheïstische Oostenrijkse journalist Theodor Herzl met het oorlogsdoel 'die Welt schnell zu zionisieren’ en het Jodendom te ontdoen van de Joden. Theodor Herzl, de grote founding father van Israël is het creatieve brein van de Holocaust. De Holocaust is door hem bedacht te Parijs 1895 en in juni van dat jaar door hem per brief meegedeeld aan het wereldhuis van de familie R. De locatie waar in Parijs hij precies zijn idee voor de Holocaust openbaarde aan de familie R. is nauwkeurig te bepalen.

Herzl en de familie R. spande met elkaar en Britse ambtenaren samen ter voorbereiding op de Holocaust. Herzl was persoonlijk de uitvoerde van de lobby in Oost Europa om daar medewerking te krijgen bij en tijdens de door Herzl bedachte finale solution, waarna de pogroms op de Joden in Oost Europa opgang kwamen. Het is allemaal uitgebreid gedocumenteerd in de archieven der Zionisten die door de digitale tijd zijn ontsloten. Het zijn vooral historici als Yuval Noah Harari en overigens Thierry Baudet en journalisten en hun media die aan de basis deelnemen aan de voorbereidingen op de volgende Holocaust. Door het vileine Holocaustbedrog waaraan historicus Yuval Noah Harari en de Volkskrant kennelijk bewust deelnemen zien en begrijpen de meeste mensen niet dat de beweging der Zionisten, waar zowat alle journalisten en media lid van zijn, de volgende Holocaust voor oppermacht voorbereidt. Het staat geschreven dat deze zal plaatsvonden op de Bergen van Israël.

Share |