U bent hier: Home / Israël = Auschwitz

Israël = Auschwitz

by J.L. de Kreek — last modified 24-01-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Leer van wat we al weten. Lessen uit Auschwitz: Vereniging Erez Israël opgericht te Basel 1897 door de bekende Oostenrijkse journalist Theodor Herzl is de initiële Joodse staat Israël en de rechtsvoorganger van de actuele staat Israël op het grondgebied wat toebehoort aan Palestina. Deze vereniging die vergaderde ten titel van Zionistische Congressen heeft doelbewust de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust bewerkstelligd om in strijd met de eeuwen oude Joodse normen en waarden Palestina te koloniseren en daar het Koninkrijk te vestigen waarvan het wereldhuis van de statelijk acterende familie Rothschild de grote UBO is.

Het staat allemaal onderbouwd met argumenten objectief bewezen op de website www.holocaustles.nl. Al jaren wordt ervan werk gemaakt deze feiten mee te delen aan het publiek. De journalistiek en media doen de stinkende best de feiten onder de pet te houden. Het punt nu met Israël is dat het nog een Holocaust heeft geagendeerd gespiegeld aan het Bijbelse boek Ezechiël. Volgens Benjamin Netanyahu is de eerste Holocaust uit Ezechiël vervuld in Auschwitz. In Ezechiël staan twee Holocausten voorspeld. Netanyahu is de zoon van de rechterhand van een van de grote vooroorlogse leiders van Vereniging Erez Israël. Omdat voorspellingen in de Bijbel per definitie uitkomen staat iedereen een volgende Holocaust te wachten voordat de familie Rothschild officieel de Koninklijke familie der Joden is zoals de Romeinse Keizer vroeger ook Koning van de Joden was. 

De Coronacrisis is evident een vorm van Holocaust. Mensen worden geofferd voor een bepaald doel. De massamoord is enorm afgelopen jaar. Meer dan 10.000 Nederlanders in een jaar. Wereldwijd twee miljoen doden. In dat tempo is de Holocaust binnen drie jaar geklaard. Dat Israël in rap tempo de Joden vergast op vaccinatie met mRNA in plaats het Zelenko-protocol te handhaven van de orthodox Joodse dr. Zelenko lijkt zelfs Maurice de Hond, Judith Herzberg en Esther van Fenema niet te verontrusten. De Coronacrisis is net als best veel high impact crimes afgelopen 20 jaar onderdeel van de voortbouwende Jodenvervolging op weg naar de volgende Holocaust die zal plaatsvinden op de Bergen van Israël. Met Israël wordt van oudsher de Joden of althans het gehele Joodse volk bedoeld. En geen rechtspersoon zoals een staat. In het Jodendom bestaat geen Joodse staat. Joden handhaven de Drie Eden.

Share |

Permalinks