U bent hier: Home / NPO helpt terroristen

NPO helpt terroristen

by J.L. de Kreek — last modified 12-01-2021 03:00
Opgeslagen onder:

NPO-baas Shula Rijxman heeft in haar nieuwjaarstoespraak gisteren hard geoordeeld over de dreigementen waarmee Nederlandse journalisten in toenemende mate worden geconfronteerd. Volgens haar worden feiten ontkend, de wetenschap wordt ter discussie gesteld en er wordt steeds vaker hardop getwijfeld aan het werk van journalisten. NPO-baas Shula Rijxman kan dat niet tolereren. Juist met amusement probeert de NPO doelgroepen te bereiken. Volgens de NPO-baas moeten onwaarheden, complottheorieën én polarisatie worden bestreden met feiten. Dat de NPO en journalisten in het algemeen geen respect hebben voor de feiten blijkt eenvoudig uit de feiten.

Het is ook uitermate hooghartig en arrogant te impliceren dat journalisten de waarheid verkondigen en zich aan de feiten houden, en hun criticasters niet. Iedereen met genoeg hersencellen om NPO te kunnen spellen kan ook zien en begrijpen dat de pandemie van het virus Sars-cov-2 kunstmatig is.

En dat er gewoon geneesmiddelen bestaan die de pandemie snel, veilig en goedkoop bestrijden. Ook iedereen die tot tien kan tellen in de journalistiek moet kunnen zien en begrijpen dat het officiële verhaal over het instorten van de torens van de Twin Towers gewoonweg niet kan. Absoluut onmogelijk.

Dat is niet alles. Journalisten blijken de grote initiators te zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Meeste mensen denken daarbij aan Hitler terwijl de bekende Oostenrijkse journalist Theodor Herzl het creatieve brein is van de Endlösung en de Holocaust. Deze journalist heeft in 1897 een beweging opgericht met het oorlogsdoel oppermacht te vestigen en de joden uit te roeien. Deze beweging is na de oorlog nooit ontmaskerd door journalisten. Tot op de dag van vandaag werken journalisten actief voor deze beweging. Er is geen medium in de Mainstream journalistiek wat niet de beweging helpt die schuldig is aan WOII, de gaskamers, de aanslag in de VS 11 september en de Coronacrisis. 

NPO-baas Shula Rijxman wil de feiten niet respecteren. Ze kiest ervoor de georganiseerde ambtelijke misdaad bij het RIVM en het OMT te helpen door in haar nieuwjaarstoespraak af te geven op de grote massa van de burgerbevolking die het liegen en bedriegen en verdraaien en manipuleren van de Mainstream journalisten meer dan zat zijn. Journalisten hebben vrije meningsuiting. Dit geeft hen niet het recht om de samenleving te vergiftigen met hun doelbewuste nepnieuws. Journalisten die niet zien en begrijpen dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen zijn ingestort, en het bedrog in verband met de Coronacrisis niet herkennen, horen in gevangenis te worden opgesloten wegens hulpverlening aan terrorisme en massamoord.

Share |

Permalinks