U bent hier: Home / Kolonisatiebaronnen en Protestrabbijnen

Kolonisatiebaronnen en Protestrabbijnen

by J.L. de Kreek — last modified 14-07-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Uit de Zionistische Schriften van de prominente journalist en grote Zionistische leider Theodor Herzl blijkt dat Herzl en Baron Edmund Rothschild op 10 juli 1904 aanwezig waren bij de 16e zitting van de Britse parlementaire commissie voor studie van migratie-problemen: “Der Londoner Fremden-Kommission”. Bij deze bijeenkomst legt Theodor Herzl het Jodenprobleem uit. Tijdens deze bijeenkomst is de brochure “der Jundestaat” van Herzl aan de orde waarin Herzl de voorzet geeft voor “lebensraum”, deportatie per trein, slavenarbeid en werkkampen. “Der Judenstaat” is een ode aan slavernij.

Uit het verslag van de bijeenkomst 10 juli 1904 in de Zionistische Schriften van Theodor Herzl blijkt dat de familie Rothschild en Baron Von Hirsch in 1904 koloniën met Joden bezaten. Zij worden door Herzl ook de “Kolonisationsbarone" genoemd. Deze koloniën kennen de meeste mensen als getto’s.

De Joden zijn daarin gegijzeld gehouden door de “Kolonisationsbarone”. De harde knuppel van de antisemitische getto-politie bewaarde de orde. Uit het verlag van deze bijeenkomst in de Zionistische Schriften van Theodor Herzl blijkt ook dat het Jodenprobleem de moeilijkheden zijn die de “Kolonisationsbarone” ondervonden in verband met de “wanderung” van hun koloniën Joden. Daarom Israël als wereld-getto.

Deze bijeenkomst 10 juli 1904 is één van de actieve voorbereidingen op WOII en de Holocaust. Mede naar aanleiding van deze lobby van Herzl en Rothschild wordt de Balfour-verklaring afgegeven (02 november 1917) en commandeert de familie Rothschild met het bezit de legers der grote machten naar oorlog en Endlösung. Herzl legt de “Der Londoner Fremden-Kommission” uit dat Joden een historische groep zijn die bij elkaar gehouden wordt door antisemitisme. In zijn dagboeken in die tijd schrijft Herzl dat het antisemitisme in West Europa welhaast is verdampt en dat er meer antisemitisme moet zijn. Ook Ze’ev Jabotinsky schrijft in nota bene 1940 dat "strangely enough" zelfs het antisemitisme in Duitsland bijna is verdwenen. Herzl schrijft in zijn dagboeken eind 19e eeuw dat de antisemieten de beste vrienden en trouwste bondgenoten der Zionisten zijn.

In de Zionistische Schriften van Theodor Herzl is ook een hoofdstuk besteedt aan “protestrabinner”. De protestrabbijnen. De analyse van Herzl hierin geeft goed de negatieve houding aan van de Zionisten ten opzichte van de Joden. De “protestrabbiner” zijn dé Joden. Zionisten zijn personen met een ideologie waarbij de Joden ondemocratisch zijn onderworpen aan de wil der Zionisten en hun “Doge”. In de Zionistische Schriften van Theodor Herzl demonstreert Herzl onnavolgbaar de laatdunkende, denigrerende en anti-Semitische houding der Zionisten ten opzichte van de Joden:

Das Neueste in der Judenbewegung sind die Protestrabbiner. Max Nordau hat diesen Typus bereits mit einem Worte gebrandmarkt, das bleiben wird: Es sind die Leute, die im sicheren Boot sitzen und den Ertrinkenden, die sich an den Bootrand klammern möchten, mit dem Ruder auf die Köpfe schlagen. So ist schon der gewöhnliche aggressive Jüdische Zionsfeind. Nimmt man noch die Anstellung als „Seelsorger" einer größeren Gemeinde hinzu, so ist der Protestrabbiner fertig. Fünf solche Protestrabbiner haben im „Berliner Tageblatt" und an anderen Orten die nachstehende Erklärung erlassen.

De Zionisten hebben de "Protestrabbiner" gebrandmerkt als agressieve Joodse Zionvijanden. Ook is de "Protestrabbiner" ten einde. De protestrabbijn is de rabbijn die de Drie Eden handhaaft en Het Verbond met Gd nakomt. Die is volgens Herzl ten einde. Dat is zuiver antisemitisme. Antisemitischer is bijna niet denkbaar. In de Zionistische Schriften publiceert Theodor Herzl ook een tekst van vooraanstaande "Protestrabbiner" in het “Berliner Tageblatt”. Daarin zegt de "Protestrabbiner" over Joden en het Jodendom het volgende, wat de Zionisten en hun media middels antisemitisch gemotiveerd werk doelbewust in de doofpot stoppen: 

  1.  Die Bestrebungen sogenannter Zionisten, in Palästina  einen jüdisch-nationalen  Staat  zu gründen, widersprechen den messia- nischen Verheißungen des Judentums, wie sie in der heiligen Schrift und den späteren Religionsquellen enthalten sind.
  2. Das Judentum verpflichtet seine Bekenner, dem Vaterlande, dem sie angehören, mit aller Hingebung zu dienen und dessen nationale Interessen mit ganzem Herzen und mit allen Kräften zu fördern.
  3. Mit dieser Verpflichtung aber stehen nicht im Widerspruch jene edlen Bestrebungen, welche auf die Kolonisation Palästinas durch jüdische Ackerbauer abzielen, weil sie zur Gründung eines nationalen Staates keinerlei Beziehungen haben.

De Drie Eden zijn niet in tegenspraak met de behoefte van Joden om te emigreren naar Palestina en daar een leven op te bouwen omdat ze geen relatie bezitten met het oprichten van een nationale (Joodse) staat. In het Jodendom is het voor Joden verboden een nationale Staat te vestigen. In het Jodendom is het de Joden niet verboden in de Diaspora in de Heilige Staat Palestina te leven. Palestina is Heilig voor de Joden. De Natie Staat Israël is in ogen van Joden een grote schandvlek. De Joden hebben ook altijd in vrede in Palestina geleefd tot de Zionisten zich in Palestina vestigde en middels de terroristische aanslag op het Kind David Hotel de onafhankelijkheid van Israël van de wereldgemeenschap afdwongen.

Totdat de Zionisten zich in Palestina vestigde waren er geen noemenswaardige spanningen tussen Arabieren en Joden in Palestina of het Midden Oosten. Joden in Iran leven daar graag. Joden in Irak worden bedreigd door Zionisten om te emigreren naar Israël (het wereld-getto). Niemand heeft erover. Zionisten en hun vrienden in de media en bij het Ministerie van Onderwijs en Wetenschap vinden het niet relevant. Moslims en Joden gingen gebroederlijk met elkaar om, men zorgde zelfs voor elkaars kinderen. Dit alles is veranderd door de Zionisten die in strijd met de Joodse normen en waarden een Joodse Natie Staat vestigen in Palestina. Ook hebben zij WOII en de Holocaust bewerkstelligd om dit te realiseren.

Share |

Permalinks