U bent hier: Home / RIVM & OMT bedriegen Mark Rutte

RIVM & OMT bedriegen Mark Rutte

by J.L. de Kreek — last modified 21-01-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Premier Mark Rutte wordt extreem bedrogen door het RIVM & OMT. Het RIVM & OMT zijn ermee bekend dat zij de minister-president bedriegen. De hele kring rond het RIVM & OMT bedriegt bewust. En is een criminele organisatie. Deze groep bedriegt ook in verband met Hiv en AIDS. Sars-cov-2 is niet gevaarlijk. En de Britse varianten zijn dat ook niet. Er bestaan goedwerkende goedkope en veilige geneesmiddelen waarmee de pandemie van het virus snel wordt bestreden, binnen enkele weken. Er bestaat geen biologische vorm van Sars-cov-2 althans er is geen objectief bewijs van dat bestaan. Sars-cov-2 is ontwikkeld in een computermodel. Het is een computervirus wat nu middels het mRNA vaccin door mensen in het echt wordt gemaakt. Zo lijkt het.

Het mRNA-vaccin doet precies het tegenovergestelde van wat men zou verwachten. Het bevordert (!) de replicatie van virusdeeltjes. Het mRNA-vaccin injecteert een messengerRNA in mensen die mogelijk ook besmet zijn met andere stukjes RNA van het virus Sars-cov-2. Vervolgens bewerkstelligt dit mRNA dat de Ribosomen eiwitten aanmaken die fundamenteel zijn voor het virus Sars-cov-2 om zich aan lichaamscellen te hechten namelijk de beruchte spike-protieen.

Na vaccinatie met het mRNA vaccin bevat het menselijk lichaam drie bestanddelen van het virus Sars-cov-2: 1) mRNA, 2) spike-proteïnen en 3) het RNA waarmee iedereen besmet wordt. Net een reageerbuis waarin virussen worden gekweekt. Wanneer hiernaar wordt gekeken in termen als harde schrijf (DNA) software (mRNA) computer (lichaamscellen) zoals de wetenschap  doet, dan is duidelijk dat het mRNA van het Covidvaccin de computer van het lichaam, de lichaamscellen, herprogrammeert. In de genetica wordt bij gene editing of genome-editing gebruikt gemaakt gRNA, mRNA en Casper-Cas9 om te manipuleren. Cas9 is een biologische ‘schaar’ in het menselijk lichaam wat onder omstandigheden DNA verandert.

Het is niet verwonderlijk dat Bill Gates is betrokken bij het vaccinatie-programma omdat het mRNA-vaccin een ordinaire hack is. Meeste mensen begrijpen niet dat de besturingssystemen van Bill Gates de computersystemen in eigendom geven aan het netwerk waardoor al die Windows-computers zo extreem gevoelig zijn voor virussen. In de normale wereld van de computers worden besturingssystemen gebruikt die vrijwel immuun zijn voor de meeste computervirussen. Bill Gates is een hacker. Hij hackt de samenleving. Hij hackt ieders portemonnee. Hij hackt ieders DNA en hij hackt Mark Rutte. Bill Gates wordt geholpen door het WEF en het RIVM  & OMT cum suis. Bill Gates weet dat zijn software ondermijnend is en dat zijn vaccins levensgevaarlijk zijn. Bill Gates werkt samen met het syndicaat van industriëlen wat de grote UBO is van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. De Coronacrisis sorteert voor op hun volgende Holocaust. De banaliteit van het kwaad is dat de Coronaciris onderdeel is van de voortbouwende Jodenvervolging.

Share |