U bent hier: Home / Complotdenkers zijn beroepsmaloten

Complotdenkers zijn beroepsmaloten

by J.L. de Kreek — last modified 04-01-2021 03:00
Opgeslagen onder:

De Wappies van Nederland, waaronder begrepen Viruswaarheid met gevolg en de kliek van Café Weltschmerz en acteur George van Houts en Lange Frans en de rest, zijn beroepsmaloten. Allemaal zijn het ego’s die de Wappieste Complotdenker willen zijn. Allemaal zijn ze ziende blind en horende doof voor de feiten die het complot tegen de mensheid en zijn Naties object en tot in detail bewijzen. De Coronamaatregelen zijn onderdeel van het wereldwijde complot van de beweging die is opgericht te Basel 1897 door een bekende journalist met het oorlogsdoel oppermacht te vestigen voor een bepaald Syndicaat van industriëlen. Het staat allemaal zwart op wit. Door de samenzweerders persoonlijk op schrift gesteld en meegedeeld aan het publiek.

Om te zien en begrijpen dat er een hele grote roze olifant in de kamer staat is het noodzakelijk bewust te zijn dat iedereen doelbewust wordt bedrogen met betrekking tot de Jodenvervolging en de Holocaust. De massamoord waarbij zes miljoen Joden zijn vermoord op industriële wijze in kampen is een ander soort Holocaust dan meeste mensen denken. Als eerste is het geen eenmalig event. Ten tweede zijn de grote initiators personen die de Joodse identiteit hebben gestolen met het doel van de stichting van een zogenaamd Joodse Staat. Zij noemen dit de enige Joodse Staat en bezitten het doel alle staten tot zogenaamd Joodse Staten om te vormen. Dit wordt het Zioniseren van de samenleving genoemd. De Holocaust is door journalisten en hun media geïnstitutionaliseerde Jodenvervolging.

De Coronamaatregelen zijn een nieuwe vorm van Nazisme. Weer journalisten die de massamoordenaars helpen. Weer institutioneel. Bewerkstelligd door dezelfde beweging als die de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust, de aanslagen 9/11 en andere aanslagen op Natobondgenoten heeft bewerkstellig. Mede te herkennen aan antropologen die betrokken zijn bij veranderingsprocessen en hun klanten onderwijzen in Deep Democracy. Er is onder de Wappies in het algemeen geen enkel initiatief wat binnen redelijke tijd zal lijden tot opheffing van de Coronamaatregelen. Alle inspanningen ten spijt. Het onbehoorlijke bestuur wordt in niks getroffen door het werk van Viruswaarheid of Weltschmerz cum suis. De Wappies zijn allemaal onverschillig in verband met het feit dat hun Holocausteducatie bepalend is voor hun beeld van de wereld.

Bovendien zal onder Wappies de angst bestaan te worden uitgemaakt voor antisemiet of Holocaustontkennenr indien de Holocaustfeiten worden benoemd zoals ze zijn. De Holocaust wordt na de oorlog gewoon voortgezet door de beweging die verantwoordelijk is. Leden van deze beweging bepalen als journalist en/of historici de geschiedschrijving. Niet alles over de Holocaust is gelogen. Het was de bedoeling van de Zionisten om precies zes miljoen Joden te offeren gespiegeld aan de traditionele Holocaust zoals verwoord in het Oude Testament. Holocaust is het jaarlijkse zoenoffer van de Joden ter afsluiting van Jom Kipoer. Ein großer Versöhnungausklang. Om in goed Duits te zeggen. De antisemitische vrienden en bondgenoten der Zionisten waren daarin nog niet geslaagd toen de Russen in 1945 Auschwitz bevrijdde.

Adolf Hitler was de uitvoerende macht van de Zionistische Congressen. De Duitse bezetter was het proxy leger van Israël in oprichting. Formeel opgericht te Basel 1897 met bestuur en rechtspraak en banken en militairen en geheime diensten, als een Natie zonder land. Het heeft tot 1948 geduurd voordat de daders van de Holocaust hun onafhankelijkheid hebben uitgesproken en het wereldgetto als Joodse Staat is geaccepteerd door de wereldgemeenschap. Israël heeft als eerste ter wereld een miljoen mensen gevaccineerd. Meer dan 140.000 per dag. De vernietiging van de Joden in Auschwitz was het werk van het Israëlisch bestuur in der tijd. Ook dat ging met duizenden tegelijk. De feiten die iedereen wordt onthouden in verband met de geschiedenis van de crisis van vandaag staan op www.holocaustles.nl. Lezen!

Share |

Permalinks