U bent hier: Home / Vaccins medisch niet noodzakelijk

Vaccins medisch niet noodzakelijk

by J.L. de Kreek — last modified 28-12-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De dure vaccins van Hugo de Jonge waarop iedereen zit te wachten en die bijwerkingen en nanochips kunnen leveren zijn medisch niet noodzakelijk. Omdat er goedkope goedwerkende tabletten bestaan die oraal worden ingenomen en die iedereen binnen vijf dagen geneest voor 15 EURO per kuur. En die op de natuurlijke wijze immuniteit bewerkstelligen. Niemand weet wat de vaccins doen met mensen. RNA-vaccins zijn nog nooit toegelaten. En dan nu met spoed terwijl er geen enkele noodzaak is want er bestaan gewoon geneesmiddelen die zelfs beter werken dan vaccins.

Bovendien – en het is net alsof niemand de publicaties leest van de leden van het OMT en RIVM – bestaat er geen objectief bewijs van het bestaan van het virus Sars-cov-2. En er bestaat geen objectief bewijs dat de mensen die zogenaamd overlijden aan Covid19 ook daadwerkelijk ten gevolge van een Sars-cov-2 infectie zijn gestorven. Het heeft er alle schijn van dat de Covid19 patiënten om andere redenen dan Sars-cov-2 ziek waren en verkeerd zijn behandeld. Patiënten met Covid19 krijgen in ziekenhuizen profylactisch bloedverdunners die bloedstollingen als bijwerking hebben. Kennelijk is het te moeilijk voor wetenschapsjournalisten een en een bij elkaar op te tellen.

Alles wat riekt naar een andere mening dan het officiële verhaal over Sars-cov-2 wordt rucksichlos de kop ingedrukt. De mondkapjes zijn muilkorven. Er liggen geen bladen meer bij de huisarts in de wachtkamer. Men kan niet meer langs een boekenwinkel en toevallig spontaan op nieuwe ideeën komen of gezonde inzichten krijgen door naar een bibliotheek te gaan. Via de smartphone consumeert iedereen dezelfde data stroom van de corrupte MSM. Bij elkaar op bezoek kan niet. Mensen mogen geen sociaal contact hebben. Naar buurlanden kan niet meer. Vrij reizen is voorbij. Het recht van vereniging is opgezegd. De Coronamaatregelen draaien om censuur. Het zijn censuurmaatregelen die verhelen dat de vaccins medisch gezien niet noodzakelijk en potentieel gevaarlijk tot zeer gevaarlijk zijn.

Share |