U bent hier: Home / Nederland is overvallen

Nederland is overvallen

by J.L. de Kreek — last modified 22-01-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Avondklok vanaf zaterdag. Nederland is overvallen. Door een terreurbeweging. Deze terreurbeweging is 123 jaar geleden opgericht door journalisten. Journalisten zijn de leiders en uitvoerders van deze terreurbeweging. Verspreiden van desinformatie en nepnieuws hoort bij de werkwijze van deze terreurbeweging. Deze terreurbeweging bewerkstelligt high impact crimes voor geld en macht. Het wil dat een bepaalde groep industriëlen de wereldmacht krijgt. Bill Gates werkt samen met deze industriëlen. Net als het Vaticaan. Deelnemers zijn journalisten, antropologen, artsen, virologen en hun media. Ze zijn of worden getraind in Deep Democacy.

Deze terreurbeweging maakt zich in Nederland al jaren doelbewust schuldig aan een grote hoeveelheid zware misdrijven waaronder gedwongen verdwijning, mensenhandel, kindermisbruik, misdrijven tegen het Joodse volken en terrorisme gerelateerd bedreigen en bedriegen van onderdelen van de Staat der Nederlanden. Hierdoor is deze beweging een gevaar voor de rechtsorde. De Coronacrisis is het werk van deze terreurbeweging. Deelnemers zijn journalisten die de leugens van het RIVM en OMT volgen en/of verdedigen en/of zich anderszins niet aan de feiten houden.

In verband met het nieuwe Coronavirus is het niet moeilijk te zien en begrijpen voor de Nederlandse journalistiek dat het RIVM en het OMT de kluit big time belazeren omdat betrokkenen het zelf zeggen. Marion Koopmans van het OMT bewijst zelf dat de werkwijze voor bestrijding van de pandemie van het virus is gebaseerd op synthetisch RNA omdat er geen biologische bron voorhanden is. Nergens is objectief bewijs te vinden van het bestaan van een biologische bron van het virus. Follow the Money probeert in een artikel de kritiek van Bongers op de PCR-test te weerleggen en laat daarin zien dat er geen isolatie van het virus Sars-cov-2 bestaat. Het gaat bij Sars-cov-2 om RNA uit databases, om syntetische bronnen en om kweken van het virus. Het virus wordt gekweekt.

Het gaat erom dat er bewijs bestaat van het virus zonder dat het wordt gekweekt. Een virus kweken kan altijd. Nu met het mRNA-vaccin lijkt het virus ook te worden gekweekt in het menselijk lichaam. De hele wereld is besmet en Marion Koopmans is niet in staat de werkwijze voor bestrijding vast te stellen op basis van biologisch RNA. Ook is er geen objectief bewijs van het causale verband tussen het virus en de ziekte Covid19. Er is wel objectief bewijs van het feit dat de Covid-patiënten worden gedood door de behandeling. Net als met Hiv en AIDS. Soortgelijke vorm van bedrog. Het bewijs dat het virus bestaat en de veroorzaker is van Covid19 dient te worden geleverd middels Kochs-postulaten. Dat bewijs bestaat niet. Het RIVM en het OMT hebben een eigen wetenschap verzonnen rond de PCR-test waarvan elke oen kan zien en begrijpen dat het niet geschikt is om zinnige uitspraken te doen over welk virus dan ook.

De PCR-test is bedoeld om het kleinste deeltje in de kleinste hoeveelheid te vinden. Dus het vindt een enkele molecuul. In verband met sars-cov-2 vindt de PCR-test stukjes RNA wat ook gerelateerd kan worden aan sars-cov-2. Vervolgens vermenigvuldigt de PCR-test de gevonden deeltjes om de massa op te voeren tot een werkbare hoeveelheid. Als een mens besmet is met een stukje RNA wat van een virus kan zijn betekent dit niet dat het virus in zijn geheel en actief aanwezig is. Een stukje RNA van een virus doet helemaal niks. Het gaat om het gehele virus waar ook de spike-proteïnen aan zitten. Deze proteïnen zijn fundamenteel voor het virus want daarmee grijpt het virus aan op lichaamscellen om zich daarin te vermenigvuldigen. Het mRNA vaccin bewerkstelligt juist middels genetische informatie van het virus dat het menselijk lichaam deze spike proteïnen aanmaakt. Dat is verontrustend.

De PCR-test vindt een stukje van een geheel. Dit impliceert dat het geheel kapot is. De PCR-test vindt op z’n hoogst een stukje kapot virus. Is dat nu echt zo boeiend dat daarvoor heel Nederland in lockdown moet? Bovendien dienen de geconstateerde klachten die worden gerelateerd aan Sars-cov-2 te worden bestreden middels handhaving van het Zelenko-protocol. Dat wordt keer op keer uitgelegd door huisarts Rob Elens van de website zelfzorgcovid19.nl. De Bruinhemden in de journalistiek, media en wetenschap laten zijn kwantitatieve en kwalitatieve bewijzen van het succes van het Zelenko-protocol links liggen want ze nemen deel aan de terreurbeweging die Nederland, de wereld en Europa overvalt om het parasitair uit te zuigen en de mensheid te onderwerpen aan de vrienden van Bill Gates.

Share |